joi, 23 martie 2017

⦁ Gandeste.org este un agregator de opinii.


GÂNDEȘTE!
Gandeste.org este un agregator de opinii.
⦁ Suntem un blog de opinii, nu o agenție de știri. Noi prezentăm opinii incorecte politic, nu dăm știri, fie ele false sau adevărate.
⦁ Susținem libertatea de expresie și dreptul fiecăruia de a-și face auzită opinia.
⦁ Majoritatea articolelor de pe blogul Gandeste.org sunt preluate din surse diverse, iar sursa și autorul sunt tot timpul prezentate la finalul articolelor.
Gandeste.org nu are scopul de a produce beneficii financiare, astfel încât traficul produs de articolele postate nu este monetizat. Pe site-ul Gandeste.org nu este acceptată publicitate.
⦁ Traficul site-ului este monitorizat de Trafic.ro și poate fi văzut de toți cei interesați.
Dacă cineva se simte lezat de unul din articolele publicate pe blogul Gandeste.org, poate trimite un drept la replică pe adresa redacției, iar acesta va fi publicat pe site.
Daca pana acum ignoranta a fost cuvantul de ordine, daca realitatea inconjuratoare a fost o simpla stire la TV pentru tine, este momentul sa deschizi ochii, sa nu te mai lasi dus de val, manipulat si inrobit. Gandeste tu, impreuna cu cei din jurul tau, pentru tine si pentru cei din jurul tau! Singur nu poti schimba nimic dar impreuna putem schimba lucrurile, sa mearga in directia normala si fireasca si nu in cea trasata cu rigla sau prin cifre de altii pentru care oamenii sunt doar niste cifre, niste procente sau cine stie ce acronime! Daca iti pasa de tine, de familia ta de toate lucrurile bune si frumoase ce te inconjoara si vrei ca si maine sa le vezi… GANDESTE!
gandeste

? = Intreaba

?! = Intreaba-te

! = Afirma


1. Principiul Unitatii, inseamna a vedea Intregul in tot si in toate si a intelege si a trai ca facand parte dintr-un Intreg. Fii cu adevarat Spiritual, fiindca a fi Spiritual inseamna a uni si a te simti unit cu toti ceilalti si cu Intregul Univers.
2. Principiul Adevarului. Din principiu sa traiesti in Adevar, sa cultivi Adevarul si sa Iubesti Adevarul toata Viata ta. Cultiva-ti puterea Discernamantului pentru a putea lua decizii sanatoase si a face fapte bune, astfel vei putea deveni un Om Spiritual.
3. Principiul Vietii. Din principiu Iubeste si respecta Viata si toate Formele de Viata. Accepta Viata asa cum este si creaza-ti o Viata plina de Bucurie, Fericire si Armonie, Constientizand ca Viata este Bunul cel mai de pret.
4. Principiul Iubirii. Daruieste-te total in tot ceea ce faci si fa tot ce faci din tot sufletul tau, din toata inima ta, din tot cugetul tau si cu toata puterea ta, dovedind Intelepciune si Iubire in toate activitatile pe care le desfasori.
5. Principiul Spiritual. Din principiu sa nu judeci, sa nu condamni, sa nu invinuiesti si fii plin de Iubire si Respect pentru tot ce-ti ofera Viata. Fii Spiritual si iubeste Iubirea, fiindca a fi Spiritual inseamna a Trai in Iubirea neconditionata a Intregului.
6. Principiul Creativitatii. Fii Creativ, Visator si Vizionar, plin de Intelegere, Rabdare, Acceptare si Deschis la nou. Invata a invata din tot ce-ti ofera Viata si invata-ti lectiile de Viata pentru a putea creste si evolua Spiritual.
7. Principiul Evolutiei. Cultiva-ti cele 7 virtuti: Credinta, Nadejdea, Dragostea, Chibzuinta, Cumpatarea, Curajul si Intelepciunea si preocupa-te mereu de Desavarsirea ta, impreuna cu semenii tai. Ocupa-te mereu de Evolutia ta Spirituala, fiind permanent in comuniune si comunicare cu semenii tai, pentru a Evolua impreuna cu ei si spre binele tuturor.
8. Principiul Asumarii. Fii Constient de Menirea ta in aceasta Viata si in Univers si asuma-ti rolul de co-Creator in Creatie. Deasemenea, asuma-ti responsabilitatea asupra Gandurilor, Emotiilor, Sentimentelor, Vorbelor si Faptelor tale, dar asuma-ti Responsabilitatea si asupra Sanatatii si a Vietii tale, Constient fiind ca Sanatatea este Bogatia Omului.
9. Principiul Telului. A avea un Tel in Viata si a fi mereu Constient de el este foarte important. Din principiu fii un bun Prieten tuturor si priveste Prietenia ca tel si nu ca mijloc pentru atingerea Telului. Scopul Vietii este folosirea mijloacelor care o fac sa merite traita.
10. Principiul Succesului. Fii Constient ca poti realiza absolut tot ce-ti doresti in Viata, daca traiesti respectand Adevarurile, Principiile si Legile Universale, bucurandu-te de Succes impreuna cu semenii tai.
11. Principiul Demnitatii. Din principiu da dovada de Demnitate, Harnicie si pastreaza-ti Integritatea personala. Orice ti s-ar intampla in Viata, sa nu uiti un singur lucru: sa-ti ramai credincios tie insuti.
12. Principiul Valorii. Invata sa apreciezi Adevaratele Valori in Viata. Pune intotdeauna Valorile Spirituale mai presus de cele Materiale, fii darnic si lauda-i pe ce-i ce au merite si calitati deosebite. Intelegerea Vietii planetare la nivel national, international si mondial, presupune Cunoasterea in detaliu a Problemelor Omenirii la toate nivelele si acceptarea acestora si totodata solutionarea lor prin actiuni Comune, respectand Principiile, Adevarurile si Legile Universale.  (silentiumlink.blogspot.com)

Text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa. Cu prietenie, Dan Culcer

Niciun comentariu: