miercuri, 14 septembrie 2011

FRONTPRESS:RO Ghidul militantului

Vă rog să citiți acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa. Cu prietenie, Dan Culcer

Ghidul militantului

Proiectul FrontPress a luat nastere pentru ca in razboiul informational de zi cu zi, in care suntem prinsi fara sa ne dam seama, este vitala ridicarea cat mai multor voci contondente si incorecte din punct de vedere politic care sa prezinte evenimente cotidiene si atitudini prin prisma unei optici identitare. In afara de stiri sunt publicate si articole care sa reflecte o noua (sub)cultura alternativa, opusa valorilor sistemului materialist si conformist al societatii postmoderne.
Daca te identifici cu mesajul promovat, poti sa contribui activ la dezvoltarea acestui proiect. Canalizeaza-ti revolta impotriva dezinformarii si sistemului intr-un efort creativ si concepe propriile materiale media. Intra si tu in reteaua FrontPress, alatura-te oamenilor de actiune. Ideologia noastra este ideologia faptei. Fiecare material trimis si publicat, fiecare opinie exprimata coerent, este o sageata a libertatii indreptata inspre cancerul social care ne macina, boala reprezentata de comoditate, indiferenta, pasivitate si lasitate. Iata sapte modalitati prin care si tu poti deveni un activist FrontPress:
I. Scrie articole de opinie si trimite-ne textele la contact@frontpress.ro pentru a putea fi publicate. Lasa-ti imaginatia sa fie libera, nu fi conformist si exprima-ti nemultumirile. Foloseste-te de forta argumentelor. Textul tau va fi citit de alti tineri asemenea tie si astfel mesajul se va raspandi in cat mai multe cercuri. Abordeaza orice subiect pe care il consideri ca fiind de interes pentru tine si pentru ceilalti si care este neglijat de media de sistem.
II. Tradu in limba romana articole sau stiri de pe diverse adrese de internet straine pe care le urmaresti regulat si care nu sunt prezente si in spatiul virtual romanesc. Trimite aceste traduceri la contact@frontpress.ro impreuna cu sursa lor.
III. Daca cunosti persoane care scriu sau care doresc sa scrie si a caror conceptii si credinte ne fac sa fim de aceeasi parte a baricadei informationale convinge-le sa se alature retelei FrontPress. Prin strangerea laolalta a vocilor critice la adresa sistemului nivelator vom putea crea un veritabil front al ideilor care sa ofere o alternativa credibila la dezinformarea care ne loveste zilnic.
IV. Trimite-ne la contact@frontpress.ro stiri sau articole gasite pe bloguri, agentii, publicatii sau alte adrese de internet. Daca subiectul este abordat intr-un mod inedit sau stirea in sine este una care iese din tipare, materialul va fi preluat cu mentionarea sursei.
V. Adauga pe blogul tau sau posteaza pe grupurile de discutii, retelele de socializare si pe forumurile unde esti inscris legaturi catre articolele FrontPress. Posteaza in spatiul virtual texte preluate de pe aceasta adresa si mentioneaza mereu sursa www.frontpress.ro pentru a contribui activ si direct la mediatizarea site-ului.
VI. Afiseaza pe adresa ta de internet, pe blogul tau, o legatura catre proiectul FrontPress. Arata in acest fel atasamentul tau fata de media alternativa, fata de un concept de viata binedefinit, fata de cealalta fata a realitatii. Arata celorlalti ca esti un spirit rebel si liber intr-o lume uniformizanta.
VII. Trimite prietenilor si apropiatilor, folosind e-mailul si messengerul, articolele de pe FrontPress care ti se par inedite si interesante. Astfel, prin efectul “bulgarelui de zapada”, textele si informatiile neconventionale vor sparge blocada informationala a presei de sistem, ajungand sa fie citite de tot mai multi oameni. Incurajeaza-i si pe altii sa faca acelasi lucru.

“In vremuri ale inselatoriei universale, a spune adevarul este un act revolutionar.” – George Orwell

Niciun comentariu: