duminică, 26 mai 2013

Comentariu de Ioan Roșca la Poziția Consiliului Legislativ faţă de iniţiativa legislativă a cetăţenilor promovata de Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor (MCC)

Comentariu de Ioan Roșca la Poziția Consiliului Legislativ faţă de iniţiativa legislativă a cetăţenilor promovata de Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor (MCC)

Domnului Dragoș Iliescu, Preşedintele Consiliului Legislativ 

Vă transmit spre luare la cunoștință una din reacțiile strucurate și publice la avizul Consiliului Legislativ pe care l-ați emis recent. Acest aviz, legal în formă, barează orice posibilitate de a introduce în dezbaterea publică argumentații neconvenabile pentru sistemul social actual, pe care Dv îl motivați și apărați făcând referințe la angajamentele României de al căror efect negativ este tocmai vorba în inițiativa legislativă pe care o înmormântați cu pompă juridică ridicolă.

Vă trimit referința în calitatea mea de ziarist și vă solicit să o înregistrați ca atare pentru a putea să ne referim la ea, ca fiindu-vă cunoscută, atunci când se va deschide procesul sistemului pe care mulți cetățeni îl contestă calificîndu-l drept cleptocrație, nu democrație, pentru că a distrus prin jaf organizat și legalizat, în două decenii, economia României și a destructurat societatea acestei țări, transfomându-i cetățenii în cerșători și emigranți.

Am republicat avizul Dv și voi face tot ce îmi stă în putință să-l difuzez, dimpreună cu comentariile pe care le merită. NEGATIVE, desigur.
Cu salutări, 
-- 
Dan Culcer 
écrivain, journaliste, traducteur-interprète
Skype : asymetria
Tel 1: (33) 1 30 43 16 77
Tel 2: (33) 1 72 82 55 60
Mobil (33) 06 68 51  81 51
Adresse postale : 
16, résidence Les Nouveaux Horizons, 78990 Elancourt — FRANCE

«Națiunea care separă întelepții de războinici va avea lași care să cugete și proști care să lupte.»

Revues et blogs
http://www.asymetria.org/
http://ardealul.blogspot.com/
http://jurnalulunuivulcanolog.blogspot.com/
http://asymetria-anticariat.blogspot.com/ 

Niciun comentariu: