duminică, 5 iunie 2016

Ion Teleanu, Profeți și profeții…

Atenţie la previziunile lui Nikolas van Rensburg Postat la: 17.03.2016 – 09:38 | Scris de: ZIUA NEWS 0 De când migraţia musulmană a luat amploare în Germania, discret şi fără prea mare tam tam, şcolile şi cafenelele din Germania au şters din meniul lor carnea de porc pentru a nu „ofensa migranţii musulmani”. Astfel, numărul cantinelor publice, al grădiniţelor şi al şcolilor care au decis să nu mai servească cârnaţi, şuncă sau alte produse din carne de porc din motive religioase sunt într-o continuă creştere. Această realitate a fost confirmată recent pentru express.co.uk.de către Daniel Gunther, un reprezentant al partidului cancelarului german Angela Merkel, care susţine că produsele din porc au fost scoase din meniurile şcolilor, creşelor şi cantinelor de pe întreg teritoriul ţării. Însă, această măsură pune în mare încurcătură pe cei din partidul lui Merkel, întrucât păstrarea cărnii de porc în meniuri face parte din cultura germană. Şi un exemplu elocvent în acest sens sunt cârnaţii, unde la festivalul Oktoberfest, din Munchen, cel mai mare festival al berii din lume, cârnaţii sunt serviţi împreună cu halbe de bere. O asemeenea măsură va cântări enorm în cariera politică a Angelei Merkel, dacă ţinem cont de faptul că ea este susţinătoare înfocată a migraţiei musulamane către Europa, fiind totodată şi una dintre promotoarele Planului Kalergi.
De fapt, contele austriac născut la Tokio, Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi, este cel care a pus bazele imigraţiei musulmane către Europa. În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi menţiona că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializata de amestecul rasial. El afirmă, fără jumătăţi de măsură, că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare, pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat, de către elită aflată la putere. „Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică- negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”
Dar ceea ce se întâmplă acum cu migraţia musulmană şi multe alte evenimente la nivel mondial au fost previzionate, pas cu pas, de către Nikolas van Rensburg, născut în 1864, în Africa de Sud şi care a murit în 1926. Acesta la vârstă de şapte ani a descoperit că are darul previziunii. El a devenit celebru prin faptul că a prezis producerea primului Război Mondial, cu mult timp înainte ca acesta să se producă. Mai mult, a prezis şi înfrângerea Germaniei în acest război. O altă predicţie importantă a fost cea legată de apariţia gripei spaniole (1918-1919) şi a numărului uriaş de victime, mai multe ca în primul Război Mondial. După ultimele reevaluări, gripa a făcut peste 100 de milioane de victime. În Madrid, în trei zile au fost contaminaţi 70% din populaţie, iar în Franţa au murit 408.000 persoane. Nikolas van Rensburg s-a implicat direct în doilea război al burilor (1809-1902), de partea coloniştilor olandezi (burii), împotriva Imperiului Britanic, participând la toate acţiunile de luptă. S-a spus despre el că ar fi una dintre cele mai importante personalităţi ale acestui război, deşi nu a folosit niciodată o armă de foc împotriva englezilor, rolul său fiind mai mult de consilier pentru armata, de „reparator” al sufletului. A fost foarte apreciat, deşi a prevăzut înfrângerea burilor, ceea ce i-a atras multe resentimente din partea anumitor politicieni.
Predicţiile sale au început să se confirme una câte una. El a fost primul care a prezis apariţia comunismului în Rusia şi decăderea lui, independenţa Indiei, a ţărilor din Africa, precum şi independenţa Irlandei de Nord. Previziunile au continuat cu cel de al doilea Război Mondial, bombardarea oraşelor germane şi masacrarea populaţiei, tribunalul de la Nurenberg şi executarea principalilor conducători germani, divizarea Germaniei, constituirea ONU, a Uniunii Europene, a Noii Ordini Mondiale, biserica catolică trădată, accidentul nuclear de la Cernobal, reunificarea Germaniei şi căderea Zidului Berlinului, moartea prinţesei Diana, războaiele din Golf, alegerea Angelei Merkel (prima femeie-cancelar), sfârşitul apartheidului, guvernul condus de Nelson Mandela etc. Către sfârşitul vieţii sale, el a avut din ce în ce mai multe viziuni despre ce se va petrece după anul 2000. Iată câteva: ascensiunea Islamului şi a Indiei în Africa (dar nu numai aici), degringolada totală a moravurilor (homosexualitate, pedofilie, apariţia unei maladii mortale, SIDA, care va afecta mai mult populaţia de culoare etc.), revenirea comunismului, nebunia SUA faţă de Orient, care va culmina cu folosirea bombelor atomice, probabil în Iran (el scrie Turcia dar extinsă în vechiul teritoriu al Imperiului Otoman, deci inclusiv Irak şi Iran), moartea Dianei, lichidarea coroanei şi a reginei în Anglia etc. Nikolas van Rensburg a prezis că musulmanii şi, implicit, religia islamică, vor crea mari probleme în Europa.
El vorbeşte despre o adevărată rebeliune care va avea loc în Parlamentul European, pe tema imigraţiei în Europa. Despre un al treilea război mondial, el susţine că acesta se va declanşa primăvara, principalii actori fiind SUA, Anglia, Germania şi Rusia. Vor fi mulţi morţi şi multă distrugere. El vorbeşte despre undele de şoc care vor fi folosite în acest război, ca armament.
În prima fază a războiului, Rusia va înfrânge relativ uşor SUA şi Anglia. Va ajunge până la graniţele Spaniei. Rensburg explică expansiunea Rusiei prin faptul că Europa este un continent vlăguit din punct de vedere economic, şi de aici înfrângerea sa. Anglia va trăda şi se va alătură Rusiei, iar SUA este obligată de a ataca aliaţii Rusiei din Orientul Mijlociu, pentru a-i slabi puterea şi influenţă. Între Israel şi Siria va fi un război devastator, în care vor fi utilizate chiar bombe nucleare. Ajutorul Europei va veni de la Germania care, încetul cu încetul, va face ordine în Europa, cu ajutorul unor aparate de zbor, rotunde şi plate. Rusia va fi înfrântă. Din nefericire, ţările din estul Europei vor rămâne pentru mult timp sub bocancul ruşilor. Germania va bombarda Anglia, iar limba engleză nu va mai fi predată în şcoli şi utilizată în afaceri şi politică. Totodată, Rensburg vorbeşte şi despre China care va deveni o forţă economică uriaşă şi va purta asupra americanilor un război rece. Va încerca excluderea SUA de pe toate pieţele de desfacere. Germania va fi câştigătoarea acestui război, printr-un conducător deosebit, un bărbat, care va deveni marele conducător al lumii. Resburg vorbeşte despre o femeie cancelar care va duce Germania pe un făgaş economic foarte bun, după care va urma la conducere un bărbat inteligent şi puternic. După acest război, se vor trasa noi graniţe dar şi zone de influenţă noi.
SUA îşi va pierde influenţă în multe zone ale lumii, în special lumea arabă, dar va înregistra şi mari probleme economice, care vor schimba ordinea mondială. Este interesant faptul că Rensburg nu a vorbit niciodată despre Holocaust. Practic, acum, Germania este la răscruce de drum, adică între Planul Kalergi şi previziunile lui Nikolas van Rensburg.

Ion Teleanu


Niciun comentariu: