sâmbătă, 5 decembrie 2009

BOGDAN DRAGHICI: SCRISOARE DESCHISA ADRESATA CANDIDATULUI MIRCEA GEOANA

SCRISOARE DESCHISA ADRESATA CANDIDATULUI MIRCEA GEOANA

DE CATRE CETATEANUL BOGDAN DRAGHICI
Trimis de
Va adresez aceasta scrisoare deschisa pentru a lamuri chestiuni importante inainte de scrutinul de duminica, inainte de a sti daca ati ajuns sau nu Presedintele Romaniei, pentru a va demonstra ca nu ma intimideaza deloc demnitarul Geoana, atat ca Nr. 2 cat si ca Nr. 1 in Stat. Cum nu ma complexeaza nici faptul ca apartineti unui clan politico-economic deosebit de puternic, in care nenumaratele rude sau acoliti ai domniei voastre au functii importante.

Am devenit incepand cu 2005 un investigator avizat si incomod al afacerilor necurate puse la cale de Clanul Geoana-Costea inainte si dupa Revolutia din Decembrie 1989. V-am numit la un moment dat in articolele mele chiar CLANUL LACUSTELOR, pentru tupeul si lacomia care v-au caracterizat faptele abominabile de-a lungul timpului, comise cu sfidarea si incalcarea flagranta a tuturor normelor legale si morale. Am fost cel care v-a legat SOACRA pe post de tinichea de coada de demnitar compromis si de politician fara scrupule, pentru a va arata societatii romanesti asa cum sunteti de fapt. Am facut public faptul ca sunteti produsul jocurilor de culise puse la cale de Soacra Margareta Costea in cardasie cu dinozaurii comunisti care au penetrat si au compromis atat partidele noi cat si pe cele istorice.

La final de campanie electorala va reamintesc intrebarile incomode la care nu ati raspuns, desi electoratul roman trebuia sa primeasca raspunsuri pentru a se lamuri cat de nociv sunteti pentru prezentul si viitorul Romaniei. Le-ati ignorat pentru ca minciunile debitate pe banda rulanta de domnia voastra nu puteau sa acopere o realitate si un adevar evidente si de pe Luna. In schimb, v-ati atacat murdar contracandidatul din alegeri, acuzandu-l nefondat tocmai de fapte si deprinderi care va populau propriul trecut mai mult sau mai putin apropiat.

1. De ce v-ati sustinut propria soacra in tentativa sa de a-si falsifica dosarul de revolutionar ranit si de a primi beneficiile nemeritate obtinute in baza acestui titlu uzurpat?
In 2005 am facut public faptul ca soacra Margareta Costea isi fabricase dosarul de RANITA IN REVOLUTIE, falsificand acte medicale si arogandu-si merite inexistente. S-au raliat demersului meu atunci tocmai martorii invocati de sinistra soacra in declaratia de revolutionar din dosar. Domnii Ion Caramitru, Mircea Dinescu, Cazimir Ionescu au negat categoric ca tovarasa Margareta, sotia stabului Costea de la Gospodaria PCR si cuscra generalului Geoana, ar fi participat macar la evenimentele teribile din Decembrie 1989 de partea celor buni! Dimpotriva, falsa revolutionara, in complicitate cu emanatul Ion Iliescu, ar fi participat la marea intoxicare numita “TERORISTII”, lansand zvonuri alarmiste si instaurand panica si groaza printre romani. Ati aparat-o permanent pe “revolutionara” impostoare, desi cunosteati toate probele care o acuzau de faptul ca intinase memoria victimelor Revolutiei si profitase nemeritat de pe urma unui certificat obtinut prin fals si uz de fals. Insa ieri, 3 decembrie 2009, ati afirmat public ca erati prea tanar in zilele Revolutiei si ca atare nu va mai aduceti aminte ce a fost atunci. Este grav, domnule Geoana, pentru ca atunci aveati 30 de ani, o varsta la care teoretic erati matur si responsabil. Desi aveam pe jumatatea varstei domniei voastre in timpul Revolutiei, imi amintesc perfect toate crimele de care se fac vinovati tov. Ion Iliescu, mentorul domniei voastre, si clica sa, din care faceau parte tatal si socrii dumneavoastra. Detalii sunt pe internet la http://mariusmioc.wordpress.com/2009/10/27/dezinformare-electorala-revolutionarii-geoana-si-soacra/ .
2. De ce ati calcat in picioare in 1994 o familie care-si apara proprietatea de tentativa agresiva a tinerilor soti Mircea si Mihaela Geoana de a-i deposeda pe proprietarii de drept de propria casa dupa modelul patentat deja cu succes in era comunista de mentorul domniei voastre?
Erati in august 1994 demnitar si purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe, dar v-ati comportat ca un infractor sadea, incercand sa deposedati de casa o familie care tocmai isi recuperase proprietatea furata de regimul comunist in anii ’50. Ati incercat sa folositi reteta aplicata cu succes de socrii domniei voastre, care-si insusisera ilegal o vila nationalizata in Cartierul Primaverii pe aceeasi strada cu imobilul vizat de tanara familie Geoana. Dupa ce ati obtinut o repartitie ilegala pe adresa str. Jean Monnet (fosta Gradina Bordei) nr. 55, desi aveati deja in proprietate un apartament de 4 camere la doi pasi de Palatul Victoria, ati aflat ca fostul proprietar isi recastigase casa in justitie. Ati incercat sa-l alungati din propria casa, folosindu-va de forta pumnului unui clan familial deosebit de violent, din care face parte si cumnatul-mardeias Ionut Costea. Nu ati tinut cont ca erau abuzati laolalta cu barbatul care-si apara proprietatea sotia sa si copilul sau. Doar aparitia presei v-a pus pe fuga, deoarece – culmea! – politistii va ajutau sa-i stalciti in bataie pe nevinovatii proprietari. Faptul ca intreaga agresiune s-a finalizat cu certificate medico-legale si cu plangeri penale formulate de victimele clanului Geoana si ca presa a mediatizat infractiunile dumneavoastra, toate acestea v-au determinat sa va retrageti si sa nu mai tulburati linistea si proprietatea unei familii greu incercate de-a lungul vremurilor ante si postdecembriste. Detalii sunt pe internet la http://www.nasul.net/2009/11/mircea-geoana-in-1994-a-umplut-de-sange-un-om-care-si-apara-locuinta/ .
3. De ce ati profitat de drama unor orfani, folosindu-i cu cinism si nerusinare doar pentru a lua cu japca in perioada 2001-2002 o alta vila nationalizata?
Potentialul cuplu prezidential al Romaniei dupa 6 decembrie 2009, Mircea si Mihaela Geoana, nu-si poate justifica public comportamentul reprobabil etalat in cazul folosirii orfanilor cu scopul preluarii abuzive a unei vile intr-o zona foarte tentanta pentru dezvoltatorii imobiliari. Sotia si soacra domniei voastre au profitat de dramele unor orfani pentru a-si insusi un imobil, iar atunci cand au pierdut casa au decis sa-i lase pe copiii aflati in nevoie in grija statului roman. Desi imobilul facea obiectul unui proces de revendicare deschis de proprietarul de drept, in 2001, Ministerul Invatamantului – condus atunci de doamna Ecaterina Andronescu - a incheiat un protocol pentru o perioada de zece ani cu Fundatia ”Tinerii Romaniei", patronata de Margareta Costea si fiica sa, Mihaela, sotia ministrului Afacerilor Externe de atunci. Au urmat alti patru ani de judecata, bani cheltuiti, sanatate degradata si umilire, pentru nepoata ctitorilor Bisericii Herastrau. Adevaratul proprietar a fost tarat ani intregi prin tribunale, iar cand instanta i-a facut dreptate prima oferta de cumparare a venit din partea soacrei ”revolutionare" Margareta Costea. Simtindu-se jignita si umilita, Mariana Stanescu, proprietara de drept a imobilului din Str. Nicolae Caramfil nr. 25, a refuzat ferm oferta soacrei domniei voastre. Proprietara a vandut, la scurt timp dupa punerea in posesie, unui necunoscut, iar Fundatia Clanului a fost evacuata din imobil. Soacra si sotia dumneavoastra i-au trimis pe orfani in grija Statului, deoarece prada imobiliara le scapase printre degete. Fundatia nu a depus niciodata vreun bilant contabil sau alte acte contabile care sa justifice sursele de finantare ale proiectelor sale. Detalii sunt disponibile la http://ne-cenzurat.ro/ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=5917:mihaela-geoana-si-soacra-liderului-psd-au-profitat-de-orfanii-romani-pentru-a-pune-mana-pe-o-vila-nationalizata&catid=1:dezvaluiri&Itemid=7 .
4. De ce ati folosit Crucea Rosie Romana in campania electorala, fraudand alegerile si discreditand cea mai veche si mai apreciata organizatie neguvermentala, desi stiati ca faceti rau si imaginii Romaniei in cadrul Miscarii Internationale de Cruce Rosie?

Incalcand grav regulamentele si principiile de functionare ale Crucii Rosii, domnia voastra si sotia ati transformat Societatea Nationala a Crucii Rosii Romane (SNCRR) in feuda PSD. NEUTRALITATEA, INDEPENDENTA si IMPARTIALITATEA sunt 3 dintre cele 7 principii fundamentale ale Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie, pe care le-ati incalcat flagrant. Fiind Presedintele Crucii Rosii Romane, doamna Mihaela Geoana nu avea voie sa se implice in campania electorala si sa-si sprijine public sotul in tentativa sa de a deveni Presedintele Romaniei. Doamna Geoana nu avea dreptul sa transforme SNCRR in portavoce a campaniei politice a sotului sau. Potentiala Prima Doamna a Romaniei nu avea voie sa fraudeze practic alegerile, oferind mita electorala sub forma unor ajutoare umanitare colectate si distribuite de Crucea Rosie in campania apolitica „BANCA DE ALIMENTE”. Ati vopsit brutal o organizatie prestigioasa in ROSU PSD, batandu-va joc de istoria Crucii Rosii si intinand memoria Reginei Maria, cea care a condus cu demnitate organizatia inainte de invazia comunista. Detalii sunt disponibile la http://victor-roncea.blogspot.com/2009/11/mihaela-geoana-implicat-crucea-rosie-in.html .

5. De ce nu impartasiti romanilor RETETA-MINUNE GEOANA dupa care domnia voastra v-ati imbogatit intregul clan si care va permite sa traiti atat de bine cu un venit de bugetar, cheltuind sume de zeci de ori mai mari decat cele castigate legal si la vedere?

Desi cersiti votul electoratului roman, sunteti egoist si insensibil la nevoile conationalilor domniei voastre, pentru ca PATENTUL propriu nu-l impartasiti si celorlalti. Clanul Geoana a pus mana pe vile nationalizate, pe terenuri, pe afaceri majore, pe conturi garnisite cu sume importante. Traiti ca un nabab, desi afirmati permanent ca ati fost mereu DOAR bugetar! Nu puteti sa va justificati averea si ne cereti sa va credem pe cuvant ca tot ce a acumulat Clanul este perfect legal. Singura justificare satisfacatoare sau chiar entuziasmanta pentru electorat ar fi posibila prin dezvaluirea PATENTULUI GEOANA, pentru ca toti romanii sa poata trai atat de bine castigand oficial 1 EURO si cheltuind 20 EURO. Am dezvaluind de-a lungul ultimilor 4 ani cateva din afacerile banoase ale Clanului Geoana, derulate dincolo de limitele cadrului legal. Afacerea MOBEST-HELIADE este una emblematica, pentru a demonstra cum intelege Clanul sa se foloseasca de demnitatile publice, de influenta politica si de jocurile subterane pentru a-si atinge obiectivele infame. Detalii sunt disponibile la http://www.portalulrevolutiei.ro/arhiva/2006_314.html .

In incheiere, va asigur, domnule Mircea Geona, ca indiferent de rezultatul alegerilor de duminica voi continua sa demasc impostura, tupeul si faptele reprobabile ale domniei voastre si ale Clanului din care faceti parte. In 2006, in plina campanie de dezvaluire a afacerilor Clanului Geoana, coincidenta a facut sa fiu stalcit in bataie de mardeiasi tocmiti sa ma trimita sa fac investigatii jurnalistice pe alta lume. (http://www.revista22.ro/batut-jurnalist-rau-2730.html ) Va asigur ca si de Acolo va voi bantui, domnule Geoana, pentru a va impiedica sa va bateti joc de romani. In 1996, il numeati pe mentorul Ion Iliescu drept “cancerul democratiei romanesti” si “stafie a trecutului comunist”. Astazi va consider asijderea pe domnia voastra, pentru ca parazitati mediul politico-administrativ si incercati sa compromiteti prezentul si viitorul societatii romanesti, in care incerc sa-mi cresc copiii fara teama de a-Ii vedea irosindu-si sansele din cauza celor de teapa domniei voastre.

Ma bucur ca le pot arata romanilor un reper moral de talia domnului Ion Caramitru, care nu intamplator a creat organizatia revolutionarilor FARA PRIVILEGII si a ramas demn indiferent de presiunile si tentatiile care au aparut in ultimii douazeci de ani. Ma bucur ca am fost contemporan cu Seniorul Corneliu Coposu, a carui imagine incercati sa o maculati si in aceste zile cu un tupeu de neegalat. Ma bucur sa vad ca timisorenii reusesc dupa 20 de ani sa demonstreze ca poporul roman are anticorpii necesari sa-l protejeze de virusii de tip GEOANA si sa dea semnalul trezirii constiintei nationale intr-un moment critic pentru istoria Romaniei. Ma bucur sa vad ca, dupa principiul “CINE SE ASEAMANA SE ADUNA”, in sprijinul domniei voastre au sarit o sumedenie de impostori, de farisei si de ipocriti, nemaivorbind de infractorii sadea de talie mare sau mai mica. Va reamintesc in final un editorial intitulat “SE PRAVALE BABA” si semnat de una din slugile domniei voastre, poetul de curte Mircea Dinescu, care va demasca Clanul intr-o rara clipa de sinceritate, pe care o regreta cu siguranta in prezent.

Parafranzandu-l pe slugarnicul Dinescu, va spun in final domnule prezidentiabil, ca “SE PRAVALE CLANUL” , dar si “MIRCEA GEOANA, NICI NU STII, CAT DE MIC MEREU VEI FI!”, pentru a-l parafraza si pe contracandidatul domniei voastre, Presedintele Traian Basescu.

4 decembrie 2009 Cetateanul Bogdan Draghici (0744148965, 0723568280)

Editorialul “SE PRAVALE BABA”, semnat de Mircea Dinescu la data de 3 august 2005 in “GANDUL”

“In vreme ce pensionarii din Romania cad pe baricadele farmaciilor, in luptele de strada pentru obtinerea unui medicament compensate, mai apriga decat Ceapaev, soacra domnului Mircea Geoana, calare pe un certificate de revolutionar ranit, se opinteste sa intre la trap in cartea de istorie.

Printre actele de bravura ale navalnicei cucoane, la loc de cinste e consemnata deschiderea usii lui Ion Iliescu in studioul cinci al Televiziunii Romane, pe 22 decembrie 1989. Din pacate, istoricii n-au retinut modul in care madam Margareta Costea a deschis portile cetatii in fata imaculatului cavaler. Cu speraclul? Printr-o busitura directa? Sau pur si simplu prin apasarea clantei?

Dupa imbrancirea lui nea Ion in fata microfonului, tanti nu s-a lasat si a dat fuguta, cu poalele suflecate, sa organizeze baricade impotriva teroristilor la marile intersectii, pana a doua zi, cand s-a pravalit din greseala de pe platform unui camion, unde pregatea zacusca in sticle incediare.

Asa s-a interrupt cariera razboinica a mamei Leone, ce n-a avut norocul sergentului din Vaslui, sa fie nemurita in versuri. In schimb, in frumoasa traditie comunista a ilegalismului bine remunerate, aceasta femeie din popor, pe drumul de costisa ce duce spre cartierul Primaverii, si-a transformat glezna fracturata intr-o adevarata sonda de petrol capitalista: terenuri intravilane si extravilane obtinute gratuit, imprumuturi cu dobanda subventionata, spatii comerciale cacalau, calatorii pe daiboj pe toate mijloacele de transport, tratament medical evident gratuit si scutire de impozit pe venituri.

Pai sa nu-ti vina sa-ti bagi picioarele in revolutia lu’ peste, ca si in aceste organizatii de fripturisti cu certificate, unde eroii de teapa lui Bebe Ivanovici se sterg cu tricolorul la gura dupa chiolhanurile oficiale? Pana cand sfantul Gheorghe al Cotrocenilor va trage balaurul coruptiei in teapa, bine ar fi sa puna in folosinta macar niste scobitori, nu cumva serparaia oplosita la pieptul caldut al lui Ion Iliescu sa gaseasca un piept si mai cald. “

Niciun comentariu: