sâmbătă, 6 februarie 2010

Latraii lui Soros sar la gatul senatorului “rasist” Urban. Miza – cu bataie lunga: legea adoptiilor

Latraii lui Soros sar la gatul senatorului “rasist” Urban. Miza – cu bataie lunga: legea adoptiilor
January 6th, 2010 · Comentati (5 Comentarii)


Puțin inainte de finalul anului trecut, Centrul pentru Resurse Juridice, bratul juridic al coalitiei finantate de masonul George Soros in Romania, l-a reclamat pe senatorul PD-L de Ilfov Iulian Urban pentru atitudine discriminatorie si rasista la adresa romilor – pardon, tiganilor.

“Protocolul de la Balotesti, pe modelul legilor rasiale, sub antentul Senatului Romaniei” se intituleaza scrisoarea de protest initiata de CRJ si semnata, in par, de toti supusii lui Soros in frunte cu… asociatia inversionistilor sexual, Accept. Ce treaba au pederastia si lesbianismul cu rasismul, fie el si inchipuit, vom vedea mai tarziu putin.
In fapt, in vara anului trecut, la initiativa si cu medierea senatorului Urban, la Balotesti, raiul infractorilor din Ilfov, a fost semnat un “protocol de convietuire sociala”. Prin acest act, fie el si neoficial, dar acceptat si girat si de autoritatile locale, liderii comunitatii de tigani din localitate se obligau sa inceteze actele antisociale, sa-i dea pe mana politiei pe cei prinsi la ciordeala, sa isi trimita co-etnicii la scoala si la munca, sa-si inregistreze proprietatile la organele fiscale etc.

Ce e rau aici ne pot spune doar “aparatorii drepturilor minoritatilor” in scrisoarea lor de protest. Iat-o mai jos:



Daca v-ati delectat cu textul, iata si un [singur] exemplu de rationament stramb:

“Astfel de protocoale, destinate doar unei unei parti a comunitatii pe criterii etnice, incheiate sub tutela autoritatilor, si implementate cu ajutorul acestora, tradeaza principiul legilor rasiale ale Germaniei naziste. Legiferarea discriminarilor a fost pasul necesar pentru a justifica Holocaustul.”

De mult simteam dorinta sa mai auzim ceva despre holocaust!

Acest rationament, corect din punct de vedere formal dar gresit in continut, este un exemplu al deja celebrului sofism numit “reduction ad Hitlerum”: daca o idee sau practica a fost folosita sau sustinuta de Hitler, inseamna ca respective idee sau practica este, in sine, eronata (vezi si “Hitler era vegetarian, deci vegetarianismul este rau”).

Aceasta este una din tacticile de terorism ideologic invatate la scoala pe care toti activistii neo-comunisti aflati in slujba lui Soros o urmeaza. “Reductio ad hitlerum” este o metoda excelenta pentru perturbarea unei discutii sau acuzarea “ad hominem” a unui adversar intrucat provoaca, prin comparatie, discomfort si emotie.

Cui este, insa, adresata scrisoarea de protest? Senatului, conducerii PD-L, Guvernului, UE, Consiliului Europei, Parlamentului European, Consiliului de Ministri al UE, OSCE, Comisiei Europene Impotriva Rasismului si Intolerantei, Agentiei pentru Drepturi Fundamentale etc. etc. Na, ca pe Mama Omida au uitat-o!

Ca si prin argumentarea aiuritoare prezentata mai sus, depasirea planului de destinatari la hectar este doar praf in ochii prostilor si metoda de intimidare. Cum altfel poti interpreta trimiterea unei astfel de scrisori catre organisme care nu au competente in domeniu (Consiliul de Ministri al UE) sau organizatii-fantoma din care fac parte semnatarii insisi (Agentia pentru Drepturi Fundamentale este un grup aciuat pe langa PE si format din sefii lobby-ului pederastilor europeni, reprezentantul Romaniei fiind Romanita Iordache, sefa Accept, organizatie care a semnat si ea scrisoarea de protest contra lui Urban!… Circul dracului, ce sa mai…)?

Oricum, semnatarii notei de protest sunt vechi cunostinte de-ale noastre: CRJ, organizatiile tiganilor – Romani Criss and Co., Liga Pro Europa, Institutul pentru Politici Publice, Agentia de Monitorizare a Presei, APADOR – CH, Asociatia FILIA, Educatia 2000+ etc.!

Le cunoastem bine!

Grupate sub numele englezesc ENAR (European Network Against Racism) si cunoscute si drept “Coalitia Antidiscriminare”, organizatiile, membre totodata ale retelei finantate de miliardarul anti-roman George Soros, sunt imbatranite in rele.

Ultimele si cele mai rasunatoare “ispravi”: incercarea de eliminare din scolile publice a simbolurilor religioase (FILIA este organizatia condusa de paranoicul Emil Moise, profesorul buzoian de la a carui petitie, sprijinita de toate celelalte ONG-uri de mai sus, in frunte cu CRJ, a plecat “scandalul icoanelor” – vezi www.salvati-icoanele.info), iar nu mai departe de anul trecut, grupate intr-un alter ego – “Opriti Codurile” – ele au incercat legiferarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in Romania, in timpul discutarii noului Cod Civil.

[Vedeti pentru edificare si notele lui Victor Roncea: SENATORUL IULIAN URBAN, atacat suburban de homosexualii lui Soros si perversii voaieristi si onanisti ai lui Mircea Toma, supranumit "gaura maro" a societatii civile GRIVCO-CATAVENCU”]

Cum senatorul Urban, membru in Comisia de Cod Civil, a jucat un rol esential in demontarea planurilor lor, incepem sa intelegem de ce atata furie la adresa lui.

Ar mai fi o intrebare: de ce protestul a venit abia acum, daca protocolul a fost incheiat in vara?

Ezista o iesplicatie – ca sa citam un clasic in viata: Oficiul Roman pentru Adoptii a pus in dezbatere publica proiectul de modificare a legii adoptiilor, care, preluand prevederile noului Cod Civil introduse chiar de dl. Urban, interzice expres adoptarea de copii de catre cuplurile de sodomiti.

Sursele noastre din cadrul ORA ne-au comunicat ca Asociatia Accept si-a bagat coada, incercand sa rastoarne propunerea pentru a da pretinsul “drept” la adoptie cuplurilor de homosexuali.

Cum, in februarie legea va fi introdusa in circuitul parlamentar, mai exact in Senat, iar Comisia Juridica, al carei vicepresedinte este senatorul Urban, va fi foarte probabil comisie de raport (cu influenta semnificativa asupra votului final, in plen, asupra legii) devine de-acum limpede de ce Iulian Urban trebuie tinut “ocupat” si sub presiunea partidului, UE, CEDO, ONU, vrajitoarelor albe si negre – si Aghiuta mai stie a cui!

Mai exista un motiv, probabil la fel de important, pentru demersul ipocrit al aparatorilor tiganilor: aceste organizatii nu au fost, nu sunt si nu vor fi niciodata interesate in aplanarea conflictelor intre populatia tiganeasca si majoritari, ci dimpotriva, in accentuarea si escaladarea lor. De ce? Pentru ca finantarea activitatii lor depinde de dimensiunea scandalurilor provocate artificial, de umflarea la paroxism a “pericolului rasismului”, afacere – atat pe banii privati ai lui Duca-se-pe-Pustii Soros cat si pe bani publici de la UE – extraordinar de banoasa.

Un seminarel, o conferintuca, ceva cafelute, aer conditionat, turnee prin tara cu concerte “anti-rasism”, circ cu “rasismometre”, cuvinte mari si sforaitoare despre ce si cum vom face – iata specialitatea, de amar de ani, a oengistilor pro-tigani care, in timp ce cheltuiau sume uriase pe bifarea unor actiuni inutile, au avut totodata grija sa ocoleasca, cu batista la nas, mahalalele unde traiesc in saracie co-etnicii lor.

Exemple am dat si vom mai da aici, la Altermedia. Arhiva noastra este bogata.

Si actualitatea, din pacate, este la fel. Situatia intolerabila de la Timisoara, in care mafia imobiliara tiganeasca tine sub teroare si ia cu japca proprietatile romanilor, n-a intrat niciodata in atentia celor atat de preocupati de imaginea minoritarilor.

Care o fi pozitia CRJ si a Romani Criss fata de cea mai recenta umilinta adusa justitiei si victimelor clanurilor mafiote tiganesti din Timisoara?

„Şeful clanului ţigănesc Cârpaci a bătut justiţia în primul şi singurul proces intentat împotriva mafiei imobiliare. Procurorii au muncit atât de mult la ancheta baştanului Ionelaş, încât au ignorat termenul limită în care dosarul penal trebuia să fie trimis în judecată.”

Adevarul, 29.12.2009

Nu se stie…

Ce ziceti? Sa-i intrebam?

Cat despre legea adoptiilor si planurile “coalitiei antidiscriminare”, mai zicem doar atat: homosexualul copii viseaza. Dar permisiunea sa adopte nu o vor primi. Parol?

Stim noi ce stim!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 4.76 out of 5)
Loading ... Loading ...
Share/Bookmark



Tags: AntiSistem · Minoritati · Politica/Servicii secrete
5 responses so far ↓

*

1 mihaela // Jan 6, 2010 at 9:28 am

Fundatia soros si-a “bagat coada” in mai toate aspectele vietii sociale, finantand multe conferinte, burse, deplasari, astfel incat intelectualitatea romana sa-i fie obligata .
Il felicit pe senatorulk Urban care, in ciuda unor interventii initiale mai “nefericite”in legatura aspecte legate de religie, s-a “trezit” si a inceput sa militeze pentru cauze corecte:referendumul anti cip, sa semnaleze ipocrizia celor care se considera discriminati, sa lupte impotriva actelor antisociale ale tiganilor.
Iar mr .soros sa-si vada de speculatiile lui financiare si sa caute o tara atee pentru escrocheriile sale,nu o tara crestina;din cate stiu, dumnealui nu prea are de-a face cu crestinismul ,de aceea incearca sa-l compromita in orice fel!
*

2 Zob // Jan 6, 2010 at 9:31 pm

Capitalistul ia banii de la săraci şi face ce vrea el cu ei adică îi foloseşte pentru omorârea săracilor pentru că nu mai are nevoie de ei . De aceea vă zic eu că afaceristul care este bogat poate fi un pericol social căci nu garanteză folosirea umană a averii acumulate ci poate folosi averea contra naţiunii. Criminalii sunt între afacerişti nu între cei care abia trăiesc de pe o zi pe alta. Atenţie deci la boieri că boierii vă mănâncă viaţa, Capitalism capitalism dar să vedem cui foloseşte!

Cu această ocazie repet că mai presus de sistemul social este rasa căci rasa este naturală şi deci primordială. Vă daţi seama că în faţa morţii programate frumos de Occident e mai bună orice luptă.

Agenturile străine acţionează acum mai vârtos ca în 1989 pentru distrugerea neamului român.

Ordinea a fost aceasta: Jos Ceauşescu, Jos dictatorul, Jos dictatura, Jos comunismul/slogan occidental nu românesc/ Jos statul suveran, Jos România, Jos românii. Astfel a evoluat sloganul imperial occidental în războiul antinaţional postpucist.

În privinţa cetăţeanului Urban îmi pun întrebarea:cu ce putem să îl ajutăm?

Avem în vedere o lucrare subterană pe care rasa ţigănească o face la nivel rasial adică înmulţirea şi corcirea. Avem în vedere lucrarea subterană pe care rasa ţigănească o face în zona economică acumulând averi ilicit şi necontrolat dde poporul român. Avem în vedere sprijinul multiplu şi complex al agenturilor antiromâneşti pe care îl dau rasei ţigăneşti prin legiferarea antiromânească prin manevrele economice frauduloase pe care străinii le fac împotriva poporului român şi în favoarea rasei ţigăneşti.
*

3 madmax // Jan 6, 2010 at 9:42 pm

Soros & Co ? HaHa! Oculta lucreaza. Astia sunt niste oportunisti din toate punctele de vedere. Avand in vedere ca Israelul a cumparat: Ungaria, Polonia, Romania …etc, astia vor sa ne cumpere si sufletele…
*

4 clement // Jan 8, 2010 at 12:09 am

Buuun, natia a incasat cat nici nu isi putea imagina ca va incasa in urma cu doua decenii.
Sunt de acord ca tiganii, ungurii, suedezii, khazarii, chinezii, rusii au ganduri si sentimente oribile, parsive, diavolesti fata de poporul nostru.
Ceea ce ma dispera insa este moleseala (ca sa nu zic indolenta), nepasarea, duplicitatea, inconstienta romanilor. TOATE ticalosiile s-au implinit cu ajutorul lor. Este simplu sa spui ca guvernele, primariile, politia, securitaea, masoneria, ocultii de toate soiurile sunt responsabili pentru disolutia sufletului si trupului tarii. Romanul ce se considera fara putere de decizie, romanul care nu face parte din nici o structura nu o avea nici o responsabilitate?
ROMANII le-au vandut terenuri, pamantul tarii adica,tiganilor. ROMANII au intrat in afaceri cu aschenazii, turcii si tiganii, in loc sa se asocieze intre ei si sa salveze indirect si o parte din patrimoniul tarii. ROMANCELE accepta sa isi vanda ovulele si isi abandoneaza pruncii prin orfelinate si spitale. Intelectuali ROMANI accepta pentru o bursa, un stagiu in occident sa isi denigreze tara, sa adopte cu lejeritate teoriile “progresiste europene”.
Nu generalizez, cu atat mai mare este admiratia pentru cei ce tin cu toate puterile, fie ele si diminuate de varsta sau saracie, de nucul din curte, de memoria bunicilor, de patrimoniul spiritual al tarii, dar raul s-a produs in principal din vina conationalilor nostrii majoritari.
Asa cum nu ne-am asumat responsabilitatea in proliferarea turnatoriei timp de peste o jumatate de secol, asa se pare ca nu vrem sa ne asumam responsabilitatea pentru distrugerea tarii in ultimii 20 de ani.
Doar cu Dan Purec, Parintele Tanase, Gabriel Liiceanu, Marina Constantinescu, Pavel Chirila……nu poate fi contracarata disolutia Romaniei, in spate lor ar trebui sa se manifeste (nu, sa stea!) fiecare roman in parte, mai precis, pentru a-l cita pe Dl. Purec, POPORUL ROMAN, cel ce a lasat prea mult timp de exprimare, populatiei romane.
*

5 Vasile Guian // Jan 11, 2010 at 1:18 am

Da; Românul este vinovat de toate răutăţile care au căzut, nu căzut, ci atrase asupra României!. Începând cu anii de după primul război, când jidanii ne-au fost forţaţi să-i primim şi să-i încetăţenim şi să le dăm toate drepturile pe care le aveau şi românii, care au luptat şi apărat Ţara şi au reîntregit-o!. Poporul a tăcut şi a acceptat la ce s’a supus politicienii!!!. Numai studenţi au eşit pe străzi, protestând la nedreptatea care se făcea Neamului Românesc. Răscoala Studenţească de la 10 Decembrie 1922, ar fi fost un bun motiv ca poporul să iasă în massă şi să forţeze schimbarea politicienilor trădători cu conducători români ROMÂNI. Dar nu am făcut-o…
Am avut apoi şansa de a accepta garanţiile Germane a tuturor hotarelor noastre, plus, înarmarea Armatei Române, dar, având pe tron un trege asasin şi trădător, n’am acceptat nici ofertele Germane de atunci, când Germania era Europa…
Acum, Cu revoluţia din 89, care, dacă eram “bărbaţi” am fi putut scăpaŢara de duşmani şi trădatori, Toată jertfa revoluţionarilor a fost schimbată; pentru cadavrul lui Ceauşescu, pe o lovitură de stat, dând Ţara pe mâna celor care a ţinut-o în mizerie, înainte de revoluţie şi, de atunci încoace!!! Nimic nu s’a schimbat!!!…
Oare când vor învăţa românii că, a-ţi întoarce mereu obrazul, nu câştigi nimic, decât palme după palme. NUMAI ATUNCI CÂND ROMÂNUL VA ÎNVĂŢA SĂ DEA PALMELE ÎNAPOI CU DOBÂNDĂ, va căpăta respect în lume. Până atunci, vom fi mereu pălmuiţi şi umiliţi de toate scursurile…
DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE…
Tamburus

Niciun comentariu: