marți, 24 ianuarie 2012

Inca o tentativa de deturnare, mai subtila, a Pietei Universitatii. De data asta evreii ne fac o revolutie paralela doar pentru noi. Cu ajutorul firmelor de PR

Vă rog să citiți acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa. Cu prietenie, Dan Culcer

Sondaje

Inca o tentativa de deturnare, mai subtila, a Pietei Universitatii. De data asta evreii ne fac o revolutie paralela doar pentru noi. Cu ajutorul firmelor de PR

categorie: Editorialele editiei, Miscarea de vindecare a Romaniei (MVR), Politica interna, Proiectul Perlan | autor: Aciduzzul
22 ianuarie 2012

169 views, 1 comentariu
Am citit atent manifestul “Impreuna 2012 – Sfarsitul lumii lor” dupa care nu am putut sa nu exclam: iata, in sfarsit, prima incercare profesionista de deturnare a protestelor din Piata Universitatii! Dupa ce zilele trecute am asistat la tentative jenante de “preluare ostila” a mesajului pietei, fara niciun succes, din fericire, am vazut, in sfarsit, prima tentativa serioasa de manipulare a protestatarilor si, implicit, a masei mari si amortite a romanilor aflati in expectativa. O asteptam intr-un fel… Protestatarii aveau nevoie de un test adevarat pentru a se imuniza cumva in fata asaltului continuu al manipulatorilor. Daca pacalicii care apar la televizor sunt tradati fie de mutrele perverse, deja familiare multor romani, si nici nu-i recomanda canalele media pervertite pentru a fi niste voci care ar trebui luate in seama, de data aceasta, “manifestul” a venit pe cai mai insidioase. A fost postat pe intenet, adica exact in aceea zona mai putin pervertita, chiar pe Facebook, unealta preferata a protestatarilor pentru initierea demonstratiilor.
Iata ce au reusit sa cloceasca niste slugoi ai lui Patriciu, niste veritabili corporatisti, abonati la tot felul de contracte care mai de care mai dubioase, care graviteaza in jurul cercurilor de interese evreiesti si fac treaba buna in sustinerea proiectului Rosia Montana Gold Corporation, nimc altceva decat o tentativa de furt pe fata al aurului romanesc.
“Sfarsitul lumii lor e inceputul lumii voastre?!” Era sa iau teapa cu “Impreuna in 2012” char daca mi se parea familiar cliseul din ciclul Impreuna pentru Romania, pentru China si pentru salvarea balenelor. Mesaj clar, care reflecta oarecum asteptarile romanilor, dar cam spalatel si cliseizat… In orice caz, trebuie sa recunoastem ca avem de-a face cu cea mai reusita tentativa de manipulare de pana acum.
Se vede mana de profesionist… Acesti “revolutionari” care critica tocmai acesta lume putreda care pe i-a imbogatit si unde s-au simtit atat de bine in ultimii 22 de ani, au facut un adevarat brainstorming in birourile lor luxoase de corporatisti ca sa insaileze acest manifest care se dorea a fi o adevarata “proclamatie de la Islaz”. Numai ca generatia Facebook nu a pus botul. Demonstrantii le-au spus pas acestor prienteni ai lui Soros si ai lui Patriciu&Co (care au dat chix cu Occupy Romania si au vrut sa se revanseze cu Piata Universitatii) si care isi datoreaza succesul profesional exclusv subsiddilor grase ale capitalului evreiesc si conexiunii cu o lume straina de interesele si spiritul romanilor.
Textul este curatel, usor corporate, simplu, clar, realizat dupa toate regulile PR-ului, insa ii lipseste ceva.. Este cam lipsit de vlaga si putin cam generalist si cam pe langa spiritul romanesc.
Cand am vazut insa cine sunt semnatarii de la sfarsit, toate dubiile au fost spulberate si, in sfarsit, s-a facut lumina. Revolutionara Aneta Bogdan este o apropiata a lui Patriciu prin intermediul protectorului sau si eminentei cenusii a mogulului, Eric Kish si, in acelasi timp, o prezenta familiara in tagma lui Mircea Geoana. Cat despre celalat revolutionar, Bogdan Naumovici, cunoscut si drept “laser frate”, baiatul de mingi al lui Basescu in timpul campaniei electorale, nu este altul decat cel care se ocupa acum pe bani grei de campania media RMCG, adica baiatul care a facut acele clip-uri penibile cu oameni amarati care abia astepta sa fie aduse la Rosia Montana cianurile la care au visat toata viata. Tot la semnatari mai apare si Mihai Cusuta, un baiat de mingi al UFD-ului armeanului Vosganian, care acum zece ani le organiza simpozioanele. Deci, si el, un adevarat revolutionari. Restul sunt de umplutura ca da bine sa ai si niste profesorasi care predau in strainatate pe post de mari revolutionari.
Nu cred acesti revolutionari de ocazie s-au gandit vreo clipa ca pot manipula pe cineva cu acest “manifest” semnat de ei la sfarsit. Mai ales iesind ei ca niste paduchi in fata. Pentru ca lumea ii cunoaste ca pe niste cai breji. Deci, nu cred ca au incercat o mica alba-neagra mult prea putin subtila. Ma gandesc mai degraba ca avem de-a face cu un mic test al vigilentei opiniei publice. Sau, de ce nu, cu un experiment privat de psihologie inversa dupa modelul brevetat deja cu ciocolata Rom americano-romana.
Una peste alta, credem noi, inceputul lumii lor se amana. Pentru data viitoare…Si asta pentru ca lumea lor este pe cale sa-si epuizeze resursele. In final, nu ne putem abtine sa nu va prezentam parerea domnului Naumovici despre romanii carora vrea sa le arate calea catre lumina.
Iata cum apare prezentata “miscarea” pe unele site-uri:
“O noua miscare care se contureaza, deocamdata, pe retelele sociale, dar care ar avea sanse sa schimbe ceva intr-un peisaj politic dezolant romanesc. O mana de oameni – deocamdata – in special specialisti din marketing, comunicare, publicitate si IT, dar si din alte medii, cu reputatie de invingatori in domeniile sau industriile in care activeaza, au lansat astazi un manifest pe Facebook:”
Si iata si “manifestul” miscarii care vrea sa schimbe Romania dupa chipul si asemanarea sa (nici nu trebuie sa munceasca prea mult la asta, pentru ca Romania arat deja cum vor ei). Nota bene, au si primii adepti, cam dupa chipul si asemanrea lor ca doar sug la aceleasi tatze ale RMCG…
“Impreuna 2012 – Sfarsitul lumii lor“
”Dupa douazeci de ani de injurat in fata televizorului, sau de ragusit inutil in strada, doar pentru a fi dezamagiti de aceiasi politicieni care s-au plimbat pe la toate partidele, e limpede ca nu mai avem ce astepta de la ei. Sa ai revendicari de la actualii politicieni si sa te astepti sa le si rezolve, inseamna sa ii suspectezi de buna-credinta. De 20 de ani, a vota in Romania a insemnat sa alegi raul cel mai mic. Mergand pe drumul asta, am ajuns sa acceptam ca e ok “sa fure, ca toti fura, dar sa mai faca ceva si pentru noi”.
Adica sa traim din mila hotilor. Tu furi de la tine de la serviciu? Nici noi. Si atunci, cat de prosti am fi daca am incerca din nou aceleasi solutii paguboase?! Partidele actuale nu sunt nici de stanga, nici de dreapta. Nu reprezinta, de fapt, pe nimeni, pentru ca nu au fost create sa ne reprezinte pe noi, ci pe ei.
Ele sunt doar de-a stanga si de-a dreapta bugetului de stat, pentru ca din el se hranesc si pentru ca au aceiasi parinti: fostii activisti si pasivitatea noastra. Sila noastra de politica este singura lor sansa, de aceea ne-o cultiva continuu: “toti politicienii suntem la fel, politica este o curva, trebuie sa alegi raul cel mai mic” sau, si mai bine, “stai acasa si pedepseste-ne prin absenta de la vot”. Adica, “lasa sa voteze numai ai nostri, ca doar le-am dat galeti!”
Hotii au nevoie de 3 lucruri, ca sa poata fura: un portofel plin, bezna si neatentia pagubasului. Faptul ca noi am pus peste jumatate din veniturile noastre, prin impozite pe salarii, profit si dividende, CAS, TVA, taxe de drum, accize la benzina sau impozite pe casa si masina, in marele cos al statului, adica al nimanui, a furnizat portofelul plin.
Lipsa de transparenta a tuturor tranzactiilor statului a asigurat bezna. Iar indepartarea romanilor normali la cap de politica a facut restul. Vrem sa nu mai fim furati? Nu e atat de greu. E suficient sa nu mai acceptam un stat care se comporta de parca ar fi stapanul nostru. Sa ne gandim la el, de acum, ca la un angajat de-al nostru. Care trebuie platit doar pentru ceea ce face pentru noi. Care nu are dreptul sa isi mareasca singur, de capul lui, salariul, adica impozitele noastre. Care nu are nici dreptul de a se imprumuta fara sa-si intrebe patronul, adica pe fiecare dintre noi.
Astfel, majoritatea banilor nostri ar ramane la noi, nu in portofelul statului, din care orice politician se poate servi cand vrea. Vrem sa nu mai fim o tara de mana a treia, cand avem atatia oameni de mana intai? E la fel de simplu: sa nu-i mai gonim din tara si din pozitiile din care pot face ceva util pe cei cu adevarat competenti si integri. Daca fiecare roman isi va vedea viitorul aici, vom fi un intreg mai mare decat suma partilor, si vom sta cu demnitate in fata oricarei alte natiuni. Pentru ca toate astea sa se intample, nu este suficient sa schimbam legile.
Trebuie sa ne organizam si sa ii inlocuim pe actualii politicieni. Sa ne invingem sila de politica. Nu pentru ca ne place puterea, ci pentru ca trebuie sa iesim din bulele noastre de confort individual, care vor deveni din ce in ce mai stramte. Deja vedem cum energia noastra se iroseste doar impingand in peretii bulei, ca sa nu ne sufocam. Iar daca nu ne spargem noi bulele pentru a ne uni, ni le vor desfiinta ei, una cate una.
Sa nu-i mai lasam sa ne dezbine: ieri, mineri contra studenti, azi, bugetari versus sectorul privat, angajati impotriva pensionarilor sau cei carora le e frica de caini fata in fata cu iubitorii de caini, maine, daca le trece prin cap, alergicii la puf impotriva fanilor lui Donald Duck. Noi credem ca ura, atat dintre noi, cat si fata de ei, trebuie inlocuita de actiunea lucida, cu fata spre viitor. Nu cerem de la altii nimic din ceea ce nu suntem dispusi sa facem noi insine. Si suntem multi. Suntem cei care eram prea tineri ca sa stim ce sa facem cu Revolutia sau cu Piata Universitatii ’90, si i-am lasat sa ni le fure.
Suntem “decreteii” care ne-am facut familii, afaceri si cariere, dar ne-am ratat proiectul politic. Dar si tinerii care terminam acum o facultate, doar ca sa ne izbim de zidul somajului. Suntem doctorii care am ales sa ramanem in tara si sa salvam vieti. Suntem profesorii care ne urmam vocatia, in ciuda salariilor mizere. Suntem antreprenorii care am dori sa ne dezvoltam pe o piata libera, intr-o competitie cinstita, fara licitatii trucate si firme-capusa. Suntem angajatii care ne dorim sa fim recompensati asa cum meritam, in functie de performantele noastre Suntem toti romanii care ducem Romania inainte! Va dati seama cat de puternici am fi impreuna?!
E timpul sa ne unim pentru a construi Romania noastra! O tara de oameni liberi, care stiu sa pretuiasca si sa isi apere libertatea. O tara in care in care valorile fondatoare sunt libertatea si demnitatea persoanei, corectitudinea si respectul pentru munca. O tara unde competitia onesta este baza dezvoltarii si nu exista drepturi fara responsabilitati. O tara in care statul este expresia parteneriatului intre cetateni, iar institutiile statului sunt organizate pentru a-i servi pe cetateni.
O tara in care poti sa traiesti, sa muncesti si sa te simti acasa. O tara din care sa nu mai vrei sa pleci. O tara unde sa vrei sa te intorci. Daca asa vrei sa fie Romania noastra, daca vrei sa pui umarul ca sa se intample in timpul vietii noastre, acum e momentul. Vino sa gasim impreuna solutiile concrete de care are nevoie Romania si sa castigam puterea de a le pune in practica! Ca le trece prin cap, alergicii la puf impotriva fanilor lui Donald Duck. Noi credem ca ura, atat dintre noi, cat si fata de ei, trebuie inlocuita de actiunea lucida, cu fata spre viitor.
Nu cerem de la altii nimic din ceea ce nu suntem dispusi sa facem noi insine. Si suntem multi. Suntem cei care eram prea tineri ca sa stim ce sa facem cu Revolutia sau cu Piata Universitatii ’90, si i-am lasat sa ni le fure. Suntem “decreteii” care ne-am facut familii, afaceri si cariere, dar ne-am ratat proiectul politic. Dar si tinerii care terminam acum o facultate, doar ca sa ne izbim de zidul somajului. Suntem doctorii care am ales sa ramanem in tara si sa salvam vieti. Suntem profesorii care ne urmam vocatia, in ciuda salariilor mizere.
Suntem antreprenorii care am dori sa ne dezvoltam pe o piata libera, intr-o competitie cinstita, fara licitatii trucate si firme-capusa. Suntem angajatii care ne dorim sa fim recompensati asa cum meritam, in functie de performantele noastre Suntem toti romanii care ducem Romania inainte! Va dati seama cat de puternici am fi impreuna?! E timpul sa ne unim pentru a construi Romania noastra! O tara de oameni liberi, care stiu sa pretuiasca si sa isi apere libertatea.
O tara in care in care valorile fondatoare sunt libertatea si demnitatea persoanei, corectitudinea si respectul pentru munca. O tara unde competitia onesta este baza dezvoltarii si nu exista drepturi fara responsabilitati. O tara in care statul este expresia parteneriatului intre cetateni, iar institutiile statului sunt organizate pentru a-i servi pe cetateni. O tara in care poti sa traiesti, sa muncesti si sa te simti acasa. O tara din care sa nu mai vrei sa pleci. O tara unde sa vrei sa te intorci.
Daca asa vrei sa fie Romania noastra, daca vrei sa pui umarul ca sa se intample in timpul vietii noastre, acum e momentul. Vino sa gasim impreuna solutiile concrete de care are nevoie Romania si sa castigam puterea de a le pune in practica!“
Aneta Bogdan – specialist branding, MBA, Chartered Marketer, Fellow CIM Antreprenor
Bogdan Naumovici – specialist comunicare și advertising, antreprenor
Dan Costinescu – specialist matematici financiare Wall Street, MS Stanford University
Dragos Radu – preda economie politica la King’s College, Londra
Ioana Marinescu – arhitect, Londra
Mihai Cusuta – doctor in economie, MBA (ex-UFD, organizator de evenimente al UFD)
Viorel Pascale – antreprenor, EMBA
Sursa: Pagina de Facebook
http://www.facebook.com/impreuna2012?sk=app_326721277361938

Romanii, din nou pe faza. Iata cateva comentarii relevante de pe pagina de Facebook a “manifestului”:

Valentin Nas
Here you go: Aneta Bogdan vrea acum sa schimbe Romania dupa ce a “rezolvat” contracte cu Statul: TVR, CEC, Radiocom si dupa ce o ancheta a dezvaluit ca datorita lui Eric Kish, omul lui Patriciu, Ziua lui Rosca Stanescu platea bani in contul Brandient. In ce scop? Doamna in cauza voia sa-si umfle artificial veniturile ca sa dea bine scriptele companiei, in vederea vanzarii catre o companie internationala. Cazul Radiocom e de notorietate dupa ce o doamna care se numeste exact ca directorul de la acea vreme a Radiocom a intrat in actionariatul Brandient, firma pastorita de Aneta Bogdan. Nu stiu ce grad de rudenie exista intre acea doamna si director insa presupun ca e sotia lui. Aneta Bogdan este (cel putin era) o apropiata a lui Geoana pe vremea cand era inca la putere. Scopul ei: brandul de tara. Rezultate din relatia cu Mircea Geoana: contracte cu Transavia patronata de un PSD-ist notoriu, sponsor, Ioan Popa. (http://haznaua.wordpress.com/2012/01/20/impreuna-2012-cu-cei-mai-guralivi-marketeeri/)
Duminicioiu Ramona • Cluj-Napoca
Esti marketer cu ambitii? Vrei sa intri in politica? Nimic mai simplu. Aplica cenzura si manipuleaza. Fa toate, DAR ABSOLUT TOATE LUCRURILE RELE pe care le condamni si pozeaza in iubitor de tara. Asta e Naumovici.
Giani Apostol • Politehnica University of Bucharest
Hai ca-i buna! Profitorii din linia a 2a a sistemului vor sa promoveze in prima linie. Chiar nu te cred, domnule Naumovici. Nu cred nimic din tot ceea ce declari ca ai intentiona. Nici macar daca ai coti-o la 180° in cazul Rosia Montana si ai recunoaste public contravaloarea serviciilor publicitare pe care le-ai prestat in folosul furnizorilor de cianura.
Elena Matei • Iasi, Romania
naumovici, baiatule, te-ai sonat la cap? partid iti trebuie tie? tu ai nevoie de un exorcist sa scoata diavolul din tine.
Niculae Radulescu-Dobrogea • Institutul Politehnic Bucuresti
”O javra extra-ordinara !”
Madalina Ilie
ha, ha… asa cum iliescu a confiscat revolutia din 89… asa vrea si naumovici sa se intituleze lider… bai naumovici tu auzi ce striga piata? ROSIA MONTANA NU E DE POMANA!
Adrian Buzea
ai realizat o campanie de marketing de nota 10, nu am ce reprosa dar sunt unele aspecte pe care in perioada in care ai studiat acest proiect le-ai omis (intentionat sau nu) cat despre “impreuna 2012″ trebuie sa recunosc ca suna foarte bine, este o singura problema: nu toti suntem prosti !
Florinakkis Arhire • Timisoara, Romania
see you naumovici la carma o sa avem o tara ca-n reclame. laser frate!
Coaca Deniz
intrebat de catre sustinatori care este agenda concreta pentru manifestul de mai sus, bogdan naumovici nu a raspuns inca. saritor cum sunt, ma simt nevoit sa ii sar in ajutor. strategia e dupa cum urmeaza (pasul 1 e deja infaptuit):
1. nu mai scriem texte iscusite de PR in slujba partidelor existente pentru pulimea din clasa de mijloc cand putem sa le scriem pentru propriul partid.
2. infiintam acel partid
3. incepem prin a educa pulimea aceea adevarata (clasa de jos plus pensionarii non hipsteri) prin reclame la produse bune pentru ei. pe care oricum le consuma, dar macar sa inteleaga de ce (bere).
4. schimbam ministerele in corporatii. care daca nu fac niste profit intai schimbam managerii cu unii care sa stie ce este un CAPM model, apoi daca inca nu: le inchidem.
5. alea care fac profit, incercam sa le extindem catre alte guverne.
6. le facem branding de tara. de exemplu la nemti: sunt anosti si onesti. la francezi: le place bagheta.
7. ce stiu ei, anyway? (toti)

Dragos Voicu • Owner and tester at My Own Life

Din cate vad eu, decizia lui Naumovici de a-si pune numele pe manifestul asta este la fel de inspirata ca cea a lui Orban de a face o vizita demonstrantilor din Piata Universitatii.
Claudiu Antohi • Graphic Designer at Work In Progress
lasa-neeee, lasaaanneee! USL, PDL, RMGC, aceeasi mizerie!
Cristian Catanescu • Brussels, Belgium
Salut, vezi ca si Mihai Neamtu a pornit ceva asemenator in Romania. Poate faceti ceva impreuna. Bafta!
Ion Ianos • Trecut prin ciur si prin darmon
Hei, oameni buni, lasati spiritul carcotas propriu romanesc deoparte! Lucrurile au inceput sa se miste, asta e important, si orisicati smecheri, pomanagii ori manipulatori vor sta la cotitura sa “confiste” ceva, o vor da in bara, fiti siguri de asta! SUNTEM IN 2012, iar 2012 chiar asta inseamna, SCHIMBAREA, dincolo de misticisme si spaime, dincolo de gogorite politice! Acum e timpul celor ce vor eliberarea de sistemele de stat manipulatoare si putregaioase. Acum exista acest minunat internet unde putem comunica! E un mare pas. Orice actiune nesincera si egoista e sortita esecului, Universul nu mai rabda, priviti numai in jurul vostru! Schimbarea a inceput mai demult.
Zexe Tux • Liceu PTTR
Si ala negru care respira greu, acolo, in spate, tatal caruia dintre ei este?

Sursa http://www.badpolitics.ro/inca-o-tentativa-de-detrunare-mai-subtila-a-pietii-universitatii-de-data-asta-evreii-ne-fac-o-revolutie-paralela-doar-pentru-noi-cu-ajutorul-firmelor-de-pr/#more-21831 

Niciun comentariu: