vineri, 18 decembrie 2009

Completare la scandalul Scuarul Europei și monumentul lui Stefan cel Mare

Vezi Inghit in sec când ma gândesc la republica Moldova
Extrad in Comentarii
# patriciu spune:
December 16 2009 la 11:21

Eu voi face legatura intre trecut, prezent si viitor in cea ce sa petrecut in scuarul Europei ;i la monumentul lui Stefan Cel Mare simbolul religios evreesc si asanumita “vandalizare” de catre ortodocsii crestini.
Luind in seama ziua de azi la figurat o sami permit sami fac urmatorele declaratii vizavi de acasta intrebare: Anume cel mai mare prieten a presedintelui Israelului Tovarasul Voronin si partidul comunist care a sustinut tot timpul prin politica sa externa politica Israelului referitor la ocupatia teritoriala a Palestinei, mai ales ca pe listele partidului comunist sunt 20 de deputati de provenenta evreeasca carora forte mult le “multumim”pentru politica ce au promovat-o si o promoveaza in continuare,mai luind in consideratie faptele lor de zi cu zi se pune o intrebare:De ce Diaspora evreeasca nu a facut gestul respectiv pe timpul cind Voronin era presedinte? De ce sa facut anume acuma? Explicatia este simpla:Toata inscenarea corespunzatore a avut scopul de a confirma cuvintele lui Voronin si anume ca in Moldova traesc teroristi romani care promoveaza fascizmul si sunt periculosi pentru U.E. si toata comunitatea internationala, pentru a face tot posibilul de a frina posibilitatea de integrare in NATO si UE. Pot clar banui ca la un scenariu corespunzator au participat intentionat cit unii evrei din Chisinau, atit si Mitropolia Moscovei,consider sa afost o intelegere intre eisi conducerea PCRM in frunte cu tovarasul evreu Tcaciuc.
Luind in consideratie factorul istoric si anume ca in anii 1947-1948 diaspora evreeasca a dorit ca din Basarabia sa formeze statul Israel pe teritoriul nostru,falsificind liste destule cu iscalituri false a chipurile cetatenilor Basarabiei,precum ca tota populatia de aici este de acord de a infinta pe teritoriul Basarabiei statul Israel si de aici apare o intrebare: Au ei dreptul moral sa faca asa manifestari dupa asa comportament fata de bastinasi? Sa nu uitam inca un lucru: Posibilitatea ca si azi putem sa fim in pielea palestinienilor.
Pe cine pot invinui de situatia creata: primarul Chirtoaca luind decizia de a autoriza actiunea evreilor trebuea sa tina cont de tensiunile ce le putea crea o manifestatie de acest gen, inainte de a da autorizatie minoritatilor sexuale si evreilor sa faca manifestatii in locuri sfinte al neamului nostru, trebue sa-si dea seama ca in acest mod scuipa pe valorile noastre nationale, scuipat, ce nici eu nu am de gind sa-l tolerez.
Nu am nimic inpotriva ca manifestatile susnumitelor organizatii sa se desfasoare in alte locuri pitoresti ale capitalei.

# Dan spune:
December 16 2009 la 17:09

in scurt timp vom putea spune ca am scapat de comunism de tot. dupa alegerile din 2010 :)
# ALEGATOR spune:
December 17 2009 la 00:22

Da, au înţeles-o şi ruşii, că comunizmul moldovenesc e condus de liderii evrei,care trag la turta lor.În zădar voronin se bate cu pumnii în piept, cum că el ar fi vojdiul,in realitate – avem ce avem.Cîte odată şi Stepaniuc judecă corect,afirmând, că nu are de unde anturajul de astăzi a lui voronin să cunoască dolianţele şi problemele populaţiei de la ţară. Cruzimea de după 7 aprilie,aruncarea grenadei în mulţime,ciocnirea între confesii şi multe alte potlogării la care ne mai putem aştepta – sunt puse la cale de cineva cu sânge rece,care nu-şi poate camumfla ura ascunsă faţă de acest neam. Nu în zădar în popor se spune – privirea e geamul sufletului omenesc!Încercaţi să priviţi în aceste geamuri şi multe ve-ţi înţelege.
# Raluca spune:
December 17 2009 la 11:09

E descrisa frumos perioada de inceput intr-o societate noua.Asi numi-o de “Turist” . La mine a trecut cam peste 1 an. Euforia si curiozitatea s-au calmat ,a inceput rutina si iti dai seama ca tot ce te fascineaza nu-ti apartine si nici parintii sau stra.. ai tai nu au nimic cu mediul in care traesti -nici prin contributie si nici prin valori. Despre comunicarea cu romanii aflati peste hotare- asa e facut omul cu necesitatea de a fi uneori util. Dar, in societati desvoltate e destul de greu sa gasesti pe cineva care are nevoie de ajutorul tau- e totul organizat , prevazut si apoi, nu mai sunt multi oameni ,care si-ar asuma constient sentimentul de fi dator ciuva pentru eventuale servicii. Am impresia ca suntem intr-o lume paralela celei existente in tara respectiva pina la venirea noastra, pretindem si noi la titlul de “integrati” si ne incarcam “bateria” cind suntem in Moldova- ACASA!

Niciun comentariu: