duminică, 8 iulie 2012

Cornel-Dan Niculae. Premierii Ungureanu si Ponta, vinduti si ei masonilor

Vă rog să citiți acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa.

Două observații și două întrebări adresate «cincișutistului» premier Victor Ponta.  Cine, în ce condiții a amenințat familia Ponta? De ce nu se dau detalii elementare despre o astfel de situație incredibilă? De ce are nevoie de un consilier american un prim-ministru român? Cine i l-a propus sau cum l-a selectat?
Vedeți mai jos un posibil răspuns care nu este dat de surâzătorul Ponta, cu zâmbetul său superior, de băiețoi blând, care ne va ieși pe nas, precum ocheadele de complicitate ale lui Băsescu.*
Sper că va răspunde public la astfel de întrebări clare ca să permită concluzii cu privire la transparența acțiunii sale politice și la independența României actuale față de marile puteri.

Cu prietenie, Dan Culcer

Cornel-Dan Niculae. Premierii Ungureanu si Ponta, vinduti si ei masonilor

Victor Ponta isi face cartile in Israel. Aparitia la varful politicii romanesti, in anul 2001, a tanarului procu­ror Victor Ponta venea dupa ce acesta a instrumentat un dosar penal in care i-a facut jocurile inculpatului israelian Elan Schwartzenberg, indi­vid care pe atunci, in anii 2001-2004, intermedia relatiile dintre politici­e­nii romani de la guver­na­rea P.S.D. si cei israelieni. Pentru a-l proteja pe romano-is­raelian, procurorul Ponta, care era si asistentul premierului Nastase la facultatea unde preda acesta, a ignorat chiar si un Ordin de se­che­stru pro­nun­tat impotriva lui Elan Schwartzenberg de catre inalta Curte de Jus­ti­tie a Angliei si Ta­rii Ga­lilor. Imediat incheiata „afacerea penala Schwartzenberg“, Victor Ponta parasea procuratura si devenea sef al Corpului de Con­trol al primului-ministru Adrian Nastase si, pe linie politica, seful tineretului P.S.D. Aveam sa vedem, apoi, cum Schwartzenberg a aranjat in­tal­ni­ri­le semi-oficiale dintre premierul roman Adrian Nastase si cel israelian, Bibi Netanyahu. Ajuns sef al Partidului Social Democrat (P.S.D.) din Romania , Victor Ponta a preluat si toate conexiunile israeliene ale acestuia, construite de mentorul sau politic, Adrian Nastase (pe larg prezentate in lucrarea Ofen­si­va iudaismului asupra Romaniei) [1]. Una dintre aceste conexiuni este cea cu oamenii miliardarului Mordechai (Motti) Zisser, un
sionist care este prin­ci­pa­lul finantator al Partidului Muncii din Israel si care detine in Bucuresti hotelul Radisson Blue (fostul Hotel Bucuresti), ca urmare unei privatizari frauduloase.
Asa se face ca, in 26 noiembrie 2010, Victor Ponta se ducea in Israel insotit de Daciana Sarbu, sotia sa europar­la­men­tar, ca si de „pu­pila“ lui Ion Iliescu, Corina Cretu. Oficial, cei trei se aflau la Tel Aviv pentru inaugurarea unei nou infiintate filiale a P.S.D. in Israel, dar ei au discutat si alte treburi cu Colette Avital, la resedinta lui Armand Schor, influent om de afaceri israelian,
repre­zen­tantul P.S.D. pentru Israel si Ori­en­tul Apropiat. Interesul lui Ponta la Colette Avital era faptul ca aceasta ar avea puternice legaturi la varful administratiei de la Casa Alba, fiind tot­­o­da­ta, de cateva decenii, intima presedintelui israelian Shimon Peres, iar sco­pul sau era „sa prezinte americanilor, prin inter­mediul israe­li­enilor, planul sau de revenire a P.S.D. la conducerea Romaniei“, do­rin­du-si pentru el in­susi „functia de prim-ministru, pe care vrea sa o ocupe in urma unor ale­geri anticipate sau la termen…
Victor Ponta doreste sa nego­ci­e­ze sus­ti­ne­rea admi­nis­tra­tiei de la Casa Alba prin intermediul israelie­ni­lor“. Raportul S.I.E., pre­zentat presedintelui Basescu in acele zile, ar fi ara­tat ca VictorPonta a convins-o pe Colette Avital „sa sustina in fata lui Shimon Peres, dar si la Casa Alba, un plan prin care atat israelienii, cat si ame­ri­ca­nii sa marseze in ca­zul unor alegeri anticipate… la schim­ba­rea gu­ver­nu­lui actual cu un gu­vern de coalitie condus de P.S.D., cu Victor Ponta pre­­mier“. Totodata, insa, Ponta aducea asigurari de fidelitate in privinta „relatiilor comerciale si politice
dintre Israel si Romania “ si privind „pozitia statului roman in pro­ce­sul po­litic din Orientul Apropiat“, cum anuntau comunicatele de presa[2].
Pana la urma, Ponta si Colette Avital nu erau la prima discutie. In acelasi an, prin luna mai, unii lideri ai P.S.D. avansau ideea ca romano-is­ra­­elianca Avital sa devina presedintele Romaniei la alegerile din 2014, pe care o vedeau ca o „doamna de fier de origine evreiasca“, „o Mar­ga­ret Thatcher a Romaniei, o mana de fier intr-o manusa de catifea“. Exact dupa o luna de cand s-a discutat in „cercurile inalte“ ale P.S.D. aceasta pro­punere, in iunie 2010, Victor Ponta, in calitate de sef al P.S.D. se intal­nea la New York cu madame Colette Avital, la intrunirea Consiliului In­ter­nationalei Socialiste, avand o lunga discutie cu aceasta (conform unui comunicat al P.S.D.), Colette Avital detinand functia de secretar general al Par­ti­­dului Mun­cii din Israel si fiind o intima a centrelor de putere ale lumii[3].
Ungureanu nominalizat de Washington Am vazut, in mare parte din continutul acestei lucrari, trecutul, mai mult decat vulnerabil, care il leaga pe personajul Mihai-Razvan Ungureanu de evrei, in general, de organizatiile americane si mondiale evreiesti, in special, de Israel si in­te­re­sele lui, mai ales. Devenit premier al Romaniei la inceputul lunii februarie 2012 in urma revoltelor de strada din tara si indeosebi Bucuresti, urmate de de­misia gu­ver­nu­lui Emil Boc 5, aveam sa aflam, ulterior, de la Traian Ba­ses­cu ca decizia ca Ungureanu sa devina premier al Romaniei o luase cu Emil Boc inca din decembrie 2011 (deci fara nici o legatura cu revoltele po­pu­la­re din ia­nu­a­­rie-februa­rie 2012). De ce sa fi intervenit, insa, aceasta de­ci­zie. Ras­pun­sul sta, cum se aflase deja, in afara tarii.
Cineva din marii acestei lumii i-a cerut lui Basescu sa il aduca la guvernarea Romaniei pe Mihai-Razvan Ungureanu, pana atunci sef al spi­onajului romanesc (S.I.E.). Cum am vazut, M.-R. Ungureanu i-a deschis usile S.U.A. lui Tra­­ian Basescu inca din anul 2005 (8-10 martie), cand, fiind ministru de Ex­terne, Un­gu­rea­nu s-a fo­losit de vechile si stransele sale relatii cu or­ga­­nizatiile evre­iesti, in frun­te cu B’nai B’rith-ul, pentru a-i aranja anumite vi­zi­te si intrari lui Basescu in Statele Unite. Ei bine, ceea ce nu se stie, este ca, inca de atunci, din 2005, Traian Bases­cu a incercat sa il faca premier pe Ungureanu (ca urmare, probabil, vizitei din S.U.A., din martie). Povestea, strict reala, este ur­matoarea: Basescu a ne­go­ciat cu premierul Tariceanu la Vila Lac 3 ca acesta sa isi dea demisia ca sa forteze alegerile anticipate (erau siguri ca Alianta „D.A.“ va obtine o majoritate, pe care nu o avea) si, in calitatea sa de pre­mier interimar, sa si or­ga­nizeze alegerile.
Numai ca, dupa ce Tariceanu a anuntat ca va de­mi­siona, Basescu a declarat ca il va numi pe Un­gu­rea­nu premier interimar, fapt ce a facut ca Partidul National Liberal sa res­pin­ga de­misia lui Tari­cea­nu, care si-a si retras-o, intrand, alaturi de P.N.L., in bine-cu­nos­cu­tul raz­boi de uzura cu Traian Basescu[4].
Era inainte ca guvernul Emil Boc sa plece in Israel , in noiembrie 2011, cand, pe canalele politice neoficiale se aflase ca, in urma vizitei pre­sedintelui Traian Basescu in S.U.A., din 13-14 septembrie 2011, Mihai-Raz­van Ungureanu trebuia scos in prim-planul politicii romanesti pentru a fi, mai apoi, ales presedinte al Romaniei, in 2014 (sau mai devreme, in cazul ale­gerilor anticipate).
Ungureanu se afla si el alaturi de Basescu la Wa­shington [5]. De aceea, un ziar titra: „Succesorul lui Traian Bases­cu“ inca din noiembrie (Cotidianul din 4 noiembrie 2011), aratand ca ofi­ci­alii S.U.A. i-au cerut lui Traian Basescu „sa-si gaseasca repede un suc­ce­sor de soi la tronul Cotrocenilor“, caci, „cum Romania face parte din N.A.T.O. si U.E., par­tenerii nostri externi se arata, la randul lor, preocupati inca de pe acum de cine va conduce Romania in epoca post-Basescu“. Concret, dis­cu­tia a fost impusa de sefa politicii Externe a S.U.A., Hillary Clin­ton, ca si de vicepresedintele american Joe Biden, un inter­lo­cutor cu­rent al lui Ba­ses­cu, dupa 2009. Numele agreat de toata lumea la Wa­shing­ton a fost cel al lui Mihai-Razvan Ungureanu. „Ca dovada – scria Cotidianul –, nici nu au trecut doua saptamani [de la vizita lui Basescu in SUA] si despre Ungureanu se aude ca va fi dis­locat din dispozitivul SIE si arun­cat pe scena politica. Scopul: antre­na­rea lui pentru Cotroceni… O data rezolvata Presedintia, mai marii Ame­ri­cii si Romaniei au trecut la guvernul Boc. De care toti s-au declarat sa­tui… Conform ecourilor revarsate pana pe malurile Dambovitei, partea ame­ricana ar fi sugerat o schimbare rapida si majora…“.
A urmat apoi discutia lui Basescu cu Boc, dupa ce acesta a fost la­sat totusi sa semneze ca premier angajamentele Romaniei cu Israelul in 23-24 noiembrie 2011 (vezi subcapitolul Guvernare mixata: israeliano-ro­ma­na, in Cornel Dan Niculae, Politica filo-sionista a Romaniei, Editura Carpathia Rex, ed. a IV-a, pag. 261-264), in decembrie 2011 presedintele cerandu-i premierului Boc ca, in circa o luna, sa demisioneze. Pe de alta parte, nu trebuie sa uitam ca, aflan­du-se in Israel si fiind indemnat pu­blic (in conferinta de presa) de pre­mi­e­rul israelian Netanyahu sa se ali­e­ze Isra­elului in atacarea Iranului, Emil Boc a facut un pas inapoi, de­cla­rand ca Roma­nia se raliaza sanctiunilor ONU si UE la adresa Iranului (prea blande si insuficiente, in opinia lui Ne­ta­nyahu). A mai facut si „im­po­­litetea“ de a cere sa citeasca acordul ro­ma­­no-israelian, pregatit de gazde, inainte de a-l semna.



vineri, iulie 6th, 2012 Scris de Cezara MIRONICA

Cât timp ne mai minti, domnule Solomon?

AMNEZIE. Desi programul de guvernare al USL promitea un moratoriu împotriva fractionãrii hidraulice, Cabinetul Ponta a blocat stoparea exploatãrilor de gaze de sist. Mai mult, premierul Victor Ponta, presedintele PSD si copresedintele USL, l-a prezentat, joi 5 iulie, la Guvern pe generalul american în rezervã Wesley Clark, anuntând cã acesta a acceptat sã îl consilieze pe probleme strategice, de securitate si economie. Generalul Clark este un general corupt, conform presei americane si care are afaceri cu gazele de sist în Europa! Deputatul Adrian Solomon, care împreunã cu niste impostori sadea ce se dãdeau reprezentanti ai societãtii civile bârlãdene, ce au avut un mare „interes” în campania electoralã sã mintã populatia Bârladului cum cã ei luptã de zor împotriva exploatãrii gazelor de sist în zona noastrã, acum se dã „lovit” de treabã în Parlament. „Nu mã preocupã asta acum, suntem prinsi cu suspendarea lui Bãsescu”, spunea ieri deputatul mincinos Adrian Solomon.
O propunere legislativã ce punea în discutie interzicerea exploatãrii gazelor de sist în România, a primit punct de vedere negativ de la Guvernul USL. Guvernul Victor Ponta pare a fi mai putin sigur cã doreste eliminarea explorãrii si exploatãrii gazelor de sist în România decât era atunci când a sosit la Palatul Victoria. Potrivit programului de guvernare USL, echipa îsi propunea „instituirea imediatã a unui moratoriu privind exploatarea gazelor de sist pânã la finalizarea studiilor ce se aflã în derulare la nivel european privind impactul asupra mediului prin procedeul de fractionare hidraulicã”. Propunerea a rãmas pe hârtie, iar realitatea aratã opusul. Potrivit site-ului de Internet al Senatului, Guvernul a dat punct de vedere negativ, pe data de 19 iunie, unei initiative legislative apartinând unui numãr de zece deputati PSD care propuneau interzicerea acestui tip de exploatãri.

Se poate si mai rãu: Clark, consilierul premierului Ponta!
Mai mult de atât, premierul Victor Ponta l-a prezentat, joi, la Guvern pe generalul american în rezervã Wesley Clark, anuntând cã acesta a acceptat sã îl consilieze pe probleme strategice, de securitate si economie, potrivit cotidianului România Liberã. Wesley Clark a fost comandant NATO si candidat la alegerile pentru Casa Albã, din 2004. Potrivit Hotews.ro, Clark este membru în Consiliul director al companiei BNK Petroleum, o companie petrolierã unde George Soros a cumpãrat 20% din actiuni prin intermediul fondului sãu de investitii Quantum Partners LP. Potrivit site-ului oficial, compania în conducerea cãreia se aflã Wesley Clark are operatiuni în domeniul gazelor de sist în Polonia. Numirea sa vine într-un moment în care, desi a promis un moratoriu asupra exploatãrii gazelor de sist, Guvernul Ponta a dat aviz negativ unei propuneri legislative care interzicea exploatarea gazelor de sist.
Cine este generalul Wesley Clark? Un politician american corupt!
Clark reprezintã interesele grupãrilor mafiote implicate în exploatarea gazelor de șist în România! Potrivit presei americane, Clark a condus campania din 1999 a NATO de bombardare a obiectivelor sârbesti din Kosovo si a fost unul dintre primii critici ai rãzboiului SUA din Irak. El a fost protagonistul unui episod extrem de tensionat, când comandantul fortelor britanice de sub comanda NATO a refuzat sã deschidã focul împotriva fortelor ruse masate în Aeroportul din Pristina, asa cum ordonase gen. Wesley Clark. “Nu am de gând sã pornesc al treilea rãzboi mondial”, ar fi spus comandantul britanic. Generalul american Wesley Clark, care este noul consilier (neremunerat!) al „primului-ministru” Victor Ponta, va fi consilier pe probleme strategice si de securitate, dar si… economice. Cu „strategia si securitatea” am vãzut cum s-a descurcat în Kosovo. A fost gata sã declanseze un al treilea rãzboi mondial. Conform presei ameriane, în Kosovo a fost implicat alãturi de premierul mafiot Hashim Thaci în trafic de arme, droguri si de organe prelevate de la prizonierii de rãzboi și civilii sârbi capturați de UCK. Mai ales cã, dupã experiența afacerilor kosovare si retragerea din armatã a investit, evident cu mare succes, în domeniul bancar, dar are uriase afaceri si în domeniul minier (unde altundeva dacã nu în Kosovo??!). Firma lui Clark, “Envidity”, are în Kosovo o afacere minierã estimatã la 5,6 miliarde de $. Este bãnuit cã în România, Wesley Clark a venit sã sustinã interesele grupãrilor mafiote care sunt implicate în exploatarea gazelor de sist! Si pe acest om deputatul Adrian Solomon nu-l crede corupt, nu-l ia la întrebãri si nu-l bãnuieste de afaceri necurate cu gazele de șist din zona Bârlad. Nu scoate nici un popã la înaintare (vezi protopopul Vasile Lãiu – care propãvãduia apocalipsa la Bârlad odatã cu exploatarea gazelor de sist)! Mincinoșii din fruntea Grupului de Inițiativã a Societãtii Civile din Bârlad, pe care nu se poate sã nu vi-i mai amintiti (o facem noi: gr.(r) Neculai Rotaru, protopopul Vasile Lãiu, notarul Lulu Fânaru, ing. Violeta Cozar, etc) nu mai sar în sus de supãrare, nu mai trag semnale de alarmã, nu mai scot oamenii în stradã, dar nici nu vin sã explice miilor de bârlãdeni pe care i-au scos în stradã, cum mai stau cu pozitia lor împotriva exploatãrii gazelor de sist prin metoda mult hulitã, în campania electoralã, a fracturãrii hidraulice!
„Nu am timp de asta, sunt ocupat cu suspendarea lui Bãsescu!”
L-am contactat telefonic pe deputatul Adrian Solomon pentru a-i solicita pozitia privitor la consilierul primului ministru, Wesley Clark, vis-a-vis de interesele acestuia pro Chevron. „Eu nu am timp acum sã fac comentarii referitor la acest subiect, l-am vãzut si eu pe acest general american dar spunea ceva de hidrocentrale, nu de gaze de sist. Nu am timp acum de acest subiect, sunt ocupat cu suspendarea lui Bãsescu, oricum moratoriul functioneazã si nu vãd unde este pericolul!”, a spus ieri deputatul Adrian Solomon.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y8pYklBQWx4&fb_source=message
This video is unlisted. Only those with the link can see it. Learn more

Deputat PSD - "Noi am pierdut Razboiul Rece si l-au castigat americanii, dracu sa-i ia!"



text: http://inliniedreapta.net/lavedere/deputat-psd-noi-am-pierdut-razboiul-rece-l...
Adrian Solomon, deputat PSD de Barlad, 19.04.2012

Niciun comentariu: