luni, 2 mai 2011

Ion Coja, Nu! Nici vorbă!

Vă rog să citiți acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa. Republic textul lui Ion Coja pe tema redobândirii cetățeniei române de către cetățeni israelieni născuți sau nu în România. Redobândirea, e imperios necesar să subliniem, nu se referă doar la evrei ci și la moldoveni/basarabeni. Pentru moment proporția este în favoare basarabenilor.
Efectul pervers ar putea fi, pe termen mediu, reducerea populației române din Moldova, intrarea prin Moldova în România a unor inși de alte origini și, mai ales, de alte mentalități, presiunea demografică inversă alungînd populația de baștină spre Europa de Vest.
După tradiția română este cetățean al României cel născut pe sol românesc. Nu și descendenții acestora, născuți aiurea.
Descendenții unor emigranți de bunăvoie, cum a fost cazul celor mai mulți dintre israelienii născuți în România, primesc ca un soi de cadou, din partea administrației Băsescu, cetățenia română, ceea ce este o noutate deloc discutată de către opinia publică din țară, menținută în ignoranță, nu doar în acest domeniu.
Consecințele acestei modificări a tradiției și legislației, făcută cu o discreție semnificativă, sunt greu de prevăzut. Ca în toate cazurile de antologare de pe acest blog, reiau și comentariile, oglindă chiar, dacă deformatoare adesea, a opiniei publice din România. Nu putem practica orbirea. E în dauna tuturor, inclusiv a noilor imigrați.
Cu prietenie, Dan Culcer

Nu! Nici vorbă!

Un milion de evrei urmează să devină con-cetățenii noștri. Au acest drept ? Nu! Nici vorbă!

Domnule profesor  ION  COJA, în 2001 la o conferință ținută la sala Dalles și în câteva publicații ați pretins că în România au fost încetățeniți 500.000 (cinci sute de mii) de evrei, în mare taină, fără să se publice nimic despre această veritabilă invazie. Nici un oficial nu a intervenit să vă pună la punct, să dezmintă această informație și să liniștească opinia publică!

Dragul meu, noi nu mai avem opinie publică, așa că nu era nimic de liniștit… În mod normal trebuia să reacționeze ziarele! Să-mi ceară dovezi și amănunte sau să mă ia la rost că alarmez lumea. Am așteptat reacția autorităților și a ziarelor ca să aflu că m-am înșelat! Aș fi fost eu primul care m-aș fi  bucurat și aș fi suportat cu inima ușoară orice corecție, chiar și penală, pentru cele afirmate, numai să se dovedească a fi vorba de o alarmă falsă!

De la cine ați primit această informație?

De la o persoană din guvern, nu toți guvernanții de după 1990 sunt trădători de Țară. Precum și de la un evreu de treabă, foarte bine informat, care mi-a precizat și cifra finală a evreilor care urmează să se stabilească în România: un milion! După venirea la Cotroceni a lui Băsescu am luat legătura, indirect, prin colonelul Diomid Perciun, cu un consilier al președintelui informat asupra subiectului. Mi-a transmis prin Diomid Perciun că în final va fi să fie un milion de evrei care se vor stabili în România și Republica Moldova… Ca o compensație, se va face unirea cu Basarabia… Acesta a fost răspunsul!Un răspuns aproape oficial.

Ați publicat un Apel al Românilor pe această temă. Tradus în engleză, depus pe la ambasade, la agenții de presă… Care a fost reacția?

Tăcere din partea tuturor oficialilor, a tuturor autorităților. A început Apelul să circule pe Internet însă și asta a fost bine. Mi-au răspuns și câțiva evrei, mirându-se cum de am putut imagina așa ceva! Cică evreii din România abia mai sunt câteva mii, sunt o comunitate pe cale de dispariție, trebuie să fii nebun să scornești așa poveste!… Ba, unul mai isteț, Liviu Ornea, m-a luat și peste picior: numai niște evrei nebuni ar părăsi raiul din Israel pentru mizeria din România!… Nebun cine l-ar lua în serios pe Coja!

Sunteți în continuare convins că se pregătește acest veritabil exod evreiesc?

Nu se pregătește, el este în plină desfășurare. Și nu este exod, este invazie, făcută pe șest, ca să folosesc o expresie de argou din idiș! O invazie care se produce după o stratagemă inedită, încă neexperimentată în istorie!
….Mergi la Frumușani sau lângă Urziceni, poate și-n altă parte, unde s-au construit deja orășele întregi, veritabile ghettouri de lux pentru evreii mai speciali, să trăiască izolați de populația autohtonă… Asta pe lângă miile de locuințe, apartamente și vile, cumpărate de evrei pe cont propriu, în București și orașele mai mari. Este evident că au o strategie anume, nu vin deodată toți cei o mie de mii de evrei!… Mizează pe iuțeala lor de picior și pe neatenția spectatorilor, a noastră! Ca la orice scamatorie sau înșelăciune, poți să-i zici cum vrei să-i spui! Nu mai este nicio îndoială. Am publicat de-a lungul ultimilor zece ani nenumărate dovezi, inclusiv din sursă evreiască, că acesta este planul și că a pornit derularea lui! Pierdem timpul dacă îmi ceri dovezi noi!

De fapt, eu v-am invitat la această discuție sub impresia unui material găsit pe Internet, o declarație a unei înalte oficialități iraniene, Hassan Firouzabadi, foarte mulțumit să constate că, și citez, zilele statului Israel sunt numărate, că evreii și-au dat seama că nu mai pot să reziste presiunii arabe, musulmane, și sunt preocupați de singura ieșire pe care o mai au: să se întoarcă fiecare evreu în țara de unde a venit el sau părinții săi! Să părăsească Israelul!

Cred că acest demnitar iranian știe mai bine decât mine sau dumneata ce se întâmplă în Israel. Nu avem voie să ignorăm semnalul de alarmă pe care ni-l trimite… În Israel evreii cei mai lucizi discută despre părăsirea, măcar parțială, a Israelului. A apărut și o denumire, un cuvînt nou –  „soluția diasporistă”, pentru a denumi această mișcare, această strămutare a câteva milioane de evrei, această Alia în sens invers. Așa am găsit-o numită în cărțile unui evreu important: Philip Roth. Sper să le fi citit și domnii Dorel Dorian și Liviu Ornea! Ei m-au contestat. Îi aștept să prezinte scuze publice pentru nerușinarea cu care m-au atacat… Sunt convins că știau mai bine decât mine câtă dreptate aveam! Niște…

Subiectul discuției la care vă invit este acesta: de ce evreii n-ar avea dreptul să se stabilească în România? Drepturile Omului nu asigură și dreptul la libera circulație?!

Nu! Drepturile Omului îți asigură posibilitatea de a părăsi țara în care te afli, oricare ar fi ea! Dar nimeni nu-ți dă dreptul de a alege în ce țară să trăiești! E absolut logic! Dacă ai plecat dintr-o țară, te stabilești în altă țară doar dacă ești acceptat. În plus – și acesta este argumentul probabil cel mai important: nu se admite nicăieri încetățenirea în masă, cu miile și sutele de mii! Tocmai pentru că totul este (a) ilegal și (b) în contradicție cu voința poporului român, autoritățile recurg la secretul operațiunii pentru a aduce în România milionul de evrei! E înspăimântător că s-au găsit printre guvernanți atâți români trădători, care să accepte să participe la asigurarea desfășurării în secret a acestei vaste invazii! Suntem deja sub ocupație străină și nici măcar nu știm! Ingenioasă mutare! Repet: fără precedent în istorie! Cum toată operațiunea s-a făcut în secret, cei care au participat la ea nu aveau cum să nu-și dea seama că fac ceva ilegal și teribil de imoral! Act de trădare conștientă din partea guvernanților!

Cine sunt acești români trădători?

În primul rând cei trei președinți post-decembriști! Dintre ei, în mod deosebit îl acuz pe Emil Constantinescu. Faptul că mama sa este evreică nu poate fi nici scuză, nici explicație, nici justificare! Va trebui să răspundă penal! Ca și toți prim-miniștri de după 1996! Miniștrii de Interne mai ales. Și mulți alții! Parlamentarii nu cred că au cunoștință de această invazie, că au discutat cumva acest subiect! Nici măcar în mod neoficial, la o cafea, între două ședințe.

Mai sunt și alte motive pentru care vă opuneți strămutării în România a unui milion de evrei?

Mai am încă un milion de motive!… Nici nu știu cu care să încep! Dar mai înainte de orice dă-mi voie să-ți mărturisesc sila și lehamitea mea, a celui care pricepe și știe bine câtă minciună, câtă suferință a produs schizofrenia evreilor sioniști care au planificat și înființat statul Israel cu un dispreț total pentru viața oamenilor, inclusiv a evreilor. Mă întreb ce este acum în mintea evreilor nevoiți din nou să rătăcească! Au în ei măcar atâta demnitate încât să le ceară socoteală celor care i-au plimbat aiurea până în Israel și retur?!… S-au purtat două războaie mondiale pentru a se putea înființa statul Israel! Cine răspunde pentru eșecul proiectului Israel în Palestina? Chiar nimeni?!

Dar este oare cazul să vă preocupe atât de mult suferințele altora, fie ei și evrei?!

Sunt foarte derutat de lipsa de  reacție a evreilor de rând, a evreilor normali, aș zice. Menajamentele lor față de sionismul a cărui victimă sunt! Evident, victimele cele mai reale sunt evreii care au făcut Alia, adică au plecat din țara de baștină în Palestina, să susțină nașterea și consolidarea Israelului. Acei evrei sunt, majoritatea, decedați… De suferința lor, a dezrădăcinării, copiii lor nu știu mare lucru! Sunt bucuroși acum că statul le asigură strămutarea în Europa, în Polonia, în Ungaria, în România! Numai că suferința evreilor, de pe urma înființării statului Israel, suferință reală, este incontestabil mai mică, în toate felurile mai mică, decât suferința îndurată de alte popoare pentru înființarea statului Israel. Iar printre popoarele care au suferit cel mai mult de pe urma nebuniei sioniste să știi că noi, românii, ocupăm un loc în față de tot! Rândul întâi! Cu coroniță!… Numai rușii or fi suferit mai mult!

La ce vă referiți?

Ai auzit de actorul acela, Mel Gibson, care a declarat că evreii sunt vinovați de toate războaiele?

Da, a cam pățit-o după aia. L-a costat mult această declarație!

Nu de asta-i vorba! Ci de dreptatea pe care a avut-o Mel Gibson! …Firește, este un mod ușuratic, colocvial, de a vorbi așa, de toate războaiele. Nu chiar toate! În mod sigur numai două: primul și al doilea război mondial!

Chiar: numai două?!… Dar în ce fel susțineți această acuzație?

Sunt multe cărți, mulți autori care au promovat această idee ori au lăsat să se înțeleagă că așa stau lucrurile!… Din fericire – dacă pot spune așa, cei mai importanți și mai convingători sunt înșiși autorii evrei! Un Benjamin Friedman, de pildă. În plus, te rog să aplici regula din criminalistică: cui prodest? Cui i-a folosit? Cine a tras foloasele cele mai mari? Așa se procedează într-o anchetă, când s-a produs o crimă. Încerci să afli cine este principalul beneficiar de pe urma dispariției victimei. În 99% din cazuri așa se ajunge la autorul crimei! Iar războiul ce este altceva decât o crimă, repetată în câteva milioane de ipostaze… Și cam toți istoricii consemnează marile câștiguri și avantaje dobândite de evrei după fiecare război mondial! Aceste beneficii au fost încununate prin înființarea statului Israel!

Haideți să ne rezumăm la români. Se poate oare vorbi de suferințele românilor de pe urma înființării statului Israel? Cu ce ne-a afectat apariția statului evreiesc?

Trebuie început cu o sută de ani mai în urmă. Statul Israel s-a înființat în 1948, dar ideea de a se înființa un stat, o patrie pentru evrei, a fost mult mai veche, iar pentru amplasamentul unui viitor stat al evreilor au fost luate în calcul mai multe variante. Varianta cea mai agreată de sioniști a fost undeva pe un teritoriu unde locuiau ca majoritari românii… Moldova lui Ștefan cel Mare, incluzând deci și Basarabia, și Bucovina, și Galiția… Cam aici au simțit evreii că se află raiul pe pământ, cum numea Salom Alehem acest spațiu!… Și după 1830 a început invadarea acestui teritoriu de către evrei. Invadarea prin infiltrare a unor persoane sau grupuri mici, aparent inofensive la nivelul evenimentelor istorice. A urmat reacția românească, discursurile lui Vasile Alecsandri, Vasile Conta și alții, în Parlament, articolele lui Eminescu și ale altora, înființarea Mișcării Legionare și lupta acesteia cu trădătorii de neam din clasa politică românească. Ar trebui de urgență făcut un inventar riguros al pagubelor și suferințelor noastre de pe urma tentativei de a stabili Israelul în România. Ar fi o temă de cercetare bună pentru istoricii de la Institutul pentru Cercetarea Holocaustului, căci de un holocaust a fost vorba, un holocaust împotriva românilor!

Ce rol a avut Holocaustul pentru înființarea Israelului?

Un rol decisiv! Tocmai de aceea se spun atâtea minciuni despre Holocaust! Pentru a se ascunde faptul că a făcut parte din strategia sionistă! A fost planificat cu mai multe scopuri, în mod deosebit (1) pentru a reface solidaritatea dintre evrei, (2) pentru a anihila curentul de asimilare a evreilor printre goimii creștini, (3) pentru a crea în opinia publică acel curent de simpatie și compasiune care să determine opinia publică să accepte înființarea Israelului ca pe o soluție binecuvîntată! În plus, a mai fost și (4) obținerea de compensații de la cei vinovați de genocidul pus la cale de sioniști. În fine, se mai vorbește, cu argumente și cu documente, de încă un mobil, cel mai cinic și mai criminal: (5) au fost supuși deportărilor și exterminării evreii de calitate proastă, evreii degenerați, care reprezentau un lest pentru evreime!… Acești evrei de proastă calitate au fost selectați mai ales după starea lor economică precară. Pentru sioniști, evreii săraci nu merită să supraviețuiască… Sunt rebuturi umane.

Cunosc această ipoteză, este cutremurătoare! Mi-e greu s-o iau în serios!

Și mie! Tot ce ți-am spus până acum sunt idei care circulă în literatura negaționistă. Eu nu inventez nimic!

Mă gândesc la evreii supraviețuitori, nu cred că ar suporta această idee și nu ar reacționa! Lipsa de reacție nu cumva dovedește că ipoteza este total fantezistă?

Și eu m-am gândit așa. Dar mă mai gândesc și altfel: cine să reacționeze? Evreii și urmașii evreilor care au scăpat, care deci au fost aleși, selectați să supraviețuiască? Închipuie-ți că ai fi pe un Titanic care se scufundă, iar căpitanul le-ar spune pasagerilor că nu sunt locuri de salvare pentru toți și că este nevoit să facă o selecție! Dacă te nimerești printre cei care primesc un loc în bărcile de salvare, nu te mai gândești să întrebi, domnule căpitan, dar după ce criteriu ați decis cine da și cine ba?!…
Așa și cu evreii care au supraviețuit holocaustului!… Care au fost aleși să supraviețuiască! Mai ales că vinovăția pentru actul exterminării în masă a sute de mii de evrei, real, a fost pasată integral asupra altora! Integral, am spus!

Adică?

Adică există o vină a mai multora, nu numai a evreilor sioniști! Evrei mulți au fost uciși și în Polonia, în Rusia, în Ucraina! Unii care se dau mai cunoscători susțin că holocaustul a fost o răfuială între evrei, care nici pe departe nu sunt un popor omogen, ci este frământat de dispute ancestrale între mai multe soiuri de evrei! Dar să nu ne depărtăm de subiectul nostru.

În România care evrei au murit?

Nu-i treaba noastră acum, în această discuție!… Important pentru noi este să stabilim că evreii care au murit în România anilor 1940-44 nu pot fi considerați victime ale Holocaustului! Citește definiția dată holocaustului de experții de la Yad Vashem. Ține-o minte: În centrul Holocaustului a stat decizia de a ucide fiecare evreu – bărbați, femei, copii. Se potrivește această definiție cu faptele? A funcționat vreodată în România decizia de a ucide fiecare evreu?! Nici măcar în Germania!

Mda, nu se potrivește deloc cu ce s-a întâmplat în România! Nici vorbă să fi funcționat în România decizia de a ucide evrei! Din păcate, comisia Elie Wiesel a pornit de la o altă definiție a holocaustului! La fel și Institutul de Cercetare a Holocaustului! O definiție inacceptabilă între oameni serioși!

Au dat altă definiție, înlocuind uciderea cu persecuția! Dacă porneau de la definiția corectă, a doua zi trebuiau să declare desființată și comisia, și institutul acela, în care s-au oploșit niște trădători, niște găinari! Niște mincinoși! Niște trântori mai răi și mai jalnici decât cei ce au lucrat cândva la instiutul de istorie a PCR… Dar nici măcar definiția pe care au propus-o nu le-ar fi dat dreptul să vorbească de un Holocaust, de un genocid!
…Partea proastă este că toată această tevatură cu Holocaustul din România este direct legată de proiectul venirii acestui milion nenorocit de evrei! Cam tot ce s-a întâmplat în România de după 22 decembrie 1989 are legătură cu această invazie insidioasă, nevăzută, neauzită… Dacă nu cumva chiar și așa zisa noastră revoluție…

Care ar fi legătura?

Este de așteptat ca lumea românească, atunci când românii vor conștientiza ce se întâmplă cu noi, să aibă o reacție de respingere și de adversitate față de evreii invadatori, nu pentru că sunt evrei, ci pentru că sunt invadatori! Această reacție va fi mai mică, mai estompată, timidă chiar, dacă ni se bagă în cap că părinții noștri au omorît sute de mii de evrei! Unii dintre noi se vor bucura chiar, spunând că în felul acesta, prin venirea evreilor, ni se oferă ocazia de a ne plăti de datoria cu care ne-au încărcat față de evrei așa zisele crime ale lui Antonescu și ale legionarilor! Românul acceptă cu greu un asemenea păcat fără să încerce să obțină iertarea din cer precum și cea de pe pământ!… Haimanalele astea sioniste și holocaustizante vor să ne creeze un complex de vinovăție față de evrei. Calcul profund greșit! Tot mai mulți români, îndeosebi tinerii, conștientizează că de fapt evreii se fac teribil de vinovați, dovedindu-se că nu sunt capabili să nutrească sentimentul de mare noblețe și demnitate umană care este recunoștința! În loc să ne fie recunoscători, ei își fac socoteală că suntem fraieri de buni și-și pot bate joc de noi! Or să constate curând că iarăși s-au înșelat!

Asta sună a amenințare!

Binențeles! Faptul de a fi în legitimă apărare și de a-ți ajunge cuțitul la os te face extrem de periculos! Tucidide atrăgea atenția că un adversar adus în pragul desființării, al nimicirii totale, găsește în el resurse nebănuite de nimeni de a riposta devastator. Căci te împaci cu înfrângerea, la gândul că data viitoare vei fi tu victorios! Dar când adversarul nu vrea să te învingă, ci să te distrugă, să te desființeze, atunci reacția ta va fi de genul „mor cu el de gât”! Să nu-și facă iluzii cei care s-au trezit așa de ușor, peste noapte, cu cetățenie română! Tot ce mișcă-n țara asta le va fi dușman de moarte! Să se aștepte la tot ce poate fi mai rău! La orice! Căci vom fi în legitimă apărare!

În numele cui vorbiți așa?

Sper că în numele multor români. Sau măcar în numele românilor din Vatra Românească și din Liga pentru Combaterea Anti-Românismului, LICAR.

Ce ar mai fi de spus!

Lucrul cel mai important: suferințele pe care le-a adus instaurarea comunismului în România au legătură directă cu înființarea Israelului! Ca și căderea comunismului!… Știu că se vor mira mulți! Dar mintea sioniștilor este maladiv de întortocheată și de combinatorie! Nu le stă mintea la frumusețea lumii și a vieții, a condiției de om, să se bucure de ea! Ci sunt clipă de clipă chitiți pe planurile lor pe cât de ingenioase, pe atât de falimentare pe termen lung!… Planuri atât de întunecate, departe de esența luminoasă a ființei umane. Planuri efectiv diabolice, drăcești!

E drept, evreii au dat cei mai mari campioni la șah! Se pricep la combinații, la anticiparea jocului cu zece mutări sau mai multe!

Dă-mi voie să-ți demonstrez cu altă ocazie că te înșeli. Priceperea la șah nu este sinonimă cu inteligența! Inteligența aia care face din om minunea Universului!… E multă paranoia în jocul de combinații cu zece mutări înainte!… Și mergem mai departe! Ce ziceam?

Ziceați că instaurarea comunismului are legătură cu înființarea statului Israel!

Da, are! Și puțină lume își dă seama! Pentru că în perioada interbelică, atunci când evreii au fost invitați să vină cât mai mulți în Palestina, ca să susțină înființarea statului patrie, sioniștii au constatat că majoritatea evreilor sunt oameni normali și nu-și părăsesc casa și rostul lor pentru a împlini un vis poate romantic, dar mai ales nerealist, nesăbuit! Concluzia sionistă: dacă evreii noștri nu vin de bună voie în Palestina, să-i constrângem să vină! Acesta a fost, printre altele, și rolul Holocaustului. Dar și așa, de la Auschwitz sau Dackau majoritatea evreilor când au fost eliberați au ales să plece în altă parte, mai ales în SUA, nu în Palestina! Așa că mai era nevoie de ceva ca să-i constrângă pe evrei să-și părăsească ograda, afacerile, relațiile umane etc. și să facă Alia în Palestina sau, după 1948, în Israel. Acel ceva a fost instaurarea comunismului în Estul Europei, acolo unde trăiau cei mai mulți evrei, iar comunismul a însemnat desființarea proprietății personale, a inițiativei individuale, teroare politică etc. Un adevărat infern, au spus-o toți. Prin ridicarea vestitei cortine de fier, din acest infern nu aveai voie să pleci. Pentru prima oară în istorie s-a instituit o barieră de netrecut la granița fiecărei țări comuniste. Zeci de mii de oameni și-au pierdut viața încercând să treacă de această barieră fără pașaport, să ajungă în Occidentul tot mai atrăgător!

Singurii care au primit dreptul să părăsească legal raiul comunist au fost evreii! Am înțeles…

Dar nu au avut dreptul să-și aleagă țara unde să emigreze, ci majoritatea evreilor au fost obligați să se stabilească în Israel! Unde, e drept, li se ofereau condiții de viață ceva mai bune ca în țara părăsită! De unde au venit resursele materiale? Asta e altă poveste, secundară!…
Așadar, una dintre „rațiunile superioare” care au patronat instalarea comunismului în țările în care locuiau cei mai mulți evrei a fost să-i oblige pe evrei să plece din lagărul de concentrare comunist. Și nu uita că pretutindeni comunismul s-a instaurat prin evrei! Armata Roșie și evreii!

Mă mir însă…

Dragul meu, să nu ne pierdem în detalii, acele detalii care vin în contradicție cu ce spun! Lasă-mă să închei, adică să fac legătura între proiectul Israel și căderea comunismului!… Așa cum o văd eu. Poate greșesc. Pe urmă discutăm și detaliile! Deci: situația din Israel nu a evoluat cum și-ar fi dorit multă lume, inclusiv noi, românii naționaliști, să zicem! Nu mai zic de sioniști! E drept că Israelul s-a lățit, s-a lărgit, în urma unor războaie care au făcut însă imposibilă pacea cu arabii. În felul acesta presiunea arabă la noile granițe a devenit tot mai mare, explozivă în orice moment! Așa că evreii responsabili de mersul lucrurilor în Israel au început să ia în calcul și varianta eșecului! Din câte am aflat abia cu un an, doi în urmă, încă din anii 70-80 se discută serios pe această temă în mediile politice și în mass media din Israel, SUA. Am înțeles asta de la Philip Roth, amintit mai sus. După Philip Roth și alți evrei care gândesc ca el, soluția ar fi ca evreii veniți din Europa să se întoarcă de unde au venit, iar în Israel să rămână evreii proveniți din țările arabe. Fiind mai puțini la număr, aceștia se vor mulțumi cu un Israel mai mic, restrâns la granițele din momentul înființării, cele din 1948.
Să luăm cazul României, al României conduse de Ceaușescu și oamenii crescuți de acesta: În niciun caz Ceaușescu nu ar fi acceptat revenirea în masă a evreilor plecați din România! În plus, nici nu prea era atrăgătoare pentru evrei acea Românie în care ei s-ar fi întors cu coada între picioare… Pentru ca revenirea evreilor în România să fie posibilă, adică să fie acceptată și tolerată de autorități, de populație, era nevoie ca în România să se schimbe regimul naționalist(-comunist) al lui Ceaușescu și să fie înlocuit cu un regim preocupat de valorile false ale globalizării, ale mondializării, ale multiculturalismului, ale amestecului rasial etc. Era nevoie de o Românie  cu o populație sărăcită, descurajată, speriată de spectrul sărăciei, o Românie din care au plecat câteva milioane de indivizi de calitate, oameni întreprinzători care și-au luat lumea în cap să scape de sărăcia din România! Au plecat vreo 2-3 milioane de români, români dintre cei mai energici, mai activi, așa că nu se va simți prea tare milionul de evrei care le iau locul!…

Bine, dar din România nu au plecat în Israel un milion de evrei!…

Eh, abia de aici, de la această constatare începe tragedia care ni se pregătește! Căci scopul urmărit nu este numai dezamorsarea situației din Israel sau chiar abandonarea Israelului și plasarea israelienilor în țările de origine. Ci scopul este mutarea Israelului în România! Nu la anul și nici peste 10 ani. Deocamdată la anul și în următorii 10-15 ani se vor îngriji ca numărul evreilor și ponderea lor în viața economică din România să fie tot mai mare! Iar numărul românilor și ponderea lor în viața social-economică să fie tot mai mică. Nici nu le trebuie o schimbare de nume a Țării! Nu forma contează, nu ambalajul, ci conținutul! Iar conținutul va fi tot mai evreiesc până ce se va atinge masa critică, dacă pot spune așa. Masa critică necesară pentru a declara și consfinți caracterul evreiesc al statului numit în acte România! În realitate, caracterul românesc al acestui stat va deveni o amintire…
Desigur, așa văd eu lucrurile, la nivelul meu de informații și de înțelegere a lumii în care trăiesc… Acesta este scenariul pe care îl consider că se află în derulare… Acestea sunt intențiile unui adversar care are toate atuurile materiale în mână. Mai puțin atuurile spirituale… Și în niciun caz susținerea la care speră orice om cu mintea întreagă!
Știu bine că acest scenariu, pus de mine pe seama intențiilor evreiești, va suscita proteste, ale unui Dorel Dorian sau Liviu Ornea, ale unui Andrei Cornea sau Gabriel Andreescu ori Andrei Oișteanu. Știu și că voi fi înjurat de tot felul de nerozi sau ticăloși! Dar îi rog pe oamenii cu capul pe umeri să se gândească la două aspecte: au plecat din România în Israel 350.000 de evrei, iar de întors nu se întorc mai puțini, cum ar fi de așteptat, ci mai mulți! Al doilea aspect: sunt oferte în Occident, în America, prin care evreii de acolo, nu cei din Israel, sunt încurajați să se stabilească în România, iar Comunitatea le oferă tot sprijinul pentru instalare: circa 300.000 de dolari de căciulă. Informația mi-a parvenit din mediul evreiesc canadian… Așadar, venirea în masă a evreilor în România nu se limitează la a fi o soluție salvatoare pentru evreii din Israel, tot mai amenințați de presiunea arabă, musulmană! Ci, conform dictonului românesc, potrivit căruia pe cine nu-l lași să moară, nu te va lăsa să trăiești, marii statregi sioniști ai evreimii se apucă iar de vechiul lor vis: Israelul pe pământ românesc!..
Cine nu pricepe și nu simte că tot ce ni s-a întâmplat după 1990 converge spre un sens numai din perspectiva acestui scenariu, este sau imbecil, sau este plătit să servească realizarea acestui proiect netrebnic!

E teribil ce spuneți și extrem de grav. Am totuși sentimentul că oferiți scenariul unui proiect de o anvergură prea mare în raport cu argumentele prezentate. În mod deosebit mi-e greu să admit că instaurarea comunismului a avut drept scop susținerea pe plan demografic a înființării statului Israel!

Dacă dumneata simplifici și deformezi în asemenea hal vorbele mele, ce să mai zic de alții?!…

Cu ce am greșit?

Instaurarea comunismului a avut cauze și scopuri multiple. Chiar dacă scopul principal nu a fost înființarea sau susținerea statului Israel, comunismul a fost util acestui nobil țel! Altminteri, în mod sigur comunismul a avut drept scop deposedarea celor ce aveau. În primul rând deposedarea celor ce aveau proprietăți funciare, rurale, imobiliare. Bașca fabrici și uzine, ateliere etc. Cu asta cred că ești de acord!

Vă dau toată dreptatea, doar am trăit din plin naționalizarea și instaurarea proprietății de stat sau a întregului popor!

Și ce a urmat, ce s-a întâmplat după căderea comunismului?

S-a făcut retrocedarea proprietăților!

S-o crezi dumneata! Nu s-a făcut retrocedarea proprietăților, ci doar s-a proclamat retrocedarea, pe hârtie, în textul unor legi încâlcite, care au făcut ca retrocedarea să se realizeze în proporție de cel mult 10-15% către foștii proprietari! Prin aplicarea acestor legi, peste trei sferturi din averea poporului român care, chipurile, s-a retrocedat foștilor proprietari, a ajuns de fapt în proprietatea altora, a unor indivizi care nu aveau niciun drept de foști proprietari sau de moștenitori. Iar foarte mulți dintre beneficiarii retrocedărilor au fost nevoiți să vîndă pe mai nimic ce au primit, astfel că, prin așa zisa cădere a comunismului, s-a definitivat un proces început la 11 iunie 1948 prin naționalizare: În România s-a schimbat radical regimul proprietății! Proprietatea funciară și imobiliară din România, aflată la 11 iunie 1948 în proporție majoritară în mâna etnicilor români,  iar în 1990 aflată integral în proprietatea poporului român, după 1990 a trecut în proprietatea unor alogeni, printre acești alogeni cei mai mulți fiind evreii!!

Asta cam așa e!

Să nu ne lăsăm păcăliți: căderea comunismului a fost provocată și controlată pas cu pas de cei care au instaurat comunismul!…  Instaurarea comunismului a dus la desființarea proprietății, iar căderea, așa zisa cădere a comunismului a însemnat revenirea la proprietatea privată, revenirea la proprietatea privată, dar cu alți proprietari, nu cei din 1948!  Iar ca să se ducă până la capăt această schimbare de proprietari, în România s-a legiferat dreptul străinilor de a cumpăra proprietăți imobiliare, funciare în primul rând! Odată cu legiferarea acestui drept a început palestinizarea României!
Încearcă să afli cum se distribuie proprietatea funciară din România și vei constata că este un mare secret sau că nimeni nu știe în a cui proprietate se află pământul românesc: cât la sută este în proprietatea unor români, cât în propietatea altora: maghiari, țigani, evrei, arabi, italieni…

Italieni?

Am auzit de niște italieni că au cumpărat sute de hectare, undeva prin Ardeal sau Banat, și în loc să facă agricultură, au ras cu buldozerele stratul fertil al solului, gros de 50-60 cm, l-au încărcat în trenuri și l-au dus în Italia! Vameșii, pentru că nu aveau nicăieri trecut pe listele lor pământul ca marfă de export, s-au mulțumit cu șpaga și nu au taxat nimic… Literalmente au furat pământul Țării! Nu s-a luat nicio măsură, nicio reacție din partea guvernanților pentru a interzice în viitor asemenea grozăvii!
Nu-i de mirare că se întâmplă așa! Asta este mentalitatea străinului: să dea un tun și s-o întindă! Cum e și vorba aceea: Băi, țigane, -ți arde satul! P…a mea, mă mut în altul!…

Cu alte cuvinte, credeți că naționalizarea din 1948 s-a făcut cu gândul la legile retrocedării de după 1990? Cam..

E adevărat că pare greu de crezut. Asta ar însemna că unii au știut de acest mers al istoriei! Eu, după evenimentele la care am asistat în viața mea, mi-am întărit impresia, să nu-i zic convingere, că cei care au inventat comunismul și l-au instaurat, au avut tot timpul controlul acestuia, inclusiv posibilitatea de a zice La loc comanda!, adică de a desființa comunismul! De a demonta șandramaua, butaforia comunistă! Ai văzut ce simplu au mers toate în toamna lui 1989! Singur bietul Ceaușescu a luat în serios toată povestea și a crezut în viitorul comunismului, măcar în varianta sa românească!
Desigur, puțini, foarte puțini evrei au știut care va fi soarta soarta comunismului inventat de Ei, și când spun Ei nu am în vedere numai evrei! Unul dintre cei care au știut, cred că a fost „cel mai important evreu din Europa”! Îți aduci aminte expresia asta? Despre cine este vorba?…

Wilhelm Filderman, președinte al comunității evreiești pe vremea lui Antonescu!… Dar de unde știți că știa?

Mi-am dat seama când am aflat că a scris niște memorii pe care le-a lăsat în păstrare secretarului său cu indicația ca aceste memorii să fie predate Academiei Române atunci când va cădea regimul comunist din România… Știa că secretarul său, ceva mai tînăr, are toate șansele să apuce căderea mascaradei iudeo-comuniste!
Mai vrei argumente? Fă bine și mai citește o dată, pe www.ioncoja.ro , măcar textul intitulat România, colonie a Israelului? Completează de minune discuția noastră.
Dar nu încheiem discuția noastră fără să-ți ofer o informație extrem de elocventă în sensul celor de mai sus: de câțiva ani, ofițerii SRI au primit ordinul ca, în prezentarea cazurilor pe care le cercetează, cazuri care privesc siguranța națională, să nu mai facă mențiunea numelui pe care l-au purtat la naștere infractorii sau suspecții urmăriți, să nu mai precizeze că aceștia și-au schimbat la un moment dat numele. Ei sau părinții lor!… Știi care a fost unul din motivele pentru care Ceaușescu și-a atras ura lor, a celor care l-au ucis în ziua de Crăciun? Dăduse în 1988 Ceaușescu un pricaz prin care fiecare cetățean cu funcții mai importante în Partid sau în Stat trebuia să facă în scris o auto-biografie cu mențiunea expresă a oricărei schimbări de nume intervenită la rudele foarte apropiate: părinți, bunici, frați, copii, socri, cumnați etc. și să menționeze la fiecare numele purtat la naștere și locul nașterii. Unii au refuzat sau au tergiversat depunerea acestei auto-denunțări (căci așa ceva era în fond!). S-a cam luat de gânduri când a văzut Ceaușescu cât de mulți erau cei ce aveau de ascuns o schimbare de nume, tipică celor care au avut o misiune de executat împotriva celor al căror nume l-au împrumutat. Oameni care își ascund trecutul și viitorul!

Își acund viitorul lor? Asta cum vine?!

Adică au de ascuns niște intenții sau angajamente ostile Țării, românilor!… Cumva nu ți-e clar cine a avut de ascuns așa ceva? Nu evreii ca Alexandru Graur sau Ștefan Cazimir, ai căror părinți și-au schimbat numele ca semn al adeziunii lor la valorile autohtonilor, ca evrei pământeni cum s-au considerat! Ci evreii sioniști, cominterniști… Vrei nume?

Numai nume de morți! Să nu avem probleme cu tribunalul…

Ai văzut dumneata evreu mort?!… Așa-i că n-ai văzut?! Nu mor, se prefac, domnule!… Dar cine-i mai crede?!

O ultimă întrebare: de ce îl acuzați pe Emil Constantinescu mai mult decât pe ceilalți președinți?

Nu-i mai breaz niciunul, la urma urmelor! Băsescu a ajuns președinte pe voturi furate! Nici Emil Constantinescu nu a avut voturile necesare pentru a deveni președinte! Oricât am fi noi de proști sau zevzeci, românii nu aveau cum să-și aleagă un asemenea președinte, un ins atât de șters, fără pic de sare și piper, gol și artificial în tot ce spune!… El a fost impus, cu pretextul că în felul acesta ne obișnuim cu ideea de alternanță democratică la putere etc., etc. Bla-blauri… În realitate, în 1996, Iliescu, sfătuit sau convins de americani, a acceptat să se declare învins, deși avea cele mai multe voturi, cu condiția ca după patru ani să se întoarcă la Cotroceni… Emil Constantinescu și Convenția Democratică a acceptat să facă ceea ce Iliescu și PDSR, în legislatura 1992-96, s-au eschivat să facă, anume să legifereze vânzarea de terenuri către așa zișii investitori străini, către străini, deci! Pe scurt, evreilor! O dată legiferat acest act de trădare națională, s-a putut începe și încetățenirea frauduloasă a evreilor. Primii 500.000 (cinci sute de mii) de evrei au fost încetățeniți pe vremea lui Emil Constantinescu! Acesta este marele său „rol” istoric! A acceptat invazia evreiască în România!
În legislația 1992-96 s-a discutat în comisia de politică externă a Senatului, din care făceam parte, posibilitatea ca România să ofere găzduire, temporară, pentru 300.000 în caz de forță majoră! Am fost toți de acord!… Acum îmi dau seama că a fost un prim test pentru a sonda terenul. Ni s-au dat și explicații: 300.000 reprezintă capacitatea de cazare a hotelurilor din stațiunile turistice…
Când vor fi luați la întrebări acei evrei încetățeniți în mod fraudulos, infractori în fond, ei vor spune că au plecat din România fără voia lor, că i-au silit autoritățile comuniste din România, că ei nu au renunțat niciodată la cetățenia română… Acest alibi – dacă-l putem numi așa, le este întărit de raportul lui Tismăneanu, care spune numai minciuni despre evreii din România acelor ani, minciuni orientate însă de o idee: să facă din revenirea evreilor în România un act de reparație a unei injustiții! În raportul lui Tismăneanu evreii sunt declarați victime ale regimului comunist!… Nici că se putea o minciună mai cinică!… Acest raport este însă opera lui Traian Băsescu! Asta uită lumea sau nu pricepe!… Băsescu, sfidând întreaga societate românească, l-a desemnat pe netrebnicul de Tismăneanu să-și bată joc de noi și de morții noștri!…
Minciună organizată: cu câțiva ani în urmă, Dorel Dorian, comentând Apelul nostru, adică informația că sute de mii de evrei se pregătesc să ne cadă pe cap, afirma dl Dorian că nici vorbă de așa ceva. Deși, în principiu, zicea tot el așa, într-o doară, vreo trei sute de mii de evrei, dintre cei plecați, nu au renunțat niciodată la cetățenia română! Așa că aceștia sunt mai departe la fel de cetățeni români ca și mine sau dumneata!… Absolut nerușinați! Fiii minciunii, le-a spus bine Cine le-a spus așa!
Precizez însă, în încheiere: nici termenul revenire nu este corect. Termenul corect este invazie, invazie perfidă, dezonorantă, făcută pe ascuns, hoțește, fără acoperire legală, lipsită și de legitimitate! Dar mai ales lipsită de demnitate!…

Vă mulțumesc pentru discuția pe care ați avut amabilitatea să…

Să nu uit! Situația care ni se pregătește este agravată de faptul că acest milion de evrei înseamnă circa opt sute de mii de alegători, care vor vota foarte disciplinat, grupat. Ei vor putea să basculeze rezultatul alegerilor din România și să impună guvernul pe care îl vor dori! Adică vom intra sub un jug străin, alogen, israelit, cum nu am mai fost nici sub ocupația sovietică sau fanariotă!

Credeți că intenția guvernului de a introduce votul de la distanță, prin corespondență, are legătură cu încetățenirea acestui milion de evrei din România?

Ai perfectă dreptate! Nu m-am gândit, dar sigur despre asta este vorba, pentru ei s-a făcut legea și nu pentru românii din diasporă!… Nu uita că acești români s-au trezit reprezentați în Parlament prin evreul Raymond Luca, un individ de o mediocritate deplină, cu resentimente anti-românești pe care nici nu se gândește să le ascundă! Iese cu ele în târg și nimeni nu-i dă una peste ceafă!
Avem români de mare calitate în diasporă! Ce a fost în mintea PNL-ului când au desemnat un asemenea candidat?! Un neisprăvit!…

Neisprăvit neisprăvit, dar evreu!

Și nu se găsea un evreu de ispravă?!… Le recomandam eu o sută! Un …milion chiar!

Există soluție la această problemă?

La orice problemă există soluție. Cu condiția să existe voința de a găsi soluția, de a rezolva problema.

Dacă ați avea puterea de a decide, ce ați propune?

Nimic altceva decât transparență totală! Doar tot Occidentul asta ne cerea, celor din lagărul comunist înainte de 1990: transparență și iar transparență, glasnost! Cine vrea să facă carieră politică și cine este deținătorul unor bunuri materiale care depășesc o anumită valoare, să fie obligat să-și facă cunoscută naționalitatea. Chiar dacă el se declară român! Adică să știm ce au fost toți ascendenții din familia sa! Cu toate schimbările „strategice” de nume produse vreodată! Într-o țară ca România, care dă atât de multe facilități minorităților naționale, a cere să cunoști etnia cetățenilor care aspiră la funcții și poziții privilegiate nu este o discriminare. Ci ține de dreptul poporului român de a-și prezerva identitatea și continuitatea ca factor decisiv al istoriei ce se desfășoară între hotarele României! Dreptul de a asigura „conținutul” românesc al României. Acest drept este în același timp obligația fundamentală a clasei politice.
Nu am nimic împotrivă ca un cetățean român, de etnie patagoneză, să ajungă președintele României, dacă merită și este atât de potrivit pentru această funcție. Dar când trei președinți la rând, toți vinovați de mari crime împotriva poporului român, au tangență cu aceeași etnie, patagoneză sau marțiană, coincidența aceasta miroase a lucru necurat. E ca și cum cineva ar câștiga de trei ori la rând premiul cel mare la Loto!… Cât ne mai lăsăm prostiți?!
Una din lecțiile istoriei noastre este aceea că mult rău ne-au făcut o serie de alogeni care și-au ascuns etnicitatea. Au fost și mulți alogeni care au făcut numai bine Țării, dar aceia nu și-au ascuns ascendenții, apartenența la altă etnie! Binențeles că mult rău ni l-au făcut românași de-ai noștri, dintre cei mai neaoși! Nu generalizăm în niciun fel! Tocmai de aceea, pentru a nu generaliza în mod abuziv și prostănac, trebuie să știm adevărul despre fiecare individ, măcar despre politicieni și despre marii proprietari! Nu văd de ce un om serios, mânat de intenții cinstite, ar face un secret din apartenența etnică a părinților săi!
Recunosc dreptul oricărui cetățean român de a se declara etnic român! Chiar dacă ambii săi părinți au avut altă conștiință etnică! Pe un astfel de concetățean îl prețuiesc cu un plus de simpatie și solidaritate civică. Cu condiția de a nu face un secret din apartenența părinților săi la altă etnie! O asemenea împrejurare trebuie să fie cunoscută măcar pentru a fi prețuită și mai mult, așa cum se cuvine, disponibilitatea persoanei respective pentru o angajare civică în folosul comunității românești.

Iar în privința evreilor care s-au încetățenit „la grămadă”, după 1990?

Simplu: la loc comanda!

Altceva?

Paște fericit tuturor!
…Dixi et salvavi animam meam!

A consemnat N.V.
București, 20 aprilie 2011
Urmăreşte pe Twitter

27 comentarii la “Nu! Nici vorbă!”

  1.   Calin spune:
    Boby Fisher a cerut printr’o scrisoare ca numele lui sa fie scos din Enciclopedia Iudaica.
  2. D-le Dicu Sava, nu mai poate SRI-ul dormi noaptea de bloguriile noastre.
    Cred ca in fond,ei se ocupa de Bercea Mondial,de Mircea Basescu,de armamentul venit din Tiraspol,de avioanele ilegale CIA,si asa mai departe.
    In Romania NU a existat nici o influenta FACEBOOK ,care sa alimenteze miscari de strada,ca si in Siria,in Chisinau in 2009, ca si in Egipt,Tunisia si asa mai departe….
  3. adrian romanu spune:
    Raspuns la dl. Corneliu:
    Ati scris: “De cate ori citesc cate un material al dumitale nu pot decat sa ma conving din nou, daca mai trebuia, de nivelul inalt de paranoie de care esti lovit, domnule profesor.” Daca ati cosntat ca e lovit de paranoie, dumenavoastra cum il ajutati pe dl. Coja sa iasa din necazul asta grozav? Nu, nu e corect sa va limitati la a observa. Este o pozitie pasiva, lasa, neimplicata. Hai sa il ajutati si asa pe noi toti. Ia ziceti, ce ar trebui sa faca? Ascultam!
    Ati scris “A intra in adancurile “rationamentelor” si “dovezilor” prezentate in acest soi de articole este ca si cum ai lua o doza buna de drog halucinogen si tarait de efectul sau ai incepe sa faci in aceasta stare judecati de valoare.” Domnule, ce va indeamna sa va expuneti la acest calvar sa cititi si in plus sa mai si comentati ? Va place suferinta? Sunteti cumva masochist? Cumva vre-un pervers, Doamne iarta-ma ca vorbesc prostii? Noi speram ca nu. Aici va recomandam noi ce sa faceti: Nu mai cititi. Puteti? Daca nu reusit prin mijloace proprii, independent, recomandam sa luati prafuri de putut.
    Ati scris: “Mersi, dom’ profesor, ma lipsesc si de una si de cealalta.” Buna idee. Cum v-a dat prin cap? Invatati-ne! Pana atunci va recomandam sa il cititi pe dl. Traian Ioan. Va zic eu, un om mare, ales. Ales in prafuri.
    pt. dl. Vasile dumitru:
    ati scris “sa fie sanatosi. sa vie. o sa vada ei pe dracu, ca o sa-i punem la munca. LA PRASIT, LA SECERAT. SA VADA SI EI CE-NSEAMNA AIA, SA FII ROMAN. UN CETITOR.” Si cum exact o sa ii punem la munca daca vin ca stapani? O intrebare!
    Pt dl. Coja: dat-i inainte cu “paranoia” aia, care il incomodeaza pe dl. Corneliu. Noua ne place. Hai sa incepem cu nationalizarea Bancii Nationale. Cum incepem?
  4. XYZ spune:
    Stiu ca a mai fost publicat acest articol, dar nu integral. Revin. Cu scuzele de rigoare, probabil. Lectura “placuta”….
    “MAFIA EVREIASCĂ A PUS STĂPÎNIRE PE ROMÂNIA…
    Un document imbatabil, elaborat de Serviciile Secrete:
    Privitor la actorii principali mentionaţi în material, trebuie să-i privim şi cu respect, pentru că tot ceea ce au reuşit sau reuşesc să facă se datorează unor calităţi principale predominante: oameni practici, uniţi, perserverenţi, ambiţioşi, cu un anumit grad de inteligenţă etc. Dacă se întîmplă să mai găsească şi cîte o opoziţie, au şi alte metode specifice: trec la violenţă verbală, mizînd pe intimidare. Dacă nu ţine nici aşa, îi au pe prietenii lor, unii “minoritari bronzaţi”, care sînt dispuşi să le “rezolve” treburile; indivizii sînt suficient de inteligenţi să nu se încarce ei cu treburile murdare, dar le oferă protecţie celor care o fac. Se întîmplă toate acestea pentru că la multe alte popoare unitatea nu prea există sau a fost distrusă, inteligenţa nu prea există (sau, dacă există, este invidiată), oamenii sînt uşor de manipulat etc. Singura metodă de contracarare ar fi cu armele lor pozitive şi cu rugăciune, pentru că nu ura sau metodele lui Hitler au fost sau sînt soluţii. Din al II-lea Război Mondial au ieşit întăriţi şi greu de identificat (au nume autentice ale diverselor naţiuni, dar în fond şi-au luat şi ei măsuri de precauţie).
    Ei perseverează de ani de zile, îşi cunosc scopul şi mizează pe lipsa unor calităţi ale celorlalţi. Silviu Brucan a zis 20 ani, care au fost ani de graţie, dar românii nu s-au democratizat, se vînd pentru voturi, iar unii s-au complăcut în hoţii (de tip găinărie) în loc să consolideze bazele democraţiei etc. Pînă la urmă cîştigă cel care poate mai mult şi are capul pe umeri!
    Doi ani de cînd Israelul a cumpărat România
    O ţară subjugată economic şi politic de concernele evreieşti
    Asta în vreme ce la Bucureşti se pregătea Cabinetul Boc IV, iar românii se trezeau în faţa unei crize economice şi politice fără ieşire, acelaşi premier o vedea depăşită, prin împrumuturile de la FMI, Banca Mondială şi UE. În 10.10.2007, proaspătul preşedinte Shimon Peres declara: “Israel cumpără România…”. Şi s-a ţinut de cuvînt. Românii au o datorie de cca. 120 de miliarde de euro.
    Pe 10 octombrie 2007, la trei luni după ce a devenit preşedinte al Statului Israel, Shimon Peres făcea o afirmaţie năucitoare, la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, în faţa a sute de reprezentanţi ai cercurilor diplomatice evreieşti: “Israel cumpără Manhattan, cumpără Ungaria, cumpără România, cumpără Polonia…”. La mai bine de 2 ani de atunci, putem constata că Ungaria, România şi Polonia sînt subjugate concernelor financiare israeliene, cele care au şi produs criza financiară internaţională. În ceea ce priveşte România, băncile sînt toate privatizate, cedate către structuri conduse de oligarhia evreiască, iar ţara noastră are cea mai mare datorie către FMI şi Uniunea Europeană, peste 120 de miliarde de euro, dintre care 19,95 de miliarde se vor totaliza în urma ultimului acord stand-by. În sondajele de opinie, românii se consideră o naţiune care se află în faţa unei castrofe economice şi politice fără ieşire. O parte dintre intervievaţi declară că pe vremea lui Ceauşescu era mai bine decît acum. Să mai menţionăm că România, Ungaria şi Polonia au fost ţări în care populaţia de origine evreiască era într-un număr mare, iar în perioada comunistă evreii au migrat masiv către nou înfiinţatul Stat Israel. Numai în perioada lui Ceauşescu aproximativ 300.000 de evrei au părăsit România, aproape 30.000 de familii fiind vîndute contra a 30-40.000 de dolari, fiecare, de regimul comunist. Practic, prin Banca Mondială şi prin FMI se poate spune că ceea ce afirma Peres la Hilton, în urmă cu 2 ani, s-a adeverit.
    La Bucureşti, Guvernul marionetă Boc IV continuă politica de subjugare faţă de puterile financiare mondiale. AIM a mai semnalat cum Guvernul Boc, la începutul lui 2009, contracta împrumuturile cu FMI, deşi la acea vreme specialiştii economici considerau că României nu îi foloseşte un astfel de angajament înrobitor. Vînzarea României, bucată cu bucată, către firmele conduse de afaceriştii mondiali de origine evreiască a început cu mult înainte, în 2007.
    Publicăm, în cele ce urmează, o Notă Informativă întocmită în 2008 de cîţiva ofiţeri din SRI, care au fost daţi afară pentru că semnalaseră amploarea pe care o luaseră afacerile evreieşti în România. Aceştia au transmis, ulterior, nota, sub forma unui “Armaghedon”, către principalele publicaţii româneşti. La acea vreme, nici una nu a redat textul, cu toate că jurnaliştii ştiau că afacerile sînt adevărate, unele semnalînd, în limita posibilităţilor, ingineriile evreieşti din România. Conducerile trusturilor de presă, însă, cu rădăcini tot în zona evreiască, au interzis materialul, pe care îl redăm în continuare. Multe dintre acele manevre şi algoritme de implementare mai sînt valabile şi azi. Lor li s-au adăugat altele, între care – cea mai importantă – provocarea crizei economice mondiale şi, implicit, cea din România, secondată de o criză politică. Analiza datelor şi informaţiilor obţinute evidentiază faptul că, după 1990, pe teritoriul României au început să acţioneze, în mod evident, foarte mulţi afacerişti, în marea lor majoritate evrei, favorizaţi de sprijinul consistent primit din partea unor factori de decizie interni. Personaje politice autohtone, aflate în linia întîi a deciziei economice şi politice, începînd cu Ion Iliescu, Petre Roman, Emil Constantinescu, Zoe Petre, Adrian Năstase, Mircea Geoană, Mugur Isărescu, Adrian Severin, Viorel Hrebenciuc ş.a., au mizat pe lobby-ul evreiesc pentru a accede şi a se menţine la Putere. Ca atare, au făcut orice compromis posibil, mergînd de la culpabilizarea şi desfiinţarea Serviciilor Secrete româneşti, pînă la vînzarea economiei naţionale. Pe acest fond, cadre specializate ale Serviciilor Secrete israeliene au penetrat puternic decizia românească, reuşind să promoveze interesele evreieşti în detrimentul celor româneşti.
    “Daţi-mi controlul asupra unei monede naţionale şi mi-e indiferent cine face legile!”, spunea, pe la 1800, întemeietorul clanului Rothschild, Amschel Mayer Rothschild. Este cît se poate de adevărat, iar ce se petrece astăzi cu moneda naţională a României demonstrează acest fapt. Dorinţa evreilor de a pune mîna pe finanţele lumii se regăseşte în ambiţia de a conduce finanţele fiecărei ţări în parte, astfel încît să se constituie într-o oligarhie dominantă, într-o aristocraţie a banului. Este un fapt cunoscut că Banca Federală a Statelor Unite ale Americii, care are rolul de bancă de emisie a monedei naţionale – dolarul american – este formată din bănci evreieşti, precum Băncile Rothschild din Londra şi Paris. Respectiva bancă, numită Federal Reserve System din S.U.A. (banca centrală privată a S.U.A.), este legată la apariţia ei de omnipotentul bancher evreu J. P. Morgan, care şi-a pus la dispoziţie, în acest scop, în 1913, proprietatea sa particulară din Statul Georgia. Clanul bancherilor Morgan este implicat în tutelarea organismelor mondialiste, precum Comisia Trilaterală şi Council on Foreign Relations (S.U.A.), ca şi The Round Table. Completează sau suplineşte, după caz, şi activitatea globală a clanurilor evreieşti Rothschild şi Rockefeller. În acest context trebuie privită şi aducerea lui Mugur Isărescu în fruntea Băncii Naţionale a României, care nu a fost deloc întîmplătoare şi, mai ales, nu s-a datorat vreunei pregătiri sau experienţe profesionale de excepţie, căci, pînă la momentul respectiv, acesta nu avusese nimic în comun cu sistemul bancar. Din 1990, el a fost, aproape fără întrerupere, guvernator al Băncii Naţionale a României. Despre el s-a afirmat în mai multe rînduri că are legătură cu comenzile ocultei financiare internaţionale. Mugur Isărescu ar fi fost recrutat de Council on Foreign Relations (C.F.R.) în 1990, la New York. Recrutarea s-ar fi făcut la Institutul pentru Studiul Economiei Mondiale din New York, pe cînd Isărescu se afla la post. Conducerea C.F.R. (organizaţie controlată de familiile bancherilor evrei Rockefeller şi Rothschild, susţinuţi de J.P. Morgan) a recrutat un număr semnificativ de specialişti, potenţiali înlocuitori ai celor ce guvernau, la vremea respectivă, ţările est-europene. Controlul din start al pieţelor est-europene era un scop bine determinat, în functie de indicaţiile specialiştilor C.F.R. Pentru îndeplinirea obiectivelor propuse, pe tot parcursul anilor 1990-1992 s-a purtat un intens război mediatic de dezinformare. În toate misiunile economice subliniindu-se greşeala făcută de România prin plata datoriei externe şi exemplificîndu-se prin ţări care aveau mari împrumuturi, dar un nivel de trai mai ridicat. Se sugera, astfel, că o ţară se poate dezvolta doar prin împrumuturi înrobitoare. De altfel, principala formă de control al unei ţări este cea financiară – specialitatea C.F.R. Potrivit surselor, Mugur Isărescu ar fi fost pregătit în vederea accederii la fotoliul de premier. De aceea, “soluţia Mugur Isărescu” a fost înaintată ori de cîte ori s-a creat situaţia unei crize majore. Pasul cel mai important făcut de Mugur Isărescu, în conformitate cu dispoziţiile C.F.R., a fost devalorizarea masivă a monedei naţionale, ca politică monetară, şi o rată derizorie aplicată tuturor creanţelor României (ex.: Egipt, Irak), pas susţinut şi de prim-ministrul impus de mass-media, de fapt de oculta financiară, Theodor Stolojan, răsplătit ulterior cu un post la Banca Mondială. Pentru îndepărtarea eventualilor investitori necontrolaţi de C.F.R., în 1991 Theodor Stolojan a naţionalizat valuta aflată în bănci, ceea ce a dus la un adevărat recul pentru investiţiile străine, scăpate de sub controlul şi manipularea ocultei de la New York. Un alt aspect demn de menţionat îl constituie jocurile interbancare, “permise şi încurajate” de Mugur Isărescu, derulate prin băncile aflate sub tutela C.F.R. (Chase Manhattan Ro, ING Barings, ABN AMRO), prin intermediul cărora importante fonduri valutare au părăsit România.
    Deşi B.N.R. are o Direcţie de Supraveghere şi Control Valutar, nu a luat măsuri pentru repatrierea valutei, care, obţinută în urma tranzacţiilor externe, nu a mai intrat în ţară (cazul firmelor Pepsi, Qudrant, Coca-Cola, NAPPA, afacerile cu tutun, bumbac şi din industria uşoară). Faptul că Isărescu ar fi fost recrutat de C.F.R. poate fi susţinut de argumentul că, niciodată, indiferent de forţa politică ajunsă la Putere, el nu a putut fi schimbat, cu toate incidentele penale ale afacerilor familiei sale cu cetăţeanul Heinrich Schorsch, bănuit a fi agent dublu, inclusiv F.M.I. şi Banca Mondială jucînd cu “asul” Isărescu în mînecţ şi ameninţînd cu sistarea oricărei creditări în cazul schimbării sale. Unul dintre cei doi evrei americani care monitorizează şi dirijează România de la cel mai înalt nivel este Mark Meyer. Evreu american de origine română, acesta este preşedinte al firmei de avocatură (evreiască) de pe Wall Street (New York), Herzfeld & Rubin. Aceasta a fost implicată în derularea a numeroase privatizări din România. Personajul a fost consilierul lui Ion Iliescu, dar şi al lui Emil Constantinescu. Pe vremea celui din urmă, uşa palatului prezidenţial era permanent deschisă evreilor Tom Lantos şi Alfred Moses. A fost sesizat, de asemenea, în compania lui Adrian Năstase, Mircea Geoană, Ilie Sârbu, Dan Nica, Şerban Mihăilescu şi Viorel Hrebenciuc, fiind lobby-ist pentru mai toate regimurile de la Bucureşti şi, totodată, consilier al preşedintelui moldovean Vladimir Voronin.
    Este un personaj care a intrat în cercurile Puterii, indiferent de culoarea lor. Pînă de curînd, pe site-ul firmei era trecută, la loc de cinste, Dana Barb, sora lui Adrian Năstase, considerată “o persoană deosebit de capabilă la nivel de lobby intern”. În 2005, cînd preşedintele Traian Băsescu a efectuat prima sa vizită la Washington, Mark A. Meyer a fost invitatul special al şefului Statului la o întîlnire particulară. Aceasta a avut loc într-o încăpere a Ambasadei României, în timp ce româno-americanii erau invitaţi la o recepţie. Rubin Meyer Doru&Trandafir – firmă de avocatură constituită de Meyer în România – este cea care a obţinut, pentru Dominic de Habsburg şi familia acestuia, retrocedarea Castelului Bran. Mark Meyer este şi preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Americane din New York, în fapt o agenţie, sub acoperire, a C.I.A., pentru promovarea intereselor evreilor americani şi interfaţă a afacerilor S.U.A. în România. Organizaţia a fost creată la Bucureşti, în 1993, chiar cu sprijinul lui Ion Iliescu, alături de Meyer, avîndu-l la conducere pe evreul Elias Wexler, originar tot din România, acelaşi care deţine postul de televiziune din New York, Romanian Voice, şi care, plătit tot de români, retransmite programe ale Televiziunii Române, beneficiind de un contract extrem de avantajos, semnat cu TVR, încă din al doilea mandat de preşedinte al lui Ion Iliescu. Postul de televiziune a fost subiectul unui mare scandal de presă, după ce a reuşit să obţină finanţarea de la Bucureşti pentru retransmiterea programelor TVR Internaţional pe continentul nord-american. Mark Meyer este şi vicepreşedinte al Congresului Românilor Americani (CORA). Meyer este, alături de alţi evrei, şi în spatele afacerii cunoscute ca “Invest România Forum”. Deşi principal iniţiator al acţiunii, prin firma Hertzfeld&Rubin, este Meyer, pentru publicul românesc iniţiativa aparţine unui grup mai larg, chipurile chiar autorităţilor române, în căutare de investitori americani. Forumul, organizat în 1997, în SUA, sub genericul “Economia românească: Afaceri de Ocazie pentru Oamenii de Afaceri Americani” (Romanian Economy: Emerging Deals for American Business People), trimisese invitaţii companiilor americane evreieşti, şi nu numai, să profite din plin de ocazia de a cumpăra ieftin întreprinderile româneşti. Organizatorii secreţi (Herzfield & Rubin, adică Mark Meyer, şi USAID Midinvest Bussines Center, adică CIA), al căror plan de preluare a economiei româneşti necesită fonduri, pentru a fi convingători, s-au gîndit să folosească, în calitate de garanţi, pe responsabilii economici din România. Astfel, au fost plimbaţi de la Bucureşti la Chicago reprezentanţi ai Guvernului român, preşedinţi şi directori executivi ai celor mai influente bănci şi fonduri mutuale din România, directori din toată economia românească. Mesajul transmis a fost următorul: economia României este de vînzare, puteţi să vă exercitaţi dreptul în consecinţă, putem aranja privatizările. Cel mai convingător s-a străduit să fie Mircea Geoană, ambasador al României în SUA, la acea dată. Geoană a făcut parte dintre studenţii privilegiaţi de înalţii ofiţeri ai fostei Securităţi. Astfel, generalul Pacepa, pe vremea cînd era şef adjunct al spionajului românesc (D.I..E.), a avizat favorabil numele lui Mircea Geoană, fiu al generalului Geoană, pentru a pleca la studii în SUA, în rîndurile “ambasadorilor prieteniei” româno-americane. După ce a dezertat, Pacepa a trecut în solda CIA, iar după 1990 a reluat legăturile cu mai tînărul Mircea Geoană. Desfăşurat la Hotelul Hilton&Towers din Chicago, în perioada 29.09-3.10.1997, “Forumul” scotea, practic, economia României la mezat în faţa unor mari bănci americane evreieşti: Chase Manhattan Bank, Smith Barney Europe, First Chicago Bank, Mercantile Stock Exchange, Global Securities USA Inc, Executives Club of Chicago, bănci care se află în spatele firmelor “investitoare”. În perioada 30.03-3.04.1998, în SUA, acţiunea (“Forumul&quot:) s-a repetat, spre a fi oferite afaceri în România la “peste 200 de mari companii americane” în domeniul bancar şi în cel al pieţei de capital, în industria uşoară, agricultură şi industria alimentară, industria constructoare de maşini, metalurgică, chimică şi petrochimică, materiale de construcţii, electronică, telecomunicaţii, infrastructură etc.. De această dată, organizatorul anunţat aparţinea chiar de vîrful finanţelor americane evreieşti, Amroinvest Inc (baronii finanţelor mondiale, familia evreilor Rothschild), iar în “comitetul de iniţiativă” mai găsim, la calibru apropiat, şi Citibank, reprezentată de preşedinte şi vicepreşedinte, evreii David Garner şi Janet Heckman, dar şi pe Dana Barb, sora lui Adrian Năstase, ca manager general pentru România al firmei Herzfeld & Rubin, deci Mark Meyer. Un alt evreu celebru pentru afacerile pe care le derulează în România, cu largul concurs al autorităţilor, este Alexandru Bittner. “Omul de afaceri”, agent israelian cu penetrare la toate nivelurile instituţiilor esenţiale ale Statului Român, a fost semnalat, încă de la începutul anilor ’90, ca avînd o strînsă legătură cu familia Adrian Năstase.
    Această prietenie s-a materializat într-o serie de afaceri, derulate de către acesta din urmă, şi intermediate de Dana Năstase şi de Sorin Teşu, omul de încredere al familiei Năstase. Ocupaţia, la vedere, în România a lui Bittner este de director al Hotelului Minerva din Bucureşti, deţinut de firma israeliană E.W.T.R. (agenţie de turism internaţional). La parterul hotelului se află un renumit restaurant chinezesc, bucătăria asiatică fiind specialitatea soţiei afaceristului evreu, chinezoiacă de cetăţenie americană, Sherr Bittner. Pe aceeaşi listă se află Ronald Lauder, magnat, evreu american, moştenitorul unei averi clădite pe “parfumuri” (celebrele parfumuri Estée Lauder), fost ambasador al SUA în Austria, preşedinte al Consiliului Organizaţiilor Evreieşti Americane, al “Comitetului Public Internaţional” al Organizaţiei Mondiale a Restituţiei Evreieşti şi trezorier al Congresului Mondial Evreiesc. Susţinut în “investiţiile” din România de senatorul evreu american Tom Lantos, care i-a făcut lobby pe lîngă cele mai înalte autorităţi române, Lauder deţine, indirect, trustul Media Pro, respectiv posturile de televiziune ProTV şi Acasă din România, postul de radio ProFM şi cîteva ziare. Ambiţia sa este ca, prin postul ProTV, transformat într-o rafinată “maşină de propagandă”, să controleze şi să direcţioneze opinia publică românească potrivit liniei sionisto-americane. Trustul de presă Media Pro a acumulat, de-a lungul anilor, datorii imense faţă de Bugetul Statului Român (peste 45 milioane de dolari), toţi guvernanţii români tratînd cu maximă obedienţă acţionariatul evreu al firmei. Numirea şi menţinerea lui Adrian Sârbu în fruntea afacerii din România nu au fost întîmplătoare: căsătoria sa cu ex-modelul Janine a fost năşită de Mircea Geoană, iar cumnatul acestuia din urmă, Ionuţ Costea, a funcţionat ca secretar de Stat la Ministerul de Finanţe în intervalul 1997-2000. Înclinaţia evreilor pentru posturi de televiziune româneşti este dovedită şi de cazurile posturilor Tele 7 ABC (al evreului Fredy Robinson), PrimaTV (al evreilor Alex Bittner şi Dan Fischer) sau B1 (unde co-acţionar este evreul Elan Schwartzenberg). Despre televiziunea B1, publicul crede că ea aparţine, integral, fraţilor magnaţi Păunescu. Există, însă, susţineri despre apartenenţa lui George Păunescu la B’nai Brith. Concret, el a fost cooptat drept informator oficial al Anti Defamation League din România, dar Anti Defamation League este un Serviciu Secret sionist, în slujba B’nai Brith. Şi alte televiziuni româneşti sînt penetrate de agenţi mondialişti sau sionişti, în general evrei, inclusiv postul naţional, oficial, de televiziune. Mark Rich este un nume care aproape nu mai are nevoie de prezentare. Magnat evreu, cu cetăţenie americană şi israeliană, escroc şi evazionist de talie mondială, face parte din cartelul ocult Rothschild-Sörös şi este colaborator apropiat al servicului israelian de spionaj, Mossad. El s-a aflat în spatele firmei “canadiene” Gold Corporation, companie cu 80% acţionariat pestriţ, pe care îl controlează, însă, Rich, şi care a preluat unul dintre cele mai mari zăcăminte de aur şi argint din lume, cel de la Roşia Montană, în Transilvania (cel mai mare din Europa: peste 800 tone de aur pur şi peste 2.000 de tone de argint pur). Ca urmare, zăcămîntul de la Roşia Montană urmează a fi epuizat de către Gold Corporation Ltd în numai 15 ani, Statului Român revenindu-i din această exploatare doar 2%. Creierul afacerilor lui Mark Rich în România este considerat a fi Stephan Lowy, evreu polonez născut la Lemberg, în Galiţia, membru al mafiei evreieşti canadiano-americane, Koscher, avînd vechi legături cu România. Stabilit din 1970 în Elveţia, după scandalul fraudării bursei canadiene, s-a unit, în anii ’90, cu Mark Rich. Din anii ’70 demarează afaceri petroliere prin firma sa, Atlas Oil Comp. Ltd., cu sediul la Londra, încălcînd embargoul internaţional asupra Israelului şi alimentîndu-l cu petrol. Dinspre partea română, Lowy a reuşit să-şi asigure şi complicitatea naivă a fratelui lui Nicolae Ceauşescu, Marin Ceauşescu, care locuia în Austria şi era şeful misiunii comerciale româneşti la Viena, dar adevăratul mînuitor de la Bucureşti era tot un evreu, Hugo Weinstein, alias Rebstein, poreclit Bebe, fost colonel de Securitate, care conducea întreprinderea de comert exterior Chimica, şi care, la rîndul ei, avea o sucursală în cunoscuta întreprindere românească a Securităţii, I.C.E. Dunărea. Acest Hugo Weinstein apărea în multe poziţii-cheie, ca reprezentant al României: reprezentant al Camerei de Comerţ din România socialistă (mai precis, al Oficiului de reprezentare şi comisioane al Camerei, celebrul Oficiu Argus), sau reprezentant al Uzinexportimport, ce deţinea monopolul exportului şi importului României în domeniul construcţiilor de maşini. Este celebru răspunsul fostului avocat al Ambasadei Austriei la Bucureşti, C. Vişinescu, audiat ca martor, la Viena, în mai 1990, în procesul penal privind afacerea “Lucona”. Întrebat de preşedintele instanţei dacă, după părerea lui, Weinstein este român, Vişinescu a dat un răspuns care a uimit instanţa: “Este greu de spus. El este evreu “Yoav Stern, israelian, face parte, şi el, din grupul oamenilor din România ai magnatului evreu Mark Rich, preocupat de petrolul românesc.
    A fost arestat în anul 2002 pentru acte grave de corupţie, evaziune fiscală şi eliberat la presiuni uriaşe din partea Ambasadei SUA la Bucureşti, dar şi a lui Viorel Hrebenciuc. Un alt personaj este Motti Zisser, care controlează, alături de firma Control Centers, consorţiul Europa – Israel Group, companie israeliană importantă, la proprietatea căreia participă, din anul 2002, şi banca Leumi Le – Tel Aviv (cu 10%), implicată în privatizările din România. Europa-Israel Group controlează firma Elbit Medical Imaging. O dată cu preluarea firmei Elbit Medical Imaging acum cîţiva ani, Motti Zisser a preluat şi subsidiara acesteia, firma israeliană Elscint, căreia i-a oprit activitatea, vînzîndu-i toate bunurile şi mijloacele de producţie (mai puţin secţia ce avea comenzi ferme contractual cu General Electric) şi a orientat fondurile acesteia către preluarea ieftină de hoteluri în Europa răsăriteană (şi frauduloasă, precum Hotelul Bucureşti), pe care să le renoveze, pentru a le spori valoarea. Totodată, ridică mall-uri, cum este cel de la Timişoara, unde a preluat ieftin terenul necesar de la o firmă de stat românească, după care a revîndut foarte scump o parte din suprafaţă, chiar Primăriei oraşului. Eli Papouchado, cetăţean israelian, este partener de afaceri tradiţional, în Israel, al lui Motti Zisser şi deţine proprietăţi hoteliere operate de lanţul hotelier Park Platza. În 1998, a dorit să preia privatizarea Hotelului Bucureşti (din Bucureşti). În Capitală, la un moment dat, Papouchado construia două “mari centre comerciale”, finanţat de Banca Internaţională a Religiilor, fiind şi director al unei sucursale a Leumi Le Bank. Tonya Halpern, născută la 29.06.1948, în Bucureşti, în prezent cetăţeană israeliană, cu domiciliul în Tel Aviv, este unic distribuitor în România al produselor Kodak, prin firma sa M.TIL.ROM, cu sediul la SITRACO CENTER, Piaţa Unirii, administrată de partenerul ei în afaceri, israelianul Eliahu Rasin, cu care mai deţine Hotelurile Opera şi Central din Bucureşti. O leagă o foarte mare prietenie de Alex Bittner, pe care îl consideră ca pe un adevărat “frate”. Tonya Halpern rezidează în România cu mulţi ani înainte de 1989, locuind în apartamentele Hotelului Bucureşti, (în privatizarea căruia s-a şi implicat direct, alături de Alex Bittner), iar soţul său, Moshe, specialist în tehnica aviatică, este apropiat de firma israeliană Elbit System Ltd.. Numele complet al firmei evreo-americane pe care o reprezintă în România este Eastman Kodak, firmă care, alături de Standard Oil, Xerox, U.S. Steel, IBM şi mai multe bănci evreieşti americane, susţine şi activează pentru organizaţia mondialistă Council on Foreing Relations (C.F.R.). Eliahu Rasin, născut la 24.10.1947 la Tel Aviv, în Israel (potrivit datelor din paşaportul său, fiind înregistrat la Registrul Comerţului din România ca om de afaceri), domiciliat în prezent în localitatea Rishon Le-Zion din Israel, a dezvoltat în România o afacere piramidală, a cărei bază o reprezintă o cutie poştală cipriotă, respectiv off-shore-ul Monilen Enterprises Ltd, înfiinţat în august 1997, cu care controlează mai multe firme din România: Hotelurile Opera şi Central din Bucureşti, firma Sitraco, firma Nil Conimpex SRL, EuroConstruct& Development SRL şi Rom Integrated Computers Technologies SRL. Deţine, totodată, Hotelul Sinaia din Sinaia, pe care l-a încredinţat spre administrare lui Marian Schwartz, ofiţer în rezervă din Serviciile Speciale israeliene, născut la 3 iulie 1954, în Bucureşti. Tatăl acestui Rasin a fondat, împreună cu Bernard Shraer (asociaţi iniţiali), renumita bancă Leumi Le din Tel Aviv.
    La banca Leumi Le, sucursala din Londra, în contul firmei lui Rasin, MONILEN ENTREPRISES LTD, a fost vărsată suma de 2,92 milioane de dolari, comision pentru privatizarea Hotelului Bucureşti. Ca preşedinte la Sitraco Center şi la Sitraco Gemenii (este vorba de mai multe blocuri moderne, pe care a pus mîna în centrul Capitalei, mai ales în zona Unirea, şi pe care le-a transformat în “Business Center&quot:), Eliahu Rasin a avut drept clienţi firme şi instituţii precum Ardaf, Iberna, Pepsi Cola International, Gelsor, Elite România, Sharrom-Sharp, El Al, Delta, Ambasada Israelului, Ambasada Norvegiei, Metropol S.A., Kodak, U.S.A.I.D. (agenţie a SUA subordonată CIA). Bernard Shraer, evreu de origine maghiară, fondator al băncii israeliene Leumi Le – Tel Aviv, după 1989 a început să îşi dezvolte afacerile preponderent în Ungaria, îndeosebi prin compania Danubius Hotels ind Spa Co., cu sediul în Budapesta, lanţ hotelier intrat repede în topul revistei de specialitate “Hotels”. În 1995, deţinea 9 hoteluri, în 1996 – 23 (din care 3 pe Insula Margareta), iar în prezent posedă peste 50 de hoteluri. Pentru a-şi extinde afacerile în România, interesat îndeosebi de staţiunile din Transilvania, a apelat şi la consultanţa lui Rudos Ernö (fost ambasador ungar la Bucureşti, cadru de informaţii dovedit). În cazul privatizării ilegale a Staţiunii Sovata, a reieşit că în spatele SRL-ului din Rîmnicu Vîlcea, cu care a licitat, se află firma sa din Ungaria. În aceeaşi situaţie se afla şi alte staţiuni din Transilvania. Cînd, în 1999-2000, a dorit să preia Hotelul Bucureşti, a invitat la Budapesta şi a cazat o delegaţie sindicală din turismul românesc, ca şi pe unii directori. Din documentele existente la F.P.S. rezultă că Radu Sârbu, în persoană, i-a cerut cîştigătorului legal al licitaţiei să cedeze contractul către Danubius Hotels, în care era implicat şi Dan Fischer. Acest Shraer, ca şi Rudas Ernö, nu este străin de încercarea de preluare a Băncii Comerciale Române de către Banca Ungariei. Privatizarea B.C.R. fusese însă impusă României de către Banca Mondială pentru anul 2003. Rudas Ernö, cetăţean cu dublă cetăţenie, maghiară şi britanică, fost ambasador al Ungariei, face afaceri preponderent în România. Surse din sistemele de informaţii apreciază că originea sa reală este evreiască. Înainte de a fi acreditat ambasador la Bucureşti, se apreciază că a lucrat pentru spionajul maghiar cît timp a fost student în România. Deţine o reşedinţă la Londra, iar numele a ieşit la suprafată, în public, de abia în anul 2002, cînd fiul său a fost arestat la Constanţa pentru deţinere şi consum de droguri, împreună cu cîţiva tineri români. Una dintre aceste mari afaceri a fost cea cu Bell Helicopters – S.U.A., în tandem cu Elbit System – Israel, care, dacă s-ar fi materializat, ar fi adus evreilor miliarde de dolari de la Bugetul României. Afacerea nu s-a putut realiza din cauza opoziţiei ministrului de Finanţe liberal de la acea dată, Daniel Dăianu. Liviu Mandler intervine şi PNL îi retrage sprijinul politic ministrului Dăianu, forţînd înlocuirea sa cu alt candidat liberal, în data de 23.09.1998. În aceeasi zi, la ştirile de la postul Antena 1, senatorul PNŢCD Şerban Săndulescu a declarat că ştia, “de marţi, despre această destituire, deoarece contractul cu Bell trebuie semnat, şi Decebal Traian Remeş, noul ministru de Finanţe, va semna acest contract”. Fredy Robinson este evreu originar din Bacău, unde s-a născut, în 1946. A emigrat în Israel, transformîndu-se în om de afaceri şi beneficiind de comenzi din partea statului (prin bunăvoinţa lui Ariel Sharon), fapt ce l-a ajutat să se îmbogăţească. Datorită inclusiv succesului său în afacerile din România, în Israel a fost declarat Omul anului 2001. Ofiţer israelian în retragere, din cadrul forţelor speciale, este proprietar al trustului financiar Milomor Rezida, care stă în spatele afacerilor sale. A fost desemnat reprezentant al Statului Român (al F.P.S.) în Israel pentru privatizarea întreprinderilor româneşti în favoarea capitaliştilor evrei. Proprietar al Eurom Bank (fosta Bancă Dacia Felix) şi al mai multor cazinouri, printre care Cazinoul Vernescu şi Cazinoul din Constanţa (are deschis un cazinou şi la Chişinău), a deţinut şi postul de Televiziune Tele 7 ABC. În lucrarea “Francmasoneria şi clasa politică” se afirmă că cedarea sediului Uniunii Scriitorilor din România, Casa Vernescu, către afacerişti străini a intervenit după vizita în S.U.A. a lui Laurenţiu Ulici (preşedinte al Uniunii la vremea respectivă), la 19 octombrie 1993, cu prilejul sesiunii Supremului Consiliu, grad 33, de la Templul de Rit Scoţian al Districtului Columbia, “cînd avea să se reconsacre Supremul Consiliu Masonic din România. Oricum, după această dată, în Bucureşti, cazinourile au apărut ca ciupercile după ploaie…”. Cele 8 cazinouri importante din Bucureşti au proprietari israelieni şi sînt suspectate de spălare de bani. Aşa cum se cunoaşte, poliţia israeliană a fost sesizată şi a demarat ancheta penală privind obţinerea de fonduri electorale frauduloase de către Ariel Sharon, în cuantum de 1,5 milioane de dolari, concomitent cu operaţiuni de spălare de bani. Principalii anchetaţi au fost cei doi fii ai acestuia, Omri şi Ghilad Sharon. Mama acestora (Lili) era evreică originară din România, de la Braşov. Ghilad Sharon este, totodată, un cunoscut om de afaceri. Există mai multe informaţii, unele publicate şi în presă, din care rezultă că activităţile desfăşurate în România îi aduc venituri considerabile, existînd indicii serioase că unele dintre fondurile ilicite folosite la scrutinul din 1999, precum şi în campania de la începutul anului 2002 a Partidului Likud, provin din România. Afacerile din ţara noastră ale fiului premierului Sharon s-au învîrtit în anturajul lui Fredy Robinson, el fiind asociat cu unii dintre coacţionarii fostei Bănci Dacia Felix (EuromBank), precum Avital Benesch (preşedinte al băncii), Fredy Robinson (proprietar principal al băncii) şi Liviu Mandler (fost preşedinte al băncii, asociat).
    Sorin Beraru, pe numele său adevărat Shmuel Bergovici, s-a consacrat public în România prin mega-ecscrocheria CICO S.A. Israelianul Sorin Beraru este unul dintre cei mai mari infractori evrei care au “operat” în ţara noastră. Inculpat în mai multe dosare penale, în anul 2002 Beraru a încercat mituirea procurorilor români cu suma de 600.000 de dolari. Aceştia au organizat un flagrant, în urma căruia a fost arestat emisarul său israelian. La interogatoriu,
    acesta a declarat că o parte din bani trebuiau să ajungă la Adrian Năstase, primul-ministru de la acea dată. Dat în urmărire generală internaţională, Beraru rezidează în Israel, stat care nu face nici un efort pentru a-i identifica “ascunzătoarea” şi a-l extrăda în România. Mai mult, în cursul vizitei oficiale din 2001, în Israel, a primului-ministru Adrian Năstase, la întîlnirea oficială cu oamenii de afaceri israelieni, organizată de gazde, a fost prezent şi inculpatul Beraru, pentru a-l certa pe premierul român că procurorii din România îi tulbură “gheşefturile”. Moshe Pesach, de asemenea cetăţean israelian, este partenerul de afaceri în România al lui Sorin Beraru. Shimon Nahor este evreu originar din Galaţi, în momentul emigrării în Israel purtînd numele de Herşcovici. Este cunoscut de către Serviciile Speciale române ca traficant israelian de arme, ce a acţionat pe teritoriul României cu începere din 1992 pînă în 2001. La un moment dat, a fost viceamiral al armatei israeliene. Afacerile sale ilegale l-au adus în atenţia Procuraturii româneşti, fiind arestat şi inculpat în cadrul unui proces penal. Mituind judecătorii, avocata evreică a lui Nahor, Lidia Peter, a obţinut eliberarea acestuia (“judecarea în stare de libertate&quot:). Shimon Nahor, odată eliberat, a încălcat interdicţia de a părăsi România, fugind peste graniţă, ascuns într-un covor făcut sul. Avocata Lidia Peter a fost arestată în Bulgaria şi extrădată în România. Sammy Ofer, cetăţean israelian şi britanic, evreu de origine română, este reprezentant al familiei magnaţilor israelieni Ofer, cunoscuţi drept fraţii Ofer (David, Sami şi Iuli). Tatăl fraţilor Ofer a fost evreu originar din România, emigrînd din oraşul Constanţa, unde avea numele de Josef Herşcovici (acelaşi nume de familie cu Shimon Nahor, Herşcovici din Galaţi). Averea fraţilor Ofer se ridică la 1,5 miliarde de dolari, plasată în afaceri. Dintre cei trei fraţi, David a fost şeful unui Serviciu Secret israelian, Iuli a avut înclinaţie spre funcţiile publice, deţinînd mult timp, deşi israelian, şi funcţia de consul al României la Tel-Aviv, iar Sammy, un personaj retras, de culise, s-a concentrat asupra afacerilor.
    El locuieşte cu precădere la Londra, fie la reşedinţa sa, fie pe un iacht de lux. Fraţii Ofer deţin împreună o bancă israeliană de rangul doi, Bank Mizrahi. Afacerile din România au fost demarate în ultimii ani de către octogenarul Sammy Ofer, iar în prezent sînt conduse de fiul său, Eyal Ofer. Familia Ofer este co-proprietară, alături de familiile (evreieşti) Pritzker din S.U.A. şi Wilhelmsen din Norvegia, a uneia dintre cele mai bine cotate agenţii de turism din lume, Royal Caribbean Cruises Ltd. (active de 2,2 miliarde de dolari, venituri anuale de 1,2 miliarde de dolari), ce oferă croaziere în toată lumea, cu peste 50 de itinerarii şi peste 140 de destinaţii în Caraibe, Bermude, Bahamas, Mexic, Panama, Alaska, Hawai etc., etc.. Flota are 14 nave moderne de agrement, cu o capacitate de peste 24.000 de călători. Cea mai importantă afacere: familia Ofer deţine compania Zodiac Maritime Agendes, companie de transport naval comercial, cu vase de pînă la 164.800 tdw. Această companie administrează şi vasele altor firme evreieşti, precum flota Rosemont, Trans Union Corp., sau cele 10 vase ale O&P Holding Ltd. Navele sînt operate prin contracte de la cîteva zile pînă la cîţiva ani. În prezent, familia Ofer deţine numeroase proprietăţi în România, care nu pot fi însă identificate cu uşurinţă, deoarece acesta foloseşte în preluarea întreprinderilor româneşti firme off-shore cu acţionariat secret, create în paradisuri financiare, precum Cipru. Se bănuieşte prezenţa sa masivă, deşi invizibilă, în proprietăţile din oraşul Constanţa (mai ales în Port), unde presa nu poate scrie decît ceea ce vrea el. La conducerea Magazinului Tomis din Constanţa (proprietatea sa) a numit-o pe Daiana Voicu, fiica unui magistrat, Marin Voicu. Eyal Ofer, împreună cu Jay Pritzker, l-a mandatat, în 1997, pe evreul Phillip Bloom să le adjudece Hotelul Bucureşti. Afacerea a eşuat într-un scandal privind manipularea privatizării. De multe ori, datorită poziţiei sale, Eyal Ofer este mandatat de oficialităţi să reprezinte România în faţa forurilor internaţionale, astfel încît el cunoaşte politica de culise a Guvernului Român mai bine decît Serviciile Secrete româneşti. Dan Fischer, de cetăţenie română şi israeliană, s-a numit şi Frâncu, nume sub care a fost cunoscut ca sportiv”
  5. vasile dumitru spune:
    sa fie sanatosi. sa vie. o sa vada ei pe dracu, ca o sa-i punem la munca. LA PRASIT, LA SECERAT. SA VADA SI EI CE-NSEAMNA AIA, SA FII ROMAN. UN CETITOR.
  6. Haiducii lui Avram Iancu (Dacia Mare) spune:
    Pentru toti comentatorii rau-voitori de mai jos:
    Domnul Ion Coja are dreptate in aceasta chestiune.
    Un subordonat al Politiei, directia de imigrari, al
    Chestorului de poliţie Vasile DRÃGOI,
    a fost invitat la N24 (trustul National TV), la o emisiune moderata de EUGEN RUSU, si a spus:
    Viza de sedere, de afaceri si cetatenie romana s-au acordat in primul rand cetatenilor veniti din Orientul Mijlociu si China.
    PS:
    E clara situatia?
  7. Corneliu spune:
    De cate ori citesc cate un material al dumitale nu pot decat sa ma conving din nou, daca mai trebuia, de nivelul inalt de paranoie de care esti lovit, domnule profesor.
    A intra in adancurile “rationamentelor” si “dovezilor” prezentate in acest soi de articole este ca si cum ai lua o doza buna de drog halucinogen si tarait de efectul sau ai incepe sa faci in aceasta stare judecati de valoare.
    Mersi, dom’ profesor, ma lipsesc si de una si de cealalta.
  8. De cate ori aud sau vad cuvantul MARE, gandul ma duce la dementa !
    Ma rog, in termeni medicali ar trebui sa vorbim mai degraba de obsesii maniaco-depresive care ii bantuie pe tot felul de “doftori” in ale politicii si/sau istoriei.
    Si ca sa revenim la subiect.
    1. Basescu nu a dat/ordonat nici o “incetatenire in masa”.
    Singurul lucru pe care l-a facut este accelerarea (pe hartie) a acordarii cetateniei.
    Daca se va ajunge la FABULOASA cifra vehiculata de el, adica 5.000 de cetatenii/luna, in fiecare an 60.000 de basarabeni vor recapata cetatenia romana.
    In acest ritm, abia peste 50 de ani 90% din basarabreni vor fi si romani, daca pana atunci nu vine WW III, Apocalipsa, asteroidul, etc.
    2. Pana acum, conform Monitorului Oficial, doar pana in 500 de evrei au primit cetatenia romana !!!
    Dar … in acest moment NU se mai publica in M.O. acordarile de cetatenie intrucat publicarea a intrat in contradictie cu protejarea datelor personale.
    (adresa, CNP, etc)
    3. Avem dreptul doar la informatiile pe care “organili” de stat si partid le considera a fi benigne!
    Din acest motiv suntem in permanenta la curent cu modul cum sunt calarite “Zavoranca”, “Bahmuteanca” si alte doamne ale mass-mediei romanesti, de catre cine si in special in ce pozitie.
    ATAT !
    Basarabia o sa ne fie data sau din nou luata cu pixul pe harta si in nici un caz prin chestii din acele populisto-demagocice care se chama referendumuri.
    4. Ultima.
    Acum 40 de ani, unui domn numit Baranga i se permitea sa scrie piese de teatru, unde multe replici aveau dublu inteles.
    Al doilea inteles fiind o critica a sistemului comunist.
    Ca sa incheiem, blogul dl. prof. Coja, al meu, etc, exista doar pentru defulari personale, pentru crearea impresiei de libertate de expresie, si in special pentru “adunarea” celor cAre inteleg ca “sistemul” nu functioneaza pentru popor Ci doar pentru anumite “elite”.
    Cu alte cuvinte noi ne adunam intre noi ca “ei” sa stie de unde sa ne adune. :)
  9. O. Gioarsa spune:
    Un comentator neroman preconiza rezistenta armata pentru ca “sa-i ucidem pe rand,.. fara mila”. Probabil pe alogeni. Daca el crede ca poporul roman este un popor de ucigasi si de asasini care sa-i omoare pe rand pe alogeni, inseamna ca nu cunoaste simturile unui roman si deci nu este roman. Mai mult ca sigur ca este un alogen. Feriti-va de provocatori ! (sfat de-al ilegalistilor comunisti care la manifestatii de protest nu trebuiau sa raspunda provocatorilor Sigurantei sau Gestapoului)
  10.   adrian romanu spune:
    Sa observam problema: NU REZIDA IN CE FAC AGRESORII, EVREI SAU ALTII, CI IN CE NOI CEI AGRESATI NU FACEM BINE SAU FACEM INCOMPLET. Nu are importanta daca sunt evrei acum, romani, turci, mongoli sau altii in trecut, sau alte rase/natii in viitor. Trebuie sa ripostam eficace, sa le descoperim metodele, sa le contracaram. Daca facem aceste actiuni de inteligenta, contra-atacul nici nu este necesar.
    In trecut cotropirea era doar fizica dar nu a dat rezultate stabile.
    Cotropirea a evoluat la doua etape: prima prin viclenie se infiltreaza in sistemul de stat al victimei, a doua, da lovitura fizica pe cai invizibile: exterminare biologica (infometare, otravire prin hrana, medicamente, vacinuri, modificari genetice etc.) si cai vizibile: asasinate cu sau fara aparenta juridica.
    Nici a doua metoda nu a reusit pe termen lung dar cotropitorii insista din lipsa de noi idei.
    Cum sustinea C. Z. Codreanu, nici o metoda ce eludeaza realitatea nu poate reusi pe termen lung, asa ca nu a fortat realitatea, chiar cand a castigat alegerile din 1937. Nu a fortat realitatea chiar cu pretul vietii. Ba as putea lansa ipoteza ca a inteles ca realitatea ce se impunea pe moment era ca urma sa fie coplesit fizic si asasinat dar simultan aceeasi realitate impunea si realizarea misiunii sale prin transmiterea mesajului esential si uman a misiunii. A devenit, prin subordonare pasnica la realitatea dominanta, o parte permanenta a ei, asa cum frumos si adevarat, domnule profesor Coja, ati intitulat capitolul ”Legionarii in eternitate”. Scria Cioran in “Glasul strămoşesc”, 25 decembrie 1940 : ”Cu exceptia lui Iisus, nici un mort n-a fost mai prezent printre vii. Avut-am careva vreun gând sã-l fi uitat ? >De aici încolo tara va fi condusã de un mort<, îmi spunea un prieten pe malurile Senei. Acest mort a rãspândit un parfum de vesnicie peste pleava noastrã umanã si-a readus cerul deasupra României.” Este oare posibil ca denigrarea legionarilor sa fie datorata faptului ca erau un exempu de succes pe cai pasnice, nobile, umane, impotriva celor care folosesc numai metode distructive violente si degradante? Ca obtineau un efect masiv si coplesitor si de succes prin stimularea aspectelor pozitive, evoluate, elegante, specific umane, colective in sens benefic si le opuneau procedeelor violente, de stimulare a luptei, a competitiei feroce promovate de populatiile primitive ale planetei? Un gand!
    Suntem multi care facem ceva, dar nu se afla pentru ca infractorii ne astupa gura sau ne blocheaza accesul la mijloacele de transmitere a informatiei. Observati va rog: daca nu se facea nimic pana acum, de cand suntem agresati de marea forta internationala, nu mai existam si nu aveati ce sa cititi acum.
    OBSERVAM CA COTROPITORII SUNT INFRACTORI. Ne invata ca hotul neprins este negustor cinstit: FALS! HOTUL NEPRINS ESTE HOT. Ei folosesc instrumente ilegale si apoi pervertesc si anihileaza actiunea sistemului juridic pentru a ramane cu foloasele obtinute, fie o pozitie politica fie una economica sau cel mai des, ambele.
    Solutia? Incurajarea si sustinerea de la om la om a informarii complete si a actiunii intreprinse de acei multi oameni corecti din sistemul juridic care indeplinesc legal si moral misiunea lor in stat: Judecatori, Procurori, Politisti, cu scopul final sa obtinem un mult mai mare efect de epurare a societatii de infractori.
    Raspanditi informatia care deconspira metodele de paralizare a justitiei, cum e cazul site-ului http://www.lumeajustitiei.ro (desi pare a fi sustinut din umbra de persoane care par a avea scopuri dubioase). Totusi este folositor in a releva metode nefamiliare publicului dar foarte utile preventiv, cel putin.
    Legile sunt un rezultat al evolutiei dreptului de peste 5,000 de ani, continuu. Nu sunt o inventie recenta. Sunt FOARTE CORECTE IN CEA MAI MARE PARTE A LOR. Aplicarea legilor este insa impiedicata prin : 1) paralizarea aplicarii atat prin exploatrea fisurilor de catre faptuitori dar mai grav, de aparatorii victimelor in cursul proceselor prin neexploatarea posibilitatilor oferite de sistem-adica mori cu dreptatea in brate, dar nu din vina sistemului ci din vina aparatorilor care nu ti-o sustin in instanta; 2) infractorii se ocupa in mod special de pervertirea legilor infiltrandu-se in comitetele de formulare a legilor pentru a introduce cuvinte sau paragrafe care duc fie la anihilarea scopului unei legi fie la impiedicarea aplicarii acesteia; 3) deasemenea, in acelasi mod de infiltrare, introduc de legi care anihileaza scopul intregului sistem juridic : de exemplu procedurile necontencioase in care o parte este atacata fara a avea dreptul de a se prezenta in fata judecatorului;
    OBSERVAM CA INFRACTORII ISI ASCUND ADEVARATA IDENTITATE evident, ca sa scape de consecinte. Solutia? Sa facem publica identitatea si faptele. De exemplu, motivul pentru care nimic nu se schimba indiferent cine accede prin votare la putere este ca toti, din toate partidele, apartin aceluiasi grup si toti au aceasi scopuri ascunse: sunt toti inrolati in programul de asigurare a preemtiunii evreilor in soceitate, fie sunt evrei cu nume romanesti fie alte rase, multi romani si tigani, subordonati prin casatorie sau subordonati in cadrul organizatiilor ce promit sperante de parvenire intre care cea mai proeminenta este masoneria. Informatia privind adevarata identitate este ascunsa de public deoarece infractorii au acaparat in primul rand mijloacele de transmitere a informatiei. Nu este o coincidenta ca mass media este in intregime detinuta de infractori. Ce informatii asteptam de la ei prin posturile lor de televiziune, radio sau presa? Evident ca ne vor servi "voma" cum se exprima SARBU ADRIAN de la PROTV, in care vinovatii pentru toate problemele sunt altii, mai ales romanii care sunt lenesi, prosti, rai, deci este corect sa fie jefuiti! Verificati pt. dvs. cati dintre conducatorii politici, ai institutiilor de stat si ai firmelor mari si medii din ultimii 20 de ani NU FAC PARTE DIN CELE TREI CATEGORIII DEFINITE MAI SUS? Putini. Vedeti si expunerea de aici : Cornel Dan Niculae – Razboiul nevazut II Ofensiva iudaismului asupra Romaniei.
    DAR acei putini care nu sunt inrolati REUSESC in mare masura sa faca fata asaltului cotropitorilor. Nu e un mic succes, este un urias succes ce trebuie facut cunoscut. Un exemplu recent: in ciuda opozitiei Guvernului Romaniei (!!??), a intregului aparat represiv evreiesc infiltrat in conducerea tarii inclusiv parlament, a fost totusi promovata ZIUA NATIONALA în memoria victimelor masacrelor de la Fântâna Albă şi alte zone, ale deportărilor şi ale Foametei organizate de regimul totalitar sovietic în nordul Bucovinei şi întreaga Basarabie. Camera Deputaţilor a Parlamentului României a adoptat recent propunerea legislativă iniţiată de Tudor Panţîru. Legea prevede comemorări oficiale, depuneri de coroane şi alte activităţi menite să cinstească memoria românilor basarabeni şi bucovineni în fiecare an, în perioada 31 martie – 2 aprilie.
    ESTE VORBA DE O INVAZIE FACUTA PE CAI INFRACTIONALE, FACUTA POSIBILA DOAR PENTRU CA NE LIPSESTE INFORMATIA CORECTA ATAT DESPRE IDENTITATEA FAPTUITORILOR CAT SI DESPRE SUCCESELE CELOR CARE LE OPUN REZISTENTA. Ni se spune ca toti oamenii rai sunt romani si justitia e corupta. Partial adevarat. In fapt, covarsitoarea majoritate a infractorilor semnificativi nu sunt romani iar justitia este in mare parte functionala. Este in interesul infractorilor sa promoveze ideea ca justitia e corupta, evident, pentru ca atunci cand sunt prinsi si condamnati, aceasta s-ar datora coruptiei justitiei si nu vinovatiei lor. Schema clasica – nu va lasati pacaliti va rog.
    Indemnurile la lupta fizica sunt incitate tot de infractori pentru ca ei stiu ca omul sanatos la cap are repulsie pentru violenta si asocierea luptei impotriva infractorilor cu violenta va conduce la diminuarea incisivitatii luptei importiva lor.
    Iata mai sus am mentionat notiuni pe care nu le avem, ne sunt ascunse chiar, cu care trebuie sa ne invatam pentru a putea opera si a ne pute apara nu numai intuitiv ca pana acum ci si sistematic.
    Continuati domnule profesor Coja sa mentineti acest minunat canal de comunicare si sintezele atat de folositoare. Multumim.
  11.   the dude spune:
    rezistenta armata da mi un mesaj. bauc88@yahoo.com
  12. Dacia Mare spune:
    Basescu a usurat acordarea cetateniilor basarabeniilor,prin consulatele din Balti si Cahul.
    Procedura s-a simplificat,in comparatie cu ce era acum cativa ani.
    In prezent in Romania sunt 300000 de basarabeni care au venit dupa 1991!
    In Italia sunt 70000.Si asa mai departe!
    Insa nu am vazut nicaieri milionul de evrei incetateniti in Romania dupa 1990!!!
    Am vazut o lista in Monitorul oficial,de vreo 300 de evrei.
    Intreb si eu, ce si cum.Trebuie sa aflam,pentru ca e in interesul Romaniei sa stim!
    Nu sunt Voronin,ci un dusman al acestui calau al neamului meu!Asa ca stai linistit domnule,care ai scris mai jos.
  13. Dacia Mare spune:
    E clar un lucru:
    In procesul ,,lotului Ion Antonescu,, de dupa 1944 nu s-a vorbit niciodata de uciderea a peste 600 mii de evrei!!!
    Pentru ca daca atunci nu erau dovezi,adica gropi comune,cum ar putea fi acum?
    Cert e ca s-au descoperit pana acuma 2 gropi comune in transnistria,cu vreo 30 de morti evrei,
    alta la Popricani,de 16 cadavre,alaturi de armament sovietic,deci 16 cadavre-agenti NKVD.
    Si s-au mai descoperit gropi comune in Balti,Pepeni,si Sculeni.
    In total maxim 100 de cadavre.
    Asta e ,,holocaustul,, cu cele 600000 de ,,morti,, evrei!
    NU exista nici o dovada istorica care sa demonstreze o asa aberatie monstruoasa,rostita de gasca ioanid-wiesel
    (PS: cum poate ucide cineva 40000 de evrei la Odesa in 1941,si sa-i incinereze pe toti? cum poate crede cineva asemenea aberatie,cand in pozele lor,evreii ne arata spanzurati si incinerati MAXIM 20 de evrei morti??????)
  14. XYZ spune:
    “4- Pe mine nu ma sperie ca ar veni un milion de evrei. Vor veni oameni culti, educati, civilizati, manierati de la care am avea ce invata.”
    Cred ca traiesti pe o cu totul alta planeta. Sau nu esti conectat la realitate. Oricum ar fi, rezultatul e acelasi.
  15. rezistenta armata spune:
    In fata invadatorilor nu exista retineri si nici mila.Trebuie sa lasam deoparte proverbiala noastra contemplativitate mioritica si sa punem mana pe arme, sa ne organizam , daca se poate mai bine decit ei, fara tam tam , si sa actionam hotarit , fara mila , ucigandu-i pe rand ca in orice razboi de guerila, fara sa spunem nimic, doar sa ii ucidem.Astept orice semnal de organizare a unei forte nationaliste romanesti.Refuz sa cred ca nu exista speranta si oameni dornici de actiune impotriva alogenilor.Treaba asta cu opinia publica , cu propaganda ,cu tam tam pe site-uri nu va tine.Trebuie sa ne organizam clandestin si sa fim eficienti fara reclama.Sa culegem informatii , sa le judecam impreuna si sa actionam , ma repet , fara mila.Astept reactii si sper sa ne regasim.
  16. ioan spune:
    O strategie ar fi un protest constant fata de incetatenirea cu pricina si tragerea la raspundere a oficialilor, o alta ar fi sustinerea statului Israel…si mai ales a evidentierii destinului lor profetic – intoarcerea in Tara Sfanta, refacerea Israelului si pastrarea acestuia. Acest ultim “argument” va fi intotdeauna cel mai puternic argument in mintea oricarui evreu , smintit cumva cu ideea cuceririi altei tari. Niciodata aceasta profetie nu va fi abandonata in favoarea cuceririi Romaniei ! Chiar si gestul “minim”, de a desanta 1 milion de evrei, ar fi echivalent cu negarea profetiei si altor porunci ! Sa le aducem aminte pe unde putem, cum putem, cu mic cu mare….!
    Este bine sa incepem sa-i pistonam pe romanii din strainatate sa se intoarca in tara. Un argument solid pt mintile lor tulburate ar fi cel al izgonirii romanilor din tara ! Deci haide-ti la treaba !
  17. anton beton spune:
    Astept un HOLOCAUST adevarat! Daca tot am fost acuzati noi romanii ca i-am belit pe jidani, macar sa o facem pe bune…
  18. XYZ spune:
    Referitor la Mel Gibson: tatal lui intr-adevar contesta holocaustul. Din alte surse insa am aflat ca toata tevatura asta a celebrului sau fiu cu evreii, de acum citiva ani, nu a fost decit o strategie publicitara, Mel avind numerosi evrei in “staff”-ul sau, inclusiv bodyguarzi, asa ca…
  19. Nicky Percea spune:
    1- Citeam nu de mult nemultumirea unor basarabeni ca in vreo 5(cinci) ani basescieni s-au dat vreo 5000 de cetatenii romanesti la basarabeni, interval in care Bulgaria a dat vreo 80.000 de cetatenii bulgaresti la basarabeni(in principal gagauzi). Ceea ce inseamna ca un milion de cetatenii se dau intr-o mie de ani(1.000.000 : 5.000 = 1.000). Probabil sub pseudonimul “Dacia Mare” se ascunde fostul presedinte Voronin.
    2- Daca este adevarat ceea ce se afirma si daca se confirma, ce mai facem noi cu religia noastra ? Vom trece la mozaism ? Si ce se va intampla cu atatea biserici noi care s-au construit dupa 1989 ? Ce se va intampla cu toti popii ? Vor fi facuti rabini ?
    3- Se punea intrebarea de ce evreii insisi nu se revolta la ce se intampla. Eu cred ca de frica. Cred ca la ei securitatea este de 10 ori mai fioroasa decat securitatea lui Dej sa a lui Ceausescu.
    4- Pe mine nu ma sperie ca ar veni un milion de evrei. Vor veni oameni culti, educati, civilizati, manierati de la care am avea ce invata. Pe mine insa m-ar speria daca ar veni milioane de tigani din toata Europa ca sa faca si pentru ei o tara pentru ca n-au si ei o tara a lor, din India fiind izgoniti acum 2500 de ani si aia nu-i mai primesc inapoi.
    5- Singura arma cu care ar putea lupta rom^nii pentru a-si pastra statutul si demnitatea ar fi cea daruita de Lenin in apelul : “Invatati, Invatati, Invatati !”. Stiati ca 50% dintre rom^ni erau analfabeti in capitalism conform recensamantului din 1930 ? Atunci analfabetismul era endemic. Analfabetismul cred ca in curand va deveni iar endemic. Chiar daca unii cred ca daca stiu sa citeasca pe silabe nu mai sunt analfabeti. Probabil unul din motivele distrugerii comunismului a fost si acela ca promovase prea mult cultura, moralitatea si invatamantul. Ori sclavii nu trebuie sa fie prea destepti ca sa poata fi pacaliti.
    6- As dori ca cei care comenteaza sa nu mai folosesca invective de genul “spurcati de maramoi”, jidani, etc. Nu ne sta bine noua rom^nilor sa vorbin asa. Si nici nu vorbim asa. Rom^nii neaosi au un bun simt inconfundabil. Cu exceptia poate numai a unor peremisti sau unii minoritari. Dar sa se identifice pentru a nu fi confundati cu rom^nii majoritari.
  20. adrian romanu spune:
    Fascinanta ipoteza ca evreii au organizat holocaustul. Este asta oare una din explicatiile posibile pentru care sunt impiedicate cercetarile asupra holocaustului pe calea incriminarii prin lege a negarii existentei acestuia si prin asta, a dubiului necesar pentru justificarea initierii unei cercetari stiintifice? Ascund evreii acesta informatie? Este ciudat ca se fac filme cu duiumul despre holocaust dar nu cercetari stiintifice. De exemplu, ce problema ar fi sa se cerceteze arhivele national socialiste la BAD AROLSEN in Germania, depozitate, inchise si necercetate de la razboi pana in prezent? Daca insisi nemtii le tin inchise, puterile cuceritoare le pot forta mana sa le deschida sa se cerceteze, sa aflam si noi amploarea atrocitatilor, caci se vor gasi inregistrarile si se va putea reconstitui cu usurinta si cu siguranta lista exacta a celor 6 milioane de victime cu nume, prenume, legaturi de rudenie, provenienta, totul se poate reconstitui om cu om, loc cu loc, victima si calau. ISTORIA TREBUIE SI POATE SA FIE O STIINTA EXACTA, CU ATAT MAI COMPLETA CU CAT ESTE MAI RECENTA (este ideea corecta a unora mult mai inteligenti ca mine). Si holocaustul este recent si de mare interes mondial. Cu certitudine intreaga omenire le va da ajutor evreilor sa aduca la lumina intreg adevarul in cel mai mic detaliu, meticulozitatea germana proverbiala cu care au tinut evidentele din totdeauna fiindu-le cel mai mare aliat. Ar trebui ca lista victimelor, locul de bastina si lista rudelor sa fie pe internet. O idee.
  21. gicu spune:
    Ma mir ca un om inteligent ca dvs. se lanseaza in SF.Nu inteleg de ce nu multumiti sionismului si comunismului ca ne-au scapat de 800000 de evrei, care au plecat de buna voie.Nu stiu cati copii de tarani mai intrau la facultate fara numerus clausus si cu o gramada de evrei dornici de invatatura. Pot admite ca exista planuri de urgenta, dar nu vad unde e urgenta.Siria si Egiptul au probleme interne.Iranul, chiar si cu bomba, nu o va folosi.Multi investitori imobiliari sunt evrei – findca faceau un profit frumos.Folositi briciul lui Ockam cand cautati explicatii.
  22.   E.B. spune:
    Sa-i bata Dumnezeu pe cei lasi si vicleni!
    Doamne ajuta!
  23. Fabian spune:
    Felicitari pentru material. Incetatenirea evreilor seamana cu o invazie de lacuste. Prapad va fi daca se va intampla asa, pt pacatele noastre…
    In aceste zile ale patimii si Invierii Mantuitorului evreii fac cele mai mari orgii din Talmud, adevarate ritualuri satanice.
    Bine spune Sf. Ioan Gura de Aur (†407) despre jidovi: “sinagoga este mai necinstita chiar decat crasma! Sinagoga nu este numai locuinta de talhari si de crasmari, ci locuinta de demoni. Dar, mai bine spus, nu numai sinagogile ci chiar si sufletele iudeilor.Nu-i oare mai mare vatamarea sufleteasca in locul acela unde se aduna ucigasii lui Hristos, unde este izgonita crucea, unde este hulit Dumnezeu, unde nu se cunoaste Tatal, unde se ocaraste Fiul, unde se leapada harul Sfantului Duh, dar, mai bine spus, unde sunt chiar demonii? In templul idolilor necredinta e vadita si descoperita; nu poate momi cu usurinta si nici nu poate insela pe un om cu minte si intelept; in sinagogă iudeii spun ca se slujeste lui Dumnezeu, ca sunt urati idolii, ca sunt cinstiti profetii; prin aceste cuvinte pregatesc momeala si ii prind in laţurile lor pe crestinii simpli si nepriceputi.
    Prin urmare, sunt la fel de necredinciosi si iudeii, si paganii, dar inselaciunea savarsita de iudei e mai cumplita. In sinagoga lor se afla un jertfelnic, jertfelnic nevazut de inselaciune! Pe el nu se jertfesc oi si tauri, ci suflete de oameni.” (Omilia I impotriva iudeilor)
  24. doru1943 spune:
    Domnule profesor, bine ca mai sunt oameni ca dvs.care au curajul sa spuna adevarul despre spurcatii astia de maramoi!Ce fac marii patrihoti,v.c.tudor,romanica mare,noua dreapta,[astia s/au umplut de tigani si/ii jelesc pe romanii din Valea Timocului]..ce fac toate bulendrele politice care sub protectia patriotismului de carton isi vad de ,,treburi,,?? Poate apare un nou Codreanu…DA DOAMNE!!!Totusi cu anticipatie zic si eu Hristos a inviat,desi tot jidovii l/au crucificat…Va urez sanatate,si putere …aveti nevoie…
  25. Virgil Ciuca spune:
    Cine este N.V. ? altfel felicitari Domnule Ion Coja pentru curajul de a fi ROMAN
    Primul lucru pe care pot sa-l fac este sa mediatizez, fara retinere, acest articol cunoscutilor
    Virgil Ciuca
  26. Dacia Mare spune:
    Nu mai inteleg nimic.Intr-o conferinta ati spus ca ati acceptat ca o parte din evrei sa vina in Romania,daca renunta la acuzatiile de holocaust.
    Pe de alta parte,putem stii numarul exact al evreiilor din Romania?
    Din cate stiu,in Monitorul Oficial se publica toti cetatenii care au dobandit cetatenia romana.
    Cert e ca Basescu a dat 1 milion de cetatenii in masa romaniilor din Basarabia,fapt ce merita o strangere de mana,si o felicitare.
    Vrem sa stim numarul exact al evreiilor din Romania,in 2011,acum in momentul discutiei.
    Nu se poate ascunde de Monitorul Oficial,o astfel de stire.
    Puteti sa ma contraziceti,aveti dreptul,si trebuie sa avem informatii corecte,de aceea va ascult.
  27. XYZ spune:
    Ce sa zic, viitor de aur tara noastra are! Pai cum dracu’ sa se anunte ceva pe cale oficiala, hai ca e chiar amuzant?! Bine, oricum nu mai are nici o importanta, caci, precum am spus de “n” ori, Romania nu mai apartine de mult romanilor. De mult insemnind decembrie 1989. Iar cei care inca le mai cauta in coarne evreilor ar face bine sa se trezeasca. Dar si asa este prea tirziu. Vedeti in ce hal am ajuns? Ni se fura pamintul de sub picioare bucata cu bucata si noi stam si asteptam, si asteptam… sa murim.

Niciun comentariu: