luni, 17 august 2009

Emisarului presedintelui SUA, Barack H. Obama, U.S. Rep. Robert WEXLER

O vizită interesantă a avut loc în 13-14 august la Cluj. Este vorba de un apropiat al președintelui american Barack Obama și consiler de taină al acestuia, U.S. Rep. Robert WEXLER, D-FL, lider al Congresului SUA, președine al Comitetului pentru Europa din Camera Reprezentanților. Wexler a fost unul din cei care l-au susținut activ pe Obama la Presedinția SUA, a fost șef al campaniei acestuia în Florida și unul din cei mai înversunați adversari ai fostului președinte George W Bush, fiind co sponsor al acțiunii de punere sub acuzație a acestuia în 10 iunie 2008.

Interesant este că Wexler reprezintă al 19 district din Florida, din care face parte și Palm Beach, unde recent a fost reținut Mihai Necolaiciuc, escrocul de la SNCFR.

Conform unui comunicat oficial al Universității Babeș Bolyai pe care îl reiau mai jos, Wexler ar fi avut întâlniri la Cluj cu rectorul Andrei Marga și cu alți oficiali ai UBB, printre care se pare și cu Michael Shafir, fost director al Centrului de Studii al postului de radio Europa Liberă.

Interesant este că Wexler este cel mai important demnitar american care vizitează România în acest an, dar el a ocolit Bucureștiul. Semnalul politic este devastator pentru Traian Băsescu, dar nu este totul.

Unii leagă vizita sa de anumite contacte politice. Interesant și probabil nu întâmplător chiar când Wexler a fost la Cluj orașul era vizitat și de o delegație la vârf a PSD condusă de Mircea Geoană.

Tot la fel de interesant este că Andrei Marga este unul din apropiații lui Crin Antonescu.

COMUNICATUL UBB:

http://www.ubbcluj.ro/news/presa/view_presa.php?lang=En&id=278

VISIT - Robert Wexler, the President of the Europe Committee of the US Congress House of Representatives
Between August 13th-14th 2009, Universitatea Babes-Bolyai will receive the visit of Mr. Robert Wexler, the President of the Europe Committee of the US Congress House of Representatives. The American Congressman will meet Rector Andrei Marga and other UBB representatives, and discuss matters concerning European-American cooperations, the study of language and culture at UBB, and the further promotion of the Judaic Studies. The American guest will be visiting different education units and scientific research centres of UBB.



"Stupoare, Rectoratul U.B.B. Cluj pastreaza secretul total privind continutul real al vizitei la Cluj, din 13-14 aug., a Emisarului presedintelui SUA, Barack H. Obama, U.S. Rep. Robert WEXLER, D-FL, lider al Congresului SUA: intilnirea conspirata cu Liderul PSD si al Senatului Romaniei, Mircea Geoana (fost ambasador la Washington DC) Foto ZIUA - Pelerinaj la "curtea" lui Marga http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=29251 Daca initial rectorul UBB Andrei Marga a emis un comunicat preliminar succint, (redat mai jos), iata ca acum putem vedea cum functioneaza OMERTA P.S.D. si U.B.B. Cluj, o adevarata conspiratie a tacerii cind este vorba sa maculam si secretizam adevaratul motiv al vizitei acestui emisar si consilier la nivel inalt. In fapt, US Rep. Robert Wexler - (care e si liderul Minoritatii Evreiesti din Congresul SUA, si lider al staffului de campanie al lui Barack Obama), a venit in Romania, la Cluj, (evitind Bucurestiul si pe Traian Basescu), dupa ce recent ministrul PSD de Externe al Romaniei i-a transmis, la Washington DC, invitatia presedintelui Senatului Romaniei si al PSD, Mircea Geoana, pentru a negocia cu noua Administratie a S.U.A. suportul direct dar si cel ocult, conditiile si termenii tranzitiei pasnice a puterii supreme in Statul Roman, adica in mainile preferatului Partidului Democrat din SUA si al Organizatiilor Evreiesti Americane si Mondiale - din mainile popularilor crestin-democrati condusi de Traian Basescu, (acuzat de Administratia OBAMA pentru excesiva sa prietenie si obedientza fatza de fostul presedinte republican crestin conservator, Hon. George W. Bush Jr. si fatza de 'Ulii Neo-Con' din Washington DC. Este inadmisibil, deci, ca Rectoratul UBB si intreaga presa clujeana sa incalce dreptul inalienabil la informare al cetatenii Romaniei, despre o intilnire strategica, de interes public, si sa accepte secretizarea existentei si continutului importantei intalniri avute Vineri, 14 Aug, intre cele doua personalitati mentionate mai sus. Aceasta intilnire si negociere strategica, secreta, de la Rectoratul UBB Cluj, a fost mediata de rectorul Andrei Marga si de profesorii UBB de etnie iudaica, Professor Michael Shafir PhD (cetatean american si israelian, fost director la Radio Europa LIbera), si Prof. Dr. Ladislau Gyemant, decan al Fac. de Studii Europene si presedinte al Soc. de Prietenie Romania-Israel
Publicat la 10:05:26 (17.08.2009)

Niciun comentariu: