sâmbătă, 8 octombrie 2011

Publicarea unei istorii integrale a României și românității

Vă rog să citiți acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa. Cu prietenie, Dan Culcer

Daca doriti sa luati legatura cu noi, sa va alaturati cauzei noastre, sa participati la manifestari, sa ajutati sau pur si simplu sa va informati  ne puteti trimite un email la contact@basarabia-e-romania.ro . Lasati datele de contact si va vom raspunde in maxim 24 de ore.
Cine nu se implica nu exista. Omul exista atata timp cat isi face simtita prezenta in societate si militeaza pentru drepturile lui si ale semenilor sai.

Aşteptăm diaspora să ajute publicarea unei carţi de istorie comune

Având în vedere intoxicarea la care a fost supusă populația românească de pe cele două maluri ale Prutului, începând cu sfârşitul celui de al doilea razboi mondial şi până astăzi, ne-am propus să scoatem o carte de istorie care să prezinte în mod realist şi imparţial, cu greşeli şi cu lucruri bune, istoria statului român de la formare şi pâna în anul cheie 1989.
Foarte multă lume nu are acces la cărţile scrise după 1990, care conțin o istorie  văzuta total diferit faţă de cea din timpul comunismului, în care sărbătoream 23 august ca o mare zi națională în timp ce ea a fost o alta mare greșeală istorică. Accesul este limitat pe de o parte de slaba promovare iar pe de altă parte datorita costurilor, lucru care nu permite achiziția de o parte însemnata a populației.
Această carte dorim să o distribuim în mod gratuit pe cele două maluri ale Prutului.
Pentru acest lucru avem nevoie însa de susținerea adevăraților români și în acest sens fac apel la românii din diaspora pentru a ne putea ajuta. Fiecare poate veni cu cât dorește. Noi ne asumăm costurile de realizare a lucrării iar pentru publicare și distribuție solicitam ajutorul tuturor. Doresc să transform acest proiect important în proiectul românilor din diaspora, cartea urmând a avea la final o lista cu toate persoanele care au ajutat , excepție cazul în care aceștia  solicită expres că nu doresc să apară. Cartea se va publica și pe internet și orice o va putea descarca în mod gratuit și o va putea distribui în mod gratuit.
Așteptăm email la contact@basarabia-e-romania.ro . Înscrieți-va în lista de posibili colaboratori şi vă vom contacta când lucrarea este finalizată ( nu avem nevoie de nimic până atunci). Este responsabilitatea tuturor românilor să cunoască adevărata istorie și să o inteleagă.

Niciun comentariu: