vineri, 30 aprilie 2010

Marko Bela vrea să modifice Constituţia fără referendum

Marko Bela vrea să modifice Constituţia fără referendum pentru că ar obţine de la PDL tranformarea României în vasalul UDMR


Sursa http://bogdandiaconu.blogspot.com/2010/04/marko-bela-vrea-sa-modifice-constitutia.html

Interesant nu e articolul ci comentariul final al unui anonim. DC

Vicepremierul Marko Bela a pus gând rău României, cu complicitatea PDL. Intenţia liderului UDMR de a modifica Legea fundamentală fără referendum are la bază calculul meschin de a obţine prin majoritatea parlamentară a actualei puteri autonomia câtorva judeţe din România, oficializarea limbii maghiare şi drepturi de stăpâni pentru UDMR, măsuri anti-româneşti care nu ar trece niciodată prin referendum popular.
Domnul Marko Bela ar trebui să facă o vizită la Ghencea, la mormântul lui Nicolae Ceauşescu, ultimul dictator care a vrut să le impună românilor o viaţă fără să le ceară părerea. Prin această propunere, Marko Bela nu numai că îndreaptă ţara spre dictatură, dar vrea să obţină de la PDL transformarea României în vasalul UDMR.
Nu înţeleg de ce Marko Bela este mereu nemulţumit de felul cum este tratată minoritatea maghiară. România este mai mult decât un exemplu de toleranţă şi de non-violenţă, de vreme ce acceptă un lucru pe care nicio altă ţară nu l-ar permite: ca un vicepremier al Guvernului acestei ţări, plătit din bani publici, să o înjure pe faţă şi să propună autodizolvarea statului român şi a democraţiei plătite cu sânge numai pentru ca UDMR să pună mâna pe o bucată din teritoriul naţional, pe acei 7% din România revendicaţi în mod public de către Marko Bela. 


Interesant nu e articolul ci comentariul unui anonim.
Anonim spunea...
1 Cehoslovacia
2 Iugoslavia
urmeaza 3 Romania
toate au fost create artificial la 1919 si o sa aiba aceasi soarta
Mai bine faceti curatenie la Bucuresti ca acolo e coruptia in floare.

Niciun comentariu: