vineri, 30 iulie 2010

Sinistratii braileni vor microunde si se caca la dusuri

Vă rog să citiți cu precautie acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa. Si mai ales comentariile privind sterilizarea, poemele. Există o saturație care riscă să ducă la violențe, cum s-a mai întâmplat. Cu prietenie, Dan Culcer


Banner
Sinistratii braileni [țigani] vor microunde si se caca la dusuri
Vineri, 30 Iulie 2010 16:54
Scris de ZIUA VECHE
9 Comentarii


Cei o suta de sinistrati, adusi in tabara Lacu Sarat din judetul Braila, dupa ce apele Dunarii au crescut si au intrat in cele doua blocuri sociale in care locuiau, au provocat distrugeri semnificative in locurile unde au fost cazati, bagand pe foc chiar si bancile stradale din statiune, pe care le-au folosit drept combustibil pentru gratare, transmite Agerpres.

Potrivit sefului Directiei Judetene de Tineret (DJT), Sorin Constantin, care are in administrare tabara din statiunea Lacu Sarat, locurile unde au fost cazati arata "ca si cand ar fi trecut teroristii pe acolo" si vor mai trece cateva luni pana cand tabara va fi igienizata si deparazitata.

"Au facut dezastru, au vandalizat tot. Au pus bancutele pe foc si au facut gratare cu carnea pe care au primit-o ca ajutoare. Au stricat toate bateriile de la cele 12 dusuri, ca sa nu mai spun ca si-au facut nevoile direct in dusuri, nu la WC. Nu am facut inca o evaluare a pagubelor, dar la aceste cheltuieli se vor adauga si cele pentru deratizare, dezinsectie, dezinfectie, asa am facut si in 2006. Cand au stat aici in 2006, doua luni de zile dupa ce au plecat nu am putut sa fac nimic, pentru ca au ramas paduchi in urma lor", a declarat Sorin Constantin.

Directorul DJT a mai spus ca sinistratii nu au fost multumiti nici de ajutoarele primite, pe care le-au aruncat in mare parte, luandu-i chiar la rost pe cei care le-au trimis.

"Aruncau cu conservele primite ca ajutoare si spuneau: ce asta e mancare? Cearsafurile si pernele le-au aruncat in curte. Paturile din lana primite de la Crucea Rosie au spus ca ii inteapa si le-au pus pe jos in loc de covoare, ca sa calce pe ele. Dupa ce au primit haine ca ajutoare, le-au imbracat si cand s-au murdarit le-au aruncat la gunoi, desi aveau lighene si detergent de la Crucea Rosie. Le-a adus cineva Pepsi si au strigat dupa el sa le aduca si ness. Au cerut cuptoare cu microunde, ca ei asa aveau acasa", a mai spus Sorin Constantin.

Primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu, a admis ca aceasta nu a fost cea mai fericita solutie pentru rezolvarea cazarii celor 100 de persoane, in mare parte de etnie roma, beneficiare de ajutor minim garantat, mai ales ca exista experienta anului 2006, cand aceiasi sinistrati au facut acelasi gen de probleme.

Angajatii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, care au avut ca misiune scoaterea malului din locuintele sinistratilor, au spus ca aceasta a fost "una din cele mai tari experiente" prin care au fost nevoiti sa treaca, avand in vedere mizeria de nedescris care se afla in casele lor.

"Faceam ca la armata: care e mai tare sa intre. Ti se intorcea stomacul pe dos ce era acolo. Nu mi-am inchipuit niciodata ca acolo pot locui niste oameni", a povestit unul dintre pompierii greu incercati in aceasta misiune.

Din cei 100 de sinistrati, adusi in tabara Lacu Sarat la sfarsitul lunii iunie, in prezent au mai ramas 41, care sunt tinuti permanent sub observatie, pentru a nu mai aparea si alte distrugeri.

Nivelul cel mai ridicat al Dunarii a fost atins la Braila pe 5 iulie, cand fluviul a inregistrat 709 centimetri si un debit de 15.040 metri cubi pe secunda, cu 10 centimetri peste cota istorica din 2006.

Trimiteti acest articol mai departe:
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP
Comentarii

#9 Fuhrerul v-a aratat CE e de facut... da voi NU si NU... ca "stim noi ce facem.." — Foreskin 30-07-2010 22:20
..oricum, e bine sa nu-i folositi in compozitie la conservele pt. caini si pisici.. daca nu vreti sa turbeze...


#8 Au avut noroc tiganii — Cineva 30-07-2010 21:17
Daca se apucau de distrugeri cred ca innoptau si locuiau pe strada .Ptr mai multa siguranta eu cred ca tiganii trebuie sa fie cazati la puscarie . Si mancare tot de acolo sa primeasca . Curatenie sa-si faca singuri . Pompierii au alte misiuni . Tiganii trebuie evacuati inclusiv din locuintele sociale iar ajutorul social taiat deoarece dintotdeauna au fost paria si cancerul societatii . In general ei trebuie exterminati . Nesimtiti si plini de paduchi!


#7 ce oameni sunt astia ? Io observ ca-s tiganoi ! — ion berciu 30-07-2010 21:06
Moarte Tiganoilor!


#6 Romanii sunt de vina !!! — oblioo 30-07-2010 20:21
Acesti oameni au dreptul la viata, dar nu este indicat sa aiba copii. Campania de sterilizare voluntara ar fi trebuit sa se incheie la ora asta. Operatia este foarte simpla, se leaga trompele uterine. In occident multe persoane aleg sa faca operatia de sterilizare, dupa ce au 2 copii, de exemplu si considera ca nu isi mai permit altii.
http://www.netdoctor.co.uk/sex_relationships/facts/sterilisation_women.htm
In anii 60-70 au existat campanii de sterilizare pentru amerindienii din Canada si aborigenii din Australia.
Un stat drebuie sa incurajeze doar reproducerea membrilor sai sanatosi si educati.


#5 Plural - POPularisme — jan dinu 30-07-2010 19:49
Salvati shatra - migratoare
C-o duce rau shi moare ...
Alfel merg s-a cerseasca
Umiliti ,n-au traditie s-a munceasca!!

Facind foarte multi copii
Totzi din cinshpe ramashi vii ..
Mai tirziu shi-aduc aportu
Pradind lacimitir shi mortu !!

HINDishistanul creste ,creste
Europa se timpeshte
Cu SOROS$ aliat
Totul e contaminat !!

Presedinti - regi - imparati
Sunt in shatra lor toti - frati ...
La - LOJA - ce-a mai de sus ...
Unde-i greu - azi de patruns !

JD-USA


#4 Discriminatii romales — ALBU DUMITRU 30-07-2010 19:27
Zigeuner, in mod decent va zic , carati-va din Romania. E prea frumos pt voi aici


#3 P R O P U N E R E S E R I O A S A — Cel Mai Tare 30-07-2010 19:22
Propun ca imediat, chiar in aceasta seara, ziarul DE MARE SUCCES, ziuaveche, sa trimita pe doamna ziarista Mihaela CARLAN sa faca un reportaj la fata locului pt. ca dumneaei are deja experienta in acest domeniu; aduceti-va aminte ca dinsa a facut acel nemaipomenit reportaj din subteranele Bucurestilor. Hai, domnu' Pena, da-i o suta de lei si sa se deplaseze imediat acolo si sa se intoarca cu reportaju. Da? ... Sa mai scrie si pentru noi nu numai pt. [cenzurat]ri!


#2 POPularisme .. — jan dinu 30-07-2010 18:50
Pentru shpaga cu parai
Tziganii intra shi'n rai
Au poarta mereu deschisa
Doar la prosti este inchisa !

Romanii ramin geloshi
Ca n-au bani nici de galoshi
Daca muncesc ziua toata
Bogatia nu se-arata !!

Tzara devenita shatra
Uite ,totzi ce aur poarta ..
Lanturi grele au la git
Cind joaca mereu - barbut
Semn ca's din trib - avut !

Acum nu le e rau ..
Sunt bashtani shi la bulau ..
Dar de vor trece la Shiva ...
Devin rai la fel ca IUDA........!!

JD-USA


#1 SUGESTIE.... — caramache 30-07-2010 17:29
Propun ca acesta stire sa fie transmisa de catre ziarul Ziua veche si ambasadorii Romaniei in tarile respective urmatorilor: Regina Marii Britanii, Regele Spaniei, Presedintele Frantei, Cancelarul Germaniei, Primul ministru al Italiei, precum si celorlati sefi de state si prim-ministri ai celorlalte tari din Uniunea Europeana.
De asemenea aceasta stire trebuie trimisa si Comisiei ONU pentru drepturilor omului si ong-urilor care se ocupa cu drepturile omului pentru a invita membrii acestora la curatatul fecalelor sinstratilor braileni.

Niciun comentariu: