marți, 21 februarie 2012

Salvati Romania ! Opriti vanzarea capitalului national !

Vă rog să citiți acest text, proclamați semnat de dr. Constantin Cojocaru, selectat de mine, în speranța că vă convinge că merită să protestați prin toate mijloacele de care dispuneți. Mâine va fi prea tîrziu! Cu prietenie, Dan Culcer





‪Comunicatul PP-LC/nr. 3/10.02.2012 /
Salvati Romania ! Opriti vanzarea capitalului national !

Fraţi Români,
 (1.) Scopul urmărit de Traian Băsescu şi camarila lui prin schimbarea guvernului este acela de a câştiga timp pentru a mai da un ultim „tun” financiar, înainte de a fi asvârliţi de la putere de către popor. Ei vor să vândă străinilor şi ce a mai rămas din capitalul acumulat de poporul român prin imense eforturi şi privaţiuni. Vor să vândă ca să aibă ce fura, pentru a se îmbogăţi, pentru a mitui electoratul, pentru a frauda alegerile, pentru a se menţine la putere. Cum au făcut şi până acum.

Până la sfârşitul anului 2012, ei vor să vândă ce a mai rămas din capitalul naţional, din resursele naturale ale ţării şi din sistemul energetic naţional: ROŞIA MONTANĂ, PETROM, TRANSELECTRICA, TRANSGAZ, ROMGAZ, NUCLEARO-ELECTRICA, HIDRO- ELECTRICA, OLTCHIM, ELECTRICA, ELECTRO-CENTRALE, TAROM, CFR MARFĂ şi altele.

(2.) În ultimii 22 de ani, România a fost jefuită de o avuţie egală cu uriaşa sumă de peste 1.500 de miliarde de euro. Am adus la cunoştinţa poporului această cifră zguduitoare în mai multe studii publicate pe site-ul (variantacojocaru), inclusiv în expunerea de motive la proiectul de lege cunoscut sub denumirea de LEGEA COJOCARU. Această cifră a fost confirmată, recent, şi de către miliardarul Ion Ţiriac, într-o emisiune de televiziune.

Cifra de 1.500 de miliarde de euro se compune din 300 de miliarde de euro, valoarea miilor de fabrici, uzine, hoteluri, bănci etc, construite din banii noştri, ai poporului român, în timpul regimului comunist, de care am fost deposedaţi, prin Legea 15/1990 (Legea Brucan) şi care au fost „privatizate”, adică vândute, pe nimic, străinilor, în cea mai mare parte, dar şi guvernanţilor şi camarilei acestora, plus peste 1.200 miliarde de euro profituri, realizate cu capitalul nostru, în ultimii 22 de ani, profituri care, în loc să intre în buzunarele şi conturile noastre, au intrat, şi continuă să intre, în buzunarele şi conturile celor care au devenit proprietari „privaţi” ai capitalului românilor, cea mai mare parte plecând în afara ţării.

(3.) Pe înţelesul tuturor, 1.500 miliarde de euro înseamnă peste 180 milioane de autoturisme DACIA LOGAN, fiecare cu o valoare de 8.000 de euro, sau peste 25 milioane de apartamente, fiecare cu o valoare de 60.000 de euro. Ţinând seama că suntem circa 6 milioane de familii româneşti, înseamnă că, în ultimii 22 de ani, fiecare familie de români a fost jefuită, în medie, de o valoare egală cu 30 de autoturisme DACIA LOGAN, sau 4 apartamente, fiecare cu o valoare de 60.000 de euro.
Altfel spus, dacă nu am fi fost furaţi, dacă nu ni s-ar fi vândut ţara, astăzi, fiecare familie de români ar fi avut în proprietate privată, în medie, o avere egală cu 30 de autoturisme DACIA LOGAN, sau 4 apartamente, fiecare cu o valoare de 60.000 de euro.

Cea mai mare parte a aceastei uriaşe avuţii, în loc să fie investită în capacităţi de producţie, în locuri de muncă, în România, a fost transformată în bunuri de lux, în vile, jeepuri, iahturi, sau transferată în conturile din străinătate ale celor care au devenit proprietari ai capitalului românesc, prin aşa-zisa „privatizare”. Trecerea capitalului românesc în proprietatea străinilor este cauza reală, profundă, a sărăciei românilor, a tuturor neajunsurilor cu care se confruntă, astăzi, societatea românească.

(4.) În ultimii 3 ani, actualii guvernanţi ai ţării, ne-au spus că trebuie să se împrumute, deoarece, din cauza „crizei”, nu ar mai fi bani pentru salarii şi pensii.

Ne-au minţit.

În fiecare din aceşti 3 ani, veniturile bugetului au fost mult mai mari decât totalul salariilor, pensiilor şi ajutoarelor sociale.

S-au împrumutat, peste 40 miliarde de euro, nu pentru salarii şi pensii, ci pentru achiziţii de bunuri şi servicii, adică pentru a umfla conturile camarilei, ale „regilor” bordurilor, asfalturilor, telegondolelor etc.

Fraţi Români,

Stă în dreptul şi în puterea voastră să opriţi distrugerea ţării, să opriţi „privatizarea”, adică vânzarea pe nimic a ceea ce a mai rămas din industria naţională. Economia României poate funcţiona foarte bine şi fără vânzarea pe nimic a capitalului naţional. Există bani, dar ei sunt „sifonaţi” în buzunarele şi conturile celor care au devenit proprietari ai capitalului românesc, prin „privatizare”. Acest „robinet” poate fi oprit, imediat, prin aplicarea Legii Cojocaru, adică prin instituirea controlului averilor acaparate în ultimii 22 de ani, confiscarea averilor dobândite ilicit şi impozitarea progresivă a marilor averi.

Stă în dreptul şi puterea voastră să salvaţi România, să organizaţi PROTESTE, în toate localităţile ţării, în care să cereţi, în condiţiile legii:

1.) Oprirea tuturor acţiunilor de „privatizare”, de vânzare către străini a capitalului naţional.

2.) Demisia preşedintelui Traian Băsescu.

3.) Demisia Guvernului Ungureanu.

4.) Organizarea de alegeri prezidenţiale şi parlamentare anticipate.

5.) Desemnarea de către Parlament a unui guvern de tehnocraţi care să organizeze alegerile anticipate. Din acest guvern nu pot face parte persoane care au ocupat funcţii de conducere în statul român.

6.) Adoptarea în regim de urgenţă a proiectului de lege privind construcţia economiei democratice.

Dr. Constantin Cojocaru
Preşedintele Partidului Poporului

Talk Soc : dr. Cojocaru la National: ‬
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YyNma8hvk8k
Site : ‬http://www.variantacojocaru.ro/

DETALII-Index : ‬http://www.universulromanesc.com/ginta/showthread.php?t=236


Partidul Poporului - Dr. Constantin Cojocaru : platforma, statut, obiective... : ‬
http://www.universulromanesc.com/ginta/forumdisplay.php?f=424
Publicat : ‬http://www.universulromanesc.com/ginta/showthread.php?t=1810

Constantin Cojocaru -CONTACT : ‬http://www.variantacojocaru.ro/?p=37

Niciun comentariu: