sâmbătă, 13 martie 2010

Iata o opinie noua, actuala, postmoderna, de insularitate sociala maxima

Opinii despre și comentarii la Varianta Cojocaru. Nu e bine să fie ignorate.

«Propun confiscarea conturilor bancare mai mari de 100.000 euro, nationalizarea tuturor societatilor comerciale, a terenurilor mai mari de 10 ha si revanzarea lor catre fonduri de investitii straine. In acest fel putem da o palma capitalismului autohton si creste valoarea despagubirilor la 200.000 euro. Aceste sume trebuie sa ne despagubeasca ca ne-am nascut in Romania si sa ne ajute sa incepem o viata noua in alta tara mai normala.»

«Cine-i statul? Statul este compus din trantorii care incaseaza birurile,din hotii de la guvernare, gheneralii care sunt pe front nonstop cu pusca la ochi si nu dorm ,pentru ca sa Se apere de inamicii, care au bagat de seama cine sunt vinovati de de dezastrul din ROMANIA,Aparatorii acestor hiene sunt sobolanii,guzganii de birou care se hranesc si ei din dosare parfumte,inbibate, cusuteee,bine,ascunse si daca incearca cineva sa scoata dosarul,guzganul maraie si atunci motanul fuge cu coada intre picioare.»

« DRAGI ROMANI, solidaritatea umana si profesionala , sunt cheile succesului unei NATIUNI , indivizii care au condus ROMANIA 20 de ani ,ne-au divizat scindat, dazbinat , au anulat identitatea sistemului democratic , daca valorile acestei tari se unesc ii putem invinge si acest demers al DOMNULUI COJOCARU este uunul foarte bun sa-l sustinem.»

«Aceasta lege este in primul rand un mesaj pentru SOLIDARITATE, pentru incredere ca mai poate fi schimbat ceva din tot ce s-a facut rau in ultimii ani,pentru etica si echitate,pentru a fi recunoscuta munca celor multi ;macar atat putem sa facem
sa demonstram ca nu suntem de acord cu hotia care a avut loc in tara noastra,incepand cu metoda MEBO si terminand cu alte ,,privatizari,, ;»

In fine, comentariul postmodern :
Dragule, nu stiu cati ani ai si ce nivel de cultura dar "solidaritate umana si profesionala" este un concept socialist, undeva la limita comunismului. Daca ai sub 25 de ani te rog mai citeste-i pe inaintasii acestor concepte si apoi mai discutam iar, daca ai peste aceasta varsta si ti-e dor de ceea ce a fost, iti propun sa faci o plimbare de aduceri aminte prin Coreea de Nord sau Cuba. Si pentru unul si pentru celalalt sunt apt de discutii argumentate logic si nu cu gogomanii sau viziuni abstracte. Pe curand, prieteni !
Asta scrie unul din comentatorii legii Cojocaru. Așa ca nu doar comuniștii ci și liberschimbiștii stau într-o rână, cugetă, se scarpină și râgâie fericiți, sperând că vor fi bogați prin muncă și voie bună sau prin moștenirea unchiului din America.
Cred că Varianta Cojocaru ar trebui completată cu modele de proiecte și va trebui să se răspundă la întrebarea : dacă toți vor vrea să se lanseza în creșterea melcilor, fără ca cineva să-i sfătuiască, există pericolul unei supraproducții de melci, a unor falimente în serie. Iar banii pentru un al doilea proiect nu vor mai exista.
Dan Culcer

Niciun comentariu: