joi, 5 august 2010

Deputatul Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania (FCER): Trebuie sa redobandim aurul confiscat de la evrei

Vă rog să citiți acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa.Cu prietenie, Dan Culcer

Deputatul Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania (FCER): Trebuie sa redobandim aurul confiscat de la evrei
Miercuri, 14 Iulie 2010 15:53
Scris de ZIUA VECHE


.Deputatul Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania (FCER), a declarat la cel de-al doilea Congres al Federatiei ca bunurile evreilor fara urmasi morti in Holocaust ar trebui recuperate, in contextul in care legislatia romaneasca permite acest lucru.

"Trebuie sa redobandim aurul confiscat de la evrei in timpul celui de-al doilea razboi mondial", a spus Vainer, citat de Agerpres,care a prezentat, miercuri, raportul de activitate al Consiliului de conducere al FCER pentru perioada 2005-2010.

Aurel Vainer a aratat ca printre realizarile Federatiei in perioada 2005-2010 se numara publicarea unor lucrari de interes national si international, precum Sinagoga in Romania, dezvoltarea retelei de centre de recreere si instruire, sau transmisiunile in direct ale activitatilor congresului. El a mai aratat ca in acesti ani s-a trecut la ideea de centru comunitar evreiesc. Vainer a respins si acuzatiile potrivit carora ar fi creat anumite relatii in favoarea conducerii in timpul mandatului sau.

Niciun comentariu: