vineri, 11 noiembrie 2011

Adrian Românu, contra-revoluţionarul. ROMÂNIA ESTE O PRADĂ, CA ORICARE ALTĂ PRADĂ

Vă rog să citiți acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa. Cu prietenie, Dan Culcer


Adrian Romanu, contra-revoluţionarul

PENTRU români, ROMÂNIA ESTE IZVORUL EXISTENȚEI NOASTRE
 
Sa zicem ca este 1640, 1789, 1848, 1870, 1917, 1945, 1989, 2003 sau alta data istorica “interesanta”. Să zicem ca vrei să iei bogăţia unui stat. Îţi trebuie cooperarea unor amici care vor promova ura împotriva conducătorului prezent şi care vor organiza asasinatele esenţiale precum şi cooperarea unor colaboratori apropiaţi ai conducătorului pentru a-l rupe de sistemul de protecţie , ce le realizezi relativ uşor în schimbul promisiunii de a le da o bucata din prada la succes.
Va trebui să găseşti soluţie la o problemă mult mai mare, cea a opoziţiei în masa, în capitala şi în teritoriu fata de atacul asupra bogăţiei tarii. Îţi trebuie un număr mare de colaboratori care să execute identificarea şi asasinatul opozanţilor şi să implementeze măsuri de teroare în masa. Trebuie să ştie limba, să para de-ai locului, nu merge să ii imporţi ca pe conducători, este esenţial să fie “băştinaşi”,. Trebuie ca râul să funcţioneze uns, deci trebuie să găseşti pe aceia cărora li se potriveşte să facă rău în mod natural, fără scrupule, şi să îl facă pentru singurul lucru pe care îl poţi da şi care ii interesează, adică pentru bani. Trebuie să fie multi şi să fie şi uşor de identificat şi repede de adunat şi pus la treaba. O problema serioasa de resurse umane “specializate”. Cum ii identifici, unde ii găseşti? Cum identifici în interiorul unei populaţii nişte membrii ai acesteia dispuşi să comita atrocităţi împotriva propriului popor, repede şi multi?
Întrucât este de neconceput pentru o minte normala, şi deci pare un fapt imposibil de realizat, ca se poate găsi în interiorul unei societăţi un grup mare de ticăloşi, deşi la nivel înalt este aparent posibil fiind vorba de un număr mic de oameni, dar nu şi la nivel mediu şi jos, acest fapt a fost unul dintre argumentele, poate principalul, folosit pentru a combate așa zisa “teorie a conspiraţie”.
Rezultatul de fiecare data când s-a înfăptuit o revoluţie a fost catastrofal şi cu uşurinţa organizatorii au învinuit chiar naţia victima pentru dezastrul în care a căzut, au arătat cu inimaginabil tupeu ca vina aparţine chiar naţiei victime, care ar fi ticăloasă în general, ca de fapt, pentru ca ticăloşii sunt emanaţi din rândurile ei, şi-a făcut-o cu mâna ei şi deci nu poate învinui pe nimeni, chiar dacă rezultatul ar fi bun, crimele necesare au fost făcute chipurile, de însăşi naţia victima . În cazul nostru, de cate ori nu aţi auzit “Pai criminalii şi torţionarii nu au fost tot români?” Și răspunsul corect este “Da dar ….. nu erau oricare dintre români ci erau selectaţi cu anume modalităţi specifice.”
Și întreb din nou: cum să găseşti nişte membrii ai unui popor cărora să le “cada” natural să comita atrocităţi împotriva propriului popor? I să ii găseşti şi GATA SELECTATI, IDENTIFICATI, GATA DE ……. LUPTA?
Căderea Bastiliei” va sugerează ceva?
Domnilor şi Doamnelor, CONTRIBUTIA ESENTIALA A TICALOSIEI INTERNATIONALISTE LA TEHNOLOGIILE DE INGINERIE SOCIALA CONSTA IN PLASAREA IN FUNCTII IN SISTEMELE DE STAT A PERSOANELOR IDENTIFICATE DE SISTEMUL PENAL LOCAL CA INFRACTORI. Infractorii sunt infiltraţi în serviciile de informaţii, politie, procuratura, corpul de judecători, armata, politica, mass-media, administrație cu scopul de a pune instituţiile statului în subordinea uzurpatorilor statului. Infractorii executa orice act împotriva intereselor statului, a poporului, a tarii, a naţiei, FARA SCRUPULE, NATURAL, FIRESC, O TICALOSIE PROFESIONAL EXECUTATA.
Din acest punct de vedere, constatam ca de fapt, nu avem de a face cu decăderea statului, a naţiei, ci de un proiect de infiltrare şi preluare a statului de către infractori. La scara mai mica, şi corupţia e o falsa problema, promovata chiar de infractori pentru derutarea noastră: nu suntem în situaţia în care oameni normali, corecți au decăzut şi au devenit deodată corupţi ci avem infractori infiltraţi care îşi iau partea cuvenita în mod firesc. România a fost distrusa în mod repetat de un număr mic de străini infiltraţi în ţara şi în poziţii înalte în stat şi de un număr considerabil de membri ai poporului Roman, dar nu oricare ci NISTE MUTANTII UMANI NASCUTI DIN PARINTI români. Apariţia mutanţilor este un fapt statistic în orice populaţie şi ajung cu toţii în registrele cu cazier penal. Pot fi foarte inteligenţi, dar asta ii face cu atât mai distructivi şi perfizi.
Societatea nu este decăzută din vina românilor, nu e vina noastră că după etape de dezvoltare realizate chiar de români, au urmat perioade de preluare de către infractori cu consecinţa degradării, alternativ şi repetat în istorie. Ipoteza mea este ca NOI DOAR NU AM FOST CONSTIENTI DE ACEST FENOMEN OBIECTIV SI IN CONSECINTA, NU AM FACUT NIMIC SA IL OPRIM.
Nu e nimic rău cu românii. Dimpotrivă, sub atacuri repetate din afara dar mai ales din interiorul structurilor de stat, am dat dovada de rezistenta şi caracter înalt Nu românii au adus ţara în stadiul în care este acum, incapabila să îşi tina populaţia în condiţii bune în ciuda bogăţiei naturale şi talentelor native ale populaţiei, ci nişte străini şi infractorii “băştinaşi” aflaţi în subordinea străinilor
Încercările de a ne apără sunt etichetate ca nationalism, de parca ar fi ceva rău în asta. Naţionalismul este manifestarea dreptului nostru istoric de a trai pe acest pământ. Suntem îndemnaţi să renunţăm la identitatea naţională pentru a renunţa la dreptul istoric. De către cine? De nişte străini şi de nişte infractori în subordinea străinilor Bravo!
Din acest punct de vedere, misiunea de reconstrucţie a societăţii noastre este clara: eliminarea factorului patogen din instituţiile statului. Exista legile necesare, exista instituţiile, exista modalităţi operaţionale, exista un număr foarte mare de oameni corecţi peste tot în sistemele de stat, MAJORITATEA COVARSITOARE, care în prezent sunt marginalizaţi şi terorizaţi de infractorii care au pus mâna pe conducerea instituţiilor statului. Sunt descurajaţi dar se ţin pe poziţii atât cat le permite situaţia fragila în care se simt singuri, agresaţi de sistem din toate părţile Ar trebui să afle cat mai repede ca toţi avem aceeaşi problema şi nu sunt singuri, dimpotrivă
Cred că trebuie ca, odată conştientizat acest fapt de realitate, să depăşim supărarea, deprimarea, acuzaţiile pătimaşe, să constatam ca este vorba doar de deparazitare şi să o luam de la un colt şi să facem curat în toată casa asta frumoasa a noastră, a POPORULUI ROMÂN, în mod organizat, meticulos, profesional, sistematic, exhaustiv. Nu numai că este posibil, este obligatoriu, este imperios pentru supravieţuirea noastră şi a urmaşilor, este o misiune istorică pentru cei care au vocaţie istorică, şi este o onoare pentru orice membru al Naţiei Române.
PENTRU COTROPITORI SI INFRACTORI, ROMÂNIA ESTE O PRADĂ, CA ORICARE ALTA PRADA.
PENTRU români, ROMÂNIA ESTE IZVORUL EXISTENTEI NOASTRE. ESTE O MARE DIFERENTA.

 

Niciun comentariu: