sâmbătă, 7 august 2010

Revista presei 9AM. Oxford, invadat de bande de cersetori romani

Vă rog să citiți acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa. Cu prietenie, Dan Culcer

Oxford, invadat de bande de cersetori romani
(adica tigani,vezi demonstratia in corpul stirii. Avem un produs de export ieftin care se intretine singur.Nota Dan C)
7 August 2010 10:24:00
30 comentarii »



Oxford, invadat de bande de cersetori romani



Bande organizate de cersetorie, formate din femei romance, adeseori insarcinate sau avand cu ele copii mici, au invadat orasul britanic Oxford, unde cersesc si fura bani sau diverse lucruri in special de la turisti, relateaza cotidianul The Oxford Times, in editia electronica de vineri.
Imbracate in haine taranesti, acestea le spun oamenilor o poveste lacrimogena intr-o engleza defectuoasa, afirmand ca au nevoie de bani pentru mancare si lapte pentru copii.

Sergentul Claire Storry le-a cerut, joi, membrilor comunitatii sa nu le mai dea bani cersetorilor care vin in oras din Slough in autobuze si trenuri.

"Vizeaza studentii straini si vizitatorii", a declarat ea. "Vrem sa crestem constientizarea populatiei si face apel sa nu li se mai dea bani cersetorilor. Ei locuiesc in Slough si vin sa cerseasca si sa fure diverse lucruri. Incearca sa le distraga atentia oamenilor la bancomate si sa fure bani", a explicat ea, adaugand ca joi au furat 50 de lire sterline de la doi turisti japonezi sau chinezi. [Presa britanica: Rusine, Traian Basescu!]

Cersitul este considerat infractiune, iar ofiterii care vad pe cineva cersind il pot aresta.

Sergentul Storry a declarat ca cersetoarele sunt vazute in general cel putin o data pe saptamana in locuri turistice sau comerciale. "Nu sunt aici in fiecare zi pentru ca merg in diferite orase", a adaugat ea.

"Majoritatea sunt imbracate in haine tipic romanesti, cu foste lungi si largi, au parul lung si cele mai multe sunt scunde si indesate. Sustin ca nu vorbesc engleza si uneori isi pun copiii sa ia banii", a explicat ea. "Ne jucam de-a soarecele si pisica pentru ca ele stiu unde sunt camerele de supraveghere", a conchis sergentul.

Niciun comentariu: