marți, 2 iulie 2013

Despre Basarabia sub genericul „Basarabia e Romania” cu reprezentantii de vaza ai organizatiei „Actiunea 2012”.

Mult stimati colegi si prieteni,

Alaturat gasiti o exceptionala inregistrare la TVR1 privind Basarabia sub genericul „Basarabia e Romania” cu reprezentantii de vaza ai organizatiei „Actiunea 2012”.

Deoarece initiativa legislativa care se pregateste, sustinuta deja de 116 parlamentari romani, poate fi semnata doar de cetateni romani cu domiciliul in Romania, este in primul rand de datoria romanilor din Romania pentru a sustine aceasta civica initiativa.

Cu deosebit respect,
Valeriu Dulgheru

http://www.tvrplus.ro/editie-dreptul-la-replica-113336
27 iunie 2013

Dialog de la egal la egal

Din ce în ce mai des presa internaţională relatează incidente neplăcute în care sunt implicaţi români sau firme româneşti. Câteodată, aceste informaţii se dovedesc total eronate. Se dau dezminţiri sau nu, se fac rectificări sau nu, dar impresia negativă rămâne. Fie că trăim în ţară sau afară, aceste lucruri ne afectează, motiv pentru care suntem mereu interesaţi să aflăm orice informaţie în acest sens. 

Din dorinţa ca dialogul cu ceilalţi să se poarte de la egal la egal, Marian Voicu aduce săptămânal „Dreptul la replică” la TVR Internaţional. El este gazda unui talk-show cu diverşi invitaţi, despre cele mai actuale ştiri. 

Programul va fi transmis live, astfel încât telespectatorii pot intra în legătură directă pentru a-şi exprima opiniile sau pentru a veni cu informaţii suplimentare pe marginea subiectelor abordate.




TVR International


Dreptul la replică


27 iun 2013



< Înapoi în prima pagină


Dreptul la replică
35499 vizualizari



Platforma Civică ACȚIUNEA 2012 a strâns peste 40.000 de semnatilde;turi în campania "Aducem Basarabia acasatilde;”. Cele peste 30 de ONG-uri membre ale platformei au lansat o iniţiativatilde; legislativatilde; care are sprijiinul a 116 parlamentari. Dar cât de popularatilde; este de fapt mişcarea unionistatilde; şi care sunt şansele ca 

Niciun comentariu: