joi, 17 noiembrie 2011

Film documentar subtitrat Wild Carpathia

Vă rog să citiți acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa. Cu prietenie, Dan Culcer

Wild Carpathia Download
Telespectatorii britanici, dar şi cei din întreaga lume au putut descoperi România într-un film documentar realizat recent de Travel Channel şi care îl are ca invitat chiar pe moştenitorul coroanei britanice, Prinţul Charles.
Pelicula, care are o lungime de aproape 50 de minute, prezintă partea “sălbatică” a României, punând accentul pe pădurile din munţii Carpaţi, consideraţi unul din ultimele teritorii sălbatice din Europa. Filmul a făcut furori încă de la început, datorită declaraţiei prinţului Charles, care şi-a subliniat descendenţa din domnitorul român Vlad Ţepeş şi şi-a afirmat interesele pentru această zonă.
De altfel, prinţul britanic deţine mai multe proprietăţi în România, două la Valea Zălanului (Covasna), una în Viscri (Braşov) şi una la Malincrav (Sibiu), pe care le vizitează des. Iar când prinţul Charles nu este în România, proprietăţile sunt închiriate pe bani buni turiştilor.
Filmul combină aspecte din istoria Transilvaniei – începând de la daci şi terminând cu perioada medievală – cu imagini din România actuală, cu oamenii care locuiesc aici.
Vizionare online film documentar subtitrat Wild Carpathia


Niciun comentariu: