miercuri, 1 februarie 2012

Constantin Cojocaru. «Preşedintele Traian Băsescu şi Guvernul condus de Emil Boc au trădat poporul, au minţit şi mint ca să poată fura, să se îmbogăţească ei şi camarila lor cu banii furaţi de la popor»

Vă rog să citiți acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa. Cu prietenie, Dan Culcer

Comunicat nr. 2/15.01.2012


Deoarece,
Preşedintele Traian Băsescu şi Guvernul condus de Emil Boc au trădat poporul, au minţit şi mint ca să poată fura, să se îmbogăţească ei şi camarila lor cu banii furaţi de la popor (anexăm DOVADA),

Cerem:
1. Demisia preşedintelui Băsescu şi a Guvernului condus de Emil Boc;
2. Organizarea de alegeri prezidenţiale şi parlamentare anticipate, în luna mai 2012;
3. Desemnarea de către Parlamentul României a unui guvern provizoriu, care să administreze treburile curente ale ţării şi să organizeze alegerile anticipate.
4. Guvernul provizoriu să fie format din persoane care nu au făcut, niciodată, parte din conducerea statului român.

DOVADA
Preşedintele Traian Băsescu şi primul-ministru Emil Boc ne-au spus că trebuie să ni se reducă salariile şi pensiile, că trebuie ca statul român să se  împrumute zeci de miliarde de euro la FMI, la bănci şi alte instituţii financiare, deoarece nu mai sunt bani la buget pentru plata salariilor şi pensiilor.
Au minţit. Au trădat.
Aşa cum se poate vedea în graficul anexat, în ultimii 3 ani,  veniturile bugetului consolidat al statului român au crescut, în fiecare an, au fost mult mai mari decât totalul cheltuielilor cu salariile, pensiile şi ajutoarele sociale. În anul 2009, veniturile bugetului a fost de 37 miliarde de euro, în timp ce cheltuielile cu salariile, pensiile şi ajutoarele sociale a fost de 26 miliarde de euro. În anul 2010, veniturile bugetului au fost de 40 miliarde de euro, iar cheltuielile cu salariile, pensiile şi ajutoarelor sociale au fost de 26 miliarde de euro. În anul 2011, veniturile bugetului au fost de 42 miliarde de euro, iar cheltuielile cu salariile, pensiile şi ajutoarele sociale au fost de 25 miliarde de euro.
Iată, deci, că au avut suficienţi bani pentru salarii şi pensii.
În ultimii 3 ani, statul român ar fi putut funcţiona foarte bine fără tăierea salariilor şi pensiilor, fără creşterea TVA-ului, fără împrumuturi.
Nu pentru salarii şi pensii s-au împrumutat peste 30 de miliarde de euro, în ultimii 3 ani.
S-au împrumutat ca să aibă mulţi bani la dispoziţie pentru achiziţii de bunuri şi servicii, pentru ca să umple buzunarele şi conturilor firmelor căpuşe ale guvernanţilor, ale „regilor” bordurilor, asfalturilor, telegondolelor etc.
În ultimii 3 ani, au făcut achiziţii de bunuri şi servicii în valoare de 58 miliarde de euro. Cea mai mare parte a acestor miliarde s-a transformat în profituri pentru camarila guvernanţilor.
Pentru asta s-au împrumutat. Ca să se îmbogăţească ei şi camarila lor de hoţi.
Pentru asta vor să vândă, pe nimic, aurul şi celelalte zăcăminte de la Roşia Montană.
Pentru asta vor să vândă, pe nimic, contra comisioane grase, şi ultimele întreprinderi ridicate cu banii poporului român, în timpul regimului comunist.
Pentru asta vor să „privatizeze” şi serviciul public de sănătate.
Pentru asta nu vor să spună poporului adevărul despre situaţia economică a ţării. Nu vor să-i spună poporului că au „privatizat”, adică au vândut pe nimic străinilor capitalul national. Că, din acestă cauză, cea mai mare parte a avuţiei pe care o producem pleacă în afara ţării, sub forma profiturilor încasate de străinii care au devenit proprietarii capitalului românesc. Din acestă cauză, nu mai rămân bani nici pentru salarii şi pensii, nici pentru investiţii. Pentru că au trădat, pentru că au vândut ţara, ca să poată fura.
Trebuie opriţi înainte de a ne lăsa fără ţară, înainte de a ne transforma pe toţi în sclavi.
Avem soluţie. Ea se numeşte LEGEA COJOCARU privind construcţia economiei democratice.

Dr. Constantin  Cojocaru
Preşedinte
Partidul Poporului


Niciun comentariu: