vineri, 10 iunie 2011

A fost confirmată înregistrarea PARTIDULUI POPORULUI -prin președintele CONSTANTIN COJOCARU și alți membri fondatori

Vă rog să citiți acest text selectat de mine, în speranța că vă poate interesa.
După o bătălie juridică care a durat cîteva luni, partidul economistului Constantin Cojocaru a fost înregistrat oficial și încercarea de sabordarea a acestei inițiative politice blocată. Cred că avem, dacă nu o victorie definitivă, măcar o acțiune care consolidează șansele unei reforme în România, după două decenii de cleptocrație. Angajamentul moral al tuturor fondatorilor, al lui Constantin Cojocaru ca inițiator este foarte important.
Responsabilitatea pe care și-o asumă, retrezind speranțele națiunii române în dreptate și cinste va fi greu de purtat. Au nevoie de ajutorul și implicarea tuturor oamenilor de bine. Dacă va ști să se ferească de un centralism excesiv și de personificarea speranței, această mișcare politică are șanse să scoată țara din marasmul în care au antrenat-o cleptocrații. Partidului Poporului PP-LC trebuie să organizeze o rețea policentrică, de oameni care cunosc realitatea locală și fac politică nu pentru ca să ia locul hoților vechi ci ca să alunge hoții și să organizeze speranța, contra haosului și mitocăniei. Voi urmări cu atenție critică acțiunea acestei organizații.
Cu prietenie, Dan Culcer


Număr unic dosar (Număr anterior): 56485/3/2010 
Înregistrat în data de: 24 Noiembrie 2010
Obiectul cauzei: partide politice
Materia juridică: Civil
Stadiu procesual: Fond

PĂRŢI:
  1. PARTIDUL POPORULUI -PRIN PREŞEDINTE COJOCARU CONSTANTIN - Petent
  2. MIHĂILĂ PETRU - Petent, MEMBRU FONDATOR
  3. POTRA DOREL - Petent, MEMBRU FONDATOR
  4. OSANU ARGHIRE - Petent, MEMBRU FONDATOR
  5. DORUŞ NECULAI - Petent, MEMBRU FONDATOR
  6. COJOCARU VALENTIN - Petent, MEMBRU FONDATOR
  7. CAEA MIHAI - Petent, MEMBRU FONDATOR
  8. RÎŞNIŢĂ Gheorghe - Petent, MEMBRU FONDATOR
  9. PARTIDUL POPORULUI PRIN DIACONESCU IULIUS-MARIO, GHERGHICEANU FLORENTINA ŞI SEFER CRISTIAN CU DOM.ALES - Intervenient în nume propriu

TERMENE DE JUDECATĂ:
Nr. Data Soluţie Detalii
1.  6 Iunie 2011 Admite cererea Admite cererea principală. Dispune înregistrarea Partidului Poporului PP-LC în Reg. Partidelor Politice al TB. Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de Şuţu Vasile, Burcea Constantin, Ştirbu Pavel, Moldovan Mircea, Cantemir Crişan Antoniu, Turc Ioan. Respinge ca fiind neîntemeiate cererile de intervenţie în interes propriu (cea precizată a numiţilor Diaconescu Iulius Mario, Gherghiceanu Florentina, Sefer Cristian George; precum şi cea formulată de intervenienţii Tănăsescu Elena şi Floştoiu Florin-Ion). Anulează ca netimbrată cererea de intervenţie în interes propriu formulată de către Partidul Solidarităţii Democratice pentru Şanse Egale şi o Societate mai Bună. Dispune publicarea înregistrării Partidului Poporului (PP-LC) în Monitorul Oficial după rămânerea definitivă a prezentei. Cu drept de contestaţie la Curtea de Apel în termen de 5 zile de la comunicare.

Niciun comentariu: