vineri, 15 iulie 2011

Un raport al FSB arată că Strauss-Kahn a fost arestat după ce a aflat că Statele Unite nu au rezervă de aur la Fort Knox.

Vă rog să citiți acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa. CA deobiecei, informație de luat cu extremă precuație. Se pare că un stat american din compenența SUA vrea să revină la acoperirea cu aur a dolarului. Prețul aurului a crescut vertiginos de câțiva ani. La televiziunea franceză se văd publicități ale unei firme care cumpără aur vechi, oferă plicuri în care să fie trimise piesele de aur sau bijuteriile vechi direct la cumpărător. Mă întreb dacă există amatori să-și pună aurul pe poștă fără nici o garanție și fără să știu cui îl trimit.
Iată câteva linkuri spre societăți care cumpără aur.

 1. Achat d'or métaux précieux

   - [ Traducerea acestei pagini ]
  www.boursor.com/ - În cache
  Achat d'or et de métaux précieux, boursor expertise, achète tous vos lingots, pièces, bijoux et diamants...

 2. Achat vente d'or

   - [ Traducerea acestei pagini ]
  www.doretdargent.com/ - În cache
  Spécialiste dans l'achat et la vente d'or, métaux précieux, platine, palladium, argent sous toutes ses formes lingot, pièce, déchet, bijou, D'or et d'argent ...

 3. PAIE CASH Bijoux Or - Achat Or - Pièces Or

   - [ Traducerea acestei pagini ]
  interor.fr/ - În cache
  Nous sommes le bureau d'une Société Belge d'Achat d Or, d'Achat de Bijoux et de Joaillerie.

 4. Acheter Or

   - [ Traducerea acestei pagini ]
  www.acheter-or.com/ - În cache
  Et pourtant, le pouvoir d'achat de l'or est resté à peu près constant durant cette période, signe révélateur de la dégradation rapide du pouvoir d'achat de ...

 5. ACHAT OR | Facebook

   - [ Traducerea acestei pagini ]
  www.facebook.com/media/set/?set=a.127897240554303... - În cache
  ACHAT OR DEBRIS ACHAT OR DENTAIRE ACHAT LINGOTS ACHAT PIECES OR. Like · Share · Bijouterie Jean-Marc BOTTAZZI. MAGASIN MADELEINE ...

 6. Achat d'Or et d'Argent | Rachat d'Or et d'Argent | Gold by Gold ...

   - [ Traducerea acestei pagini ]
  www.goldbygold.com/ - Franța - În cache
  Spécialiste de l'achat et du recyclage de l'or. Nous rachetons vos objets en or au meilleur prix : bijoux, pièces en or, montres, pendentifs, etc.
 7. YouTube - ACHAT OR ALSACE LORRAINE BON PRIX‏  www.youtube.com/watch?v=FN9NrDR2FHY2 min - 23 Apr 2010 - Încărcat de cadorar
  Added to queue ARGOR COLMAR ACHAT OR.flvby argorcol141 views · Thumbnail 0:14. Add to. Added to queue ACHAT LINGOT OR PARIS ...
 8. YouTube - Achat Or Centre Niçois -Bijouterie joaillerie Nice 06000 Alp  www.youtube.com/watch?v=rM9e3FuqyQw52 sec - 5 Mai 2011 - Încărcat de PJModeBijoux
  http://www.pjtv.fr/kad/?0436d0k - Achat Or Centre Niçois -Bijouterie joaillerie Nice 06000 Alpes-Maritimes Vous voulez vendre un diamant, ...

 9. Achat bijoux or, Nous vous orientons à travers nos multiples ...

   - [ Traducerea acestei pagini ]
  www.gold-swiss-service.ch/ - În cache
  Nous avons mis en place plusieurs services pour garantir votre satisfaction.

 10. Achat d'or a vos conditions achat-or – Vente d'Or

   - [ Traducerea acestei pagini ]
  ventedor.net/achat-dor-a-vos-conditions/achat-or - Franța - În cache
  achat or 300x142 achat or. achat or. No related posts. This entry was posted on Friday, October 1st, 2010 at 8:08 pm and is filed under . ...
Bizar, nu? Cu prietenie, Dan Culcer

Un raport al FSB arată că Strauss-Kahn a fost arestat după ce a aflat că Statele Unite nu au rezervă de aur la Fort Knox.

iunie 2, 2011
Premierul Rusiei, Vladimir Putin, declara, zilele trecute, că nu crede că acuzaţiile de tentativă de viol aduse lui Dominique Strauss Kahn sunt adevărate, fără să intre însă în detalii.
Potrivit ziare.com, analiştii s-au întrebat pe ce se baza premierul când a făcut aceste declaratţii, iar răspunsul a fost dat în urma publicării unui raport secret al Serviciului Federal de Securitate (FSB), care susţine că fostul şef al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Dominique Strauss-Kahn, a fost acuzat şi arestat în SUA pentru agresiune sexuală, după ce acesta a descoperit că tot aurul depozitat în US Bullion Depository, sau Fort Knox, “lipseşte sau/şi nu a fost inventariat”.
Potrivit acestui raport secret al FSB, citat de EU Times, Strauss-Kahn a devenit “din ce în ce mai îngrijorat”, la începutul lunii mai, după ce Statele Unite au început “să traga de timp” în legătura cu promisiunea de a livra către FMI 191,3 tone de aur, după cum a fost acordul semnat de Fond în aprilie 1978. Aurul urma să fie vândut pentru a finanţa DST (Drepturile Speciale de Tragere), ca alternativă la rezervele curente.
Mai mult, raportul FSB subliniază că Strauss-Kahn îşi exprimase îndoielile legate de buna credinţă a Washingtonului într-o serie de întalniri cu oficiali americani apropiaţi lui Barack Obama. Ulterior, şeful FBI ar fi fost contactat de agenţi ai CIA, care l-au “asigurat ferm” că aurul deţinut de Statele Unite “a dispărut”.
În plus, o notă din acelaşi raport al FSB susţine că unul dintre cei mai importanţi membri ai Congresului american, Ron Paul, a declarat că are informaţii potrivit cărora Guvernul de la Washington a minţit în legătura cu rezervele de aur ţinute în Fort Knox. În 2010, Paul, care acum intentionează sa candideze la preşedinţia SUA a depus un proiect de lege prin care cere auditarea rezervelor de aur ale Statelor Unite, propunere respinsă de legislatorii democraţi.
Eu Times citează şi un alt site, View Zone, potrivit căruia, în 2009, o încărcătură de lingouri destinată Chinei şi care proveneau de la Fort Konx, aveau aur doar la suprafaţă .
Sursa : realitatea.net

Lingouri de aur false la FORT KNOX


Citez din articolul : Fake Gold Bars in Bank of England and Fort Knox
E o chestie sa falsifici o bancnota de 20 sau de 100. Dimensiunea daunei se limiteaza de obicei la o zona anume si afecteaza citeva zeci de oameni si mii de dolari. Agentii Serviciilor Secrete (ar trebui sa fie FBI dar poate s-a schimbat legislatia -n.t.) anunta rapid bancile cum sa recunoasca aceste bancnote false iar magazinele au deja procedura stabilita pentru a le opri raspindirea (cum ar fi creioanele speciale de testat bancnotele).
Dar cind vine vorba despre aur? Asta este una dintre cele mai pretioase comoditati pentru ca se presupune ca este cea mai de incredere si cea mai fiabila metoda de a conserva bogatia.
O descoperire recenta, din octombrie 2009, despre care media a pastrat tacerea dar a circulat intre brokerii de calibru si regii financiari iar acum, incet incet se dezvaluie publicului. Implica aurul din Fort Knox, aurul trezoreriei Statelor Unite — asta fiind exprimarea bogatiei noastre nationale. Pe scurt, milioane de lingouri sint false!

Istoric
In octombrie 2009, China a primit un transport de lingouri . Aurul este folosit in mod regulat in schimburile dintre tari pentru a plati datoriile si pentru a stabili asa numita balanta a schimburilor comerciale. Marea parte a aurului este schimbat si depozitat in trezorerii sub controlul unei organizatii speciale, cu sediul in Londra (Tavistock? Adevaratul centru financiar al lumii? : conform David Ike? -n.t.): The London Bullion Market Association, pe scurt: LBMA. Cind a sosit transportul, guvernul chinez a cerut testul special care garanta puritatea si greutatea lingourilor. In acest test, sint executate patru orificii in lingouri pentru a analiza metalul din interior. Acestia au fost socati sa afle ca lingourile erau false. Lingourile erau realizate din tungsten si apoi suflate in aur. Si mai mult: seriile lingourilor erau cele de la Fort Knox… unde fusesera depozitate de-a lungul a mai multor ani. Un transport de 5600-5700 lingouri, de 400 uncii fiecare.
Initial s-a crezut ca lingourile false provin din China, recunoscuta ca cel mai mare falsificator de marci renumite. Chinezii au investigat rapid si au eliberat o declaratie care implica Statele Unite in figura.

Ce au mai descoperit chinezii
Cu aproape 15 ani in urma, in timpul administratiei Clinton (ginditi-va la Robert Rubin, sir Alan Greenspan si Lawrence Summers) 1,3.1,5 mil forme de tungsten de 400 uncii fiecare au fost produse de o turnatorie hi-tech din USA (mai bine de 16 000 tone metrice). 640 000 din aceste forme au fost suflate in aur si au fost transportate la Fort Knox unde au ramas pina astazi.
Conform investigatiei chineze, diferenta de pina la 1,3-1,5 mil forme au fost placate tot cu aur si au fost vindute pe piata internationala. Aparent, piata este plina de aceste forme de 400 uncii … de sare! In jurul unei valori de 600 miliarde.
Un articol obscur din New York Times (scris de Jennifer Anderson), din ian.04 incepe sa capete semnificatie acum:
“D.A. (Procuratura-n.t.) investigheaza conducerea NYMEX (bursa marfuri-n.t.)
Manhattan, New York 2 feb.2004 O persoana de conducere de la Bursa de Marfuri din New York este sub investigatia procuraturii din Manhattan. Surse apropiate Bursei spun ca Stuart Smith, vicepresedintelui operatiunilor de la Bursa de Marfuri i s-a prezentat saptamina trecuta un mandat de perchezitie din partea Procuraturii. Inca nu s-au dezvaluit detaliile anchetei dar purtatoarea de cuvint a NYMEX a specificat ca nu este in legatura cu operatiunile de la Bursa. A refuzat sa dea alte detalii spunind in incheiere ca nu au fost aduse acuzatii. Purtatoarea de cuvint a Procuraturii din Manhattan a refuzat de asemenea sa dea detalii. “
Birourile Vicepresedintelui Operatiunilor de la NYMEX sint exact locul unde ai merge sa afli detalii despre numerele de serie a FIECARUI LINGOU vindut VREODATA in Bursa de Marfuri. Sint obligati sa pastreze aceste inregistrari. Aceste inregistrari arata istoria fiecarui aur vindut in Bursa – si in consecinta, dovada ca acest “aur” nu ar fi provenit din minele americane pentru ca greutatea totala a metalului provenit din turnatoriile americane ar fi depasit cu mult productia minelor americane.
Nimeni nu stie ce s-a intimplat cu Stuart Smith. Dupa perchezitie a fost concediat de la NYMEX si de atunci nu s-a mai auzit de el. Uimitor, nu au existat urmari in massmedia si nici alte actiuni ale Procuraturii. Iar noi trebuie sa credem ca birourile vicepresedintetul operatiunilor NYMEX au fost perchezitionate iar acesta a fost concediat pentru nimic?!!!
Descoperirea lingourilor false poate clarifica o alta intimplare ciudata de asemenea in 2004:
14 aprilie 2004, Londra (Reuters): Miercuri s-a anuntat ca NM Rothschild&Sons Ltd, Banca de Investitii Rothschilds cu sediul in Londra se retrage din afacerile cu comoditati, inclusiv cu aur.
Interesant, Bill Murphy de la GATA specula despre asta : “Ma intrebam eu si colegii mei de ce paraseste Rothschilds afacerile cu aur! Doar o suspiciune din partea mea dar ceva lipseste aici. Ei stiu ca urmeaza un scandal international si nu vor sa faca parte din el. Vor sa iasa inainte ca (r)ahatul sa cada pe ventilator.” -Bill Murphy LEMETROPOLE, 18 aprilie 2004.

Ce este GATA?
Gold Antitrust Action Comittee (Comitetul de Actiune Antimonopol asupra Aurului) a fost cuiul din pantofii Trezoreriei Nationale si ai Rezervelor Federale de mai multi ani. Baza acuzatiilor aduse de GATA este ca aceste institutii in complicitate cu alte banci centrale si a marilor banci de investitii in aur din USA au manipulat pretul aurului de-a lungul decadelor.
Ce este GLD?
GLD este prescurtarea de la Good London Delivery. London Bullion Market Association a definit “good delivery” (livrare in regula) livrarea catre o entitate aflata pe lista lor de livrari sau indeplineste conditiile pentru aceasta lista si ale caror lingouri au promovat testele stabilite de asociatie si adaptarile ulterioare. Lingourile trebuie sa fie de puritate 995,0-999,9 din 1000. Aspectul, inscriptiile si marcarea greutatii sint stabilite precum urmeaza:
Greutatea: minim 350 uncii de AU, maxim 430 uncii AU, greutatea bruta a lingoului este exprimata in uncii troy, in multipli de 0,025 rotunjite la cel mai apropiat 0,025 dintr-o uncie troy.
Dimensiuni: Dimensiunile recomandate pentru lingouri “good delivery” sint: partea superioara: 255×81 mm, partea inferioara: 236×57 mm, grosime: 37mm.
Puritate: minim 995,0 din 1000 Au.
Inscriptii: numar de serie, marca turnatoriei, puritate, an de turnare.

Niciun comentariu: