luni, 3 decembrie 2012Un milionar israelian a scos la vânzare 204 vile în Pipera, la doi ani de la finalizare

astăzi, 00:07Autor: Cristi Moga
Un milionar israelian a scos la vânzare 204 vile în Pipera, la doi ani de la finalizare
Foto Octav Ganea
Milionarul israelian Eyal Ofer, care a dezvoltat pe piaţa imobiliară locală proiecte de peste 300 de milioane de euro, a scos de două luni la vânzare cele 204 vile finalizate în 2010 în complexul Oxford Gardens din Pipera, proiect care se adresează familiilor cu venituri lunare de peste 10.000 de euro, potrivit reprezentanţilor de vânzări.
Până în toamna acestui an, proiectul construit vizavi de Şcoala Americană era destinat în special închirierii către diplomaţi şi executivi străini, dar în prezent dezvoltatorul îşi propune să vândă cel puţin 30 de unităţi în următorul an, la preţuri ce pornesc de la 285.000 de euro plus TVA pentru o vilă de 325 de metri pătraţi construiţi, fără finisaje.
Raluca Ţeposu, directorul de vânzări şi marketing al companiei Willbrook International, prin intermediul căreia familia Ofer îşi derulează operaţiunile imobiliare, susţine acum că "preţurile sunt la limita profitabilităţii, astfel că pe actualele valori se discută foarte puţin. Nu avem flexi­bilitatea unei reduceri de preţ de 30%, spre exemplu, dar nici nu vrem să pierdem un potenţial client căruia îi lipsesc 10.000 de euro".
Vă rog să citiți acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa. Cu prietenie, Dan Culcer

Niciun comentariu: